Így bizonyítja Kendall Jenner, hogy hasonlít Audrey Hepburnre
2017. január 29. 18:24
Nem azért, de nekem Natalia Kills ugrott be róla...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2017. január 29. 21:07
Gureka10: Egyetértek. Nagyon elhitte
Szánalmas egy csaj..
2017. január 30. 14:16
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Gigi Hadidnak egész aranyos kis lepény arca van,de Bella szimplán ronda .Kendall meg ne erőltesse ezt a Hepburn-dolgot annyira.Inkább vennék észre,hogy az ezer éve pályán levő Herzigova százszor szebb náluk.
2017. január 30. 18:20
Vicces és édes, ahogy próbálkozik, de egy napszemüvegtől és frufrutól nem lesz Audrey, lol.
2017. január 31. 09:09
|
|
Lázár Szendiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 228651 offline
|
Bella egy "sokat mutató költeményben" ennyi erővel mehetett volna bugyiban.
Mert hát ez inkább háóing.
Mert hát ez inkább háóing.
2017. január 31. 09:10
|
|
moonlightbae1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.31. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 256753 offline
|
Én kedvelem Kendallt, de ez egy vicc!
2017. február 01. 10:54
Bella öltözékéhez hozzászólva: Jelentek már meg hírességek ennél sokkal kirívóbb darabokban is, így nem gondolnám, hogy pálcát kéne törni felette. Ami Kendallt illeti: Ismét nem értem, hogy mire megy a nagy felháborodás. Számtalan illetőnek lehet Audrey egykori stílusa kifogástalan, ezt a véleményt pedig, jómagam is osztom. Azzal, hogy Kendall számára is egy stíluspéldakép és ennek a megjelenésével adott hangot számomra egyáltalán nem hordoz ellenszenvet.
2017. február 07. 13:39
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Egyáltalán nem hasonlít Audrey-ra. Vicc. Főleg az vicces ahogy próbálkozik
Nem is értem hogy vetheti össze magát egy olyan emberrel mint Audrey Hepburn, mikor Audrey maga volt a gyönyörűség, a báj, az elegancia és az angyaliság megtestesítője. Kendall a nyomába se ér és nem is fog, sem szépségben sem pedig eleganciában hiszen benne ezek semennyire sincsenek meg. Audrey nem azzal lett szépségideál hogy mindenét kitette, hanem benne megvolt ez a természetes szépség amit anélkül is látott mindenki hogy a testét mutogatta volna. Ilyen manapság már senkiben sincs, nemhogy benne.
Lásd: Bella. Mi ez a ruha te, én nem tudom, 17 évesen maradi vagyok-e vagy sem de az ilyen lányok/nők akik így jelennek meg bárhol is magukra vonzzák a tekinteteket igen, de senki se veszi őket komolyan és sokan akik megbámulják csak szánakoznak rajta. Ez is így akar kitűnni, erről beszéltem, sok idióta hírnévhajhász
Lásd: Bella. Mi ez a ruha te, én nem tudom, 17 évesen maradi vagyok-e vagy sem de az ilyen lányok/nők akik így jelennek meg bárhol is magukra vonzzák a tekinteteket igen, de senki se veszi őket komolyan és sokan akik megbámulják csak szánakoznak rajta. Ez is így akar kitűnni, erről beszéltem, sok idióta hírnévhajhász
1 felhasználónak tetszik:
thundercloud
2017. február 21. 15:45
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Ezzel csak azt bizonyította be, hogy jó sminkkel, hajjal, ruhákkal és kiegészítőkkel be tud öltözni Audrey-nak. Ilyet én is tudok. Most akkor ha valaki Halloweenkor beöltözik pl. egy zombinak, akkor alapból is hasonlít egy zombira, smink meg ilyen cuclik nélkül is? Hú, hát akkor az elég ciki az illetőre nézve
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.