Decemberben gyűrű került a színésznő ujjára, de bevallotta: rövidtávú terveik között egyelőre nem szerepel a házasságkötés.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ashley Greene életében a karrier az első! Idén még nem hajlandó oltár elé állni
2017. január 23. 09:26
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. január 23. 10:43
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
Szerintem meg épp,hogy a család a fontosabb...
2017. január 23. 11:45
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Idézet (Violetta sztár2 @ 2017.01.23. 10:43)
Szerintem meg épp,hogy a család a fontosabb...
Persze, a nőnek ne is legyen más karrier célja, mint hogy potyogtassa a porontyokat és szolgálja ki a férje igényeit élete végéig, valóban. Milyen szerencse, hogy ezt a felfogást már csak az idős generáció és az óvodások vallják.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2017. január 23. 12:28
Idézet (LaDySmIth @ 2017.01.23. 11:45)
Persze, a nőnek ne is legyen más karrier célja, mint hogy potyogtassa a porontyokat és szolgálja ki a férje igényeit élete végéig, valóban. Milyen szerencse, hogy ezt a felfogást már csak az idős generáció és az óvodások vallják. 
Megérkezett a díszfeminista...
2017. január 23. 13:13
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Idézet (Petra02 @ 2017.01.23. 12:28)
Megérkezett a díszfeminista... 
Ha az olvasatod szerint a díszfeminista azt jelenti, hogy mind a nőt, mind a férfit ugyanazon jogok illetik meg, akkor igen, az vagyok
2017. január 23. 13:15
Tetszik, hogy nem akarja elsietni a dolgokat. Én is ugyanezt tenném.
2017. január 25. 14:41
Helyes, felesleges elsietni, ha van, ami per pillanat fontosabb. Ez a normális felfogás nem az, hogy megkérik valakinek a kezét és utána megáll a világ, csak az kattog neki folyamatosan, hogy "így az esküvő, úgy az esküvő".
LaDySmIth-nek egyébként tökéletesen igaza van. És szerintem óriási szégyen a társadalomra nézve, hogy mostanában a feminista szót gúnyolódva használják, "sértésként". "-.-
LaDySmIth-nek egyébként tökéletesen igaza van. És szerintem óriási szégyen a társadalomra nézve, hogy mostanában a feminista szót gúnyolódva használják, "sértésként". "-.-
2017. január 31. 20:31
Nagyon is egyet tudok vele érteni. A karrier is fontos és így a jegyességet is csak jobban kiélvezni. Semmit sem kell elkapkodni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.