Alig több, mint három hét múlva kerül a képernyőkre a pophercegnőről szóló, Leslie Libman rendezte életrajzi ihletésű film.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Britney Spearsről szóló életrajzi film előzetese
2017. január 24. 06:42
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. január 24. 10:40
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Egyetértek Dialával.
2017. január 24. 11:09
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Anélkül, hogy Britney részt vett volna benne kb a bulvárlapok cikkeinek összeollózásáról beszélünk semmi többről. Ennyit a wikipédia is ki tud dobni.
2017. január 24. 13:12
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Nagyon kiakadtam. Az egésznek olyan a hangulata az előzetes alapján, mintha egy paródia lenne Britney életéből. A hajborotválás meg esernyős dolog áll a fókuszban -.-" mellesleg anélkül csinálják hogy Britbes engedélyt adott volna rá. Vajon miért -.-" nem olyan élete van amiről bárki szívesen nézne filmet, mert 80%ban csak rossz dolgok történtek vele. Ő sem nézné vissza szívesen, mert fekszakítaná a régi sebeit amik csoda hogy begyógyultak. Tökre érthető. Eddig örültem hogy film készül róla de látva az előzetest....már nem vagyok benne biztos hogy meg akarom nézni.
2017. január 24. 14:45
Hát, már én sem vagyok biztos benne, hogy meg akarom nézni. Nekem is inkább egy paródiának tűnik, amit a Wikipédián és a bulvárlapok cikkeiben talált információk alapján készítették el.
2017. január 24. 15:22
Wow a cajszi tényleg úgy néz ki mint Britney.
Biztos megnézem!!
Biztos megnézem!!
2017. január 24. 20:26
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Alig várom!! ❤❤❤❤❤❤❤
2017. január 25. 12:19
Britney-nek kéne magát játszania, így semmi értelme az egésznek. :/
2017. február 01. 10:10
Valóban hasonlít a csajszi Britneyre, kíváncsi lennék a filmre.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: