Justin Bieber ki nem állhatja The Weekndet
2017. január 22. 22:11
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Egyetértek Justinnal!
2017. január 22. 23:21
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
Bírom mindkettő zenéjét, de Justin úgy viselkedik néha, mintha egy menstruáló kislány lenne. Nem tetszik valami? Törődjön bele, hogy nem mindent kaphat meg. A Jelena párosnak már rég vége van, sokan még abban reménykednek, hogy " újra összejönnek!"és majd vattacukorországban újra együtt lesznek. Az ő életük, Selena úgy döntött, hogy végre befejezi ezt a huzavonát és túllép, ellentétben Justinnal. Remélem Selena végre boldog lesz és nem teszik újra tönkre őt.
2017. január 23. 07:14
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Hát mert Dzsásztin zenéje sokkal jobb...
Ha valaki arra kötelezne hogy életem végéig vagy csak The Weeknd, vagy csak Bieber zenéjét hallgassam, akkor elhihetik, hogy nem az utóbbit választom.
Egyszerűen csak féltékeny, hogy Selena nélküle találta meg a boldogságot. Ennyi
Ha valaki arra kötelezne hogy életem végéig vagy csak The Weeknd, vagy csak Bieber zenéjét hallgassam, akkor elhihetik, hogy nem az utóbbit választom.
Egyszerűen csak féltékeny, hogy Selena nélküle találta meg a boldogságot. Ennyi
2017. január 23. 12:20
|
Mrs.PotatoHeadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.28. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 261098 offline
|
2017. január 23. 12:21
|
Mrs.PotatoHeadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.28. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 261098 offline
|
Bellaval kapcsolatba meg szetmentek nem ertem mit kell ebbol nagy ugyet csinalni
2017. január 23. 13:00
Már vártam, mikor ugrik be a buliba ez az agytröszt is
Én egyikük zenéjét sem szeretem, de azért lehetett volna intelligensebb módon is véleményt nyilvánítani, ami ha egy ennyi idős embernél nem megy, az elég nagy szellemi szegénységre vall...
Én egyikük zenéjét sem szeretem, de azért lehetett volna intelligensebb módon is véleményt nyilvánítani, ami ha egy ennyi idős embernél nem megy, az elég nagy szellemi szegénységre vall...
2017. január 23. 14:28
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
milyen meglepő, hogy pont azt nem szereti, aki együtt van az exével
de amúgy már vártam, mikor jön be ő is a ebbe a képbe
de amúgy már vártam, mikor jön be ő is a ebbe a képbe
2017. január 23. 18:04
|
|
FatAmyMermaid867visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 251619 offline
|
Hát ez már mit képzel magáról??? Felháborító! Ennek az embernek hogy lehetnek rajongói??? Ugrálok a zongorán, jobbat produkálok mint ő!
2017. január 23. 21:49
Rendkívüli intelligenciára vall tőle, ahogyan kifejezte a véleményét
Nem csalódtam ebben a srácban.
2017. január 27. 16:42
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
milyen jó hogy egyiket sem hallgatom. most lehetnék én is dühös rá xd
2017. január 28. 09:26
Nem akarom megésrteni a fanokat de mind a ketten bénák
2017. január 28. 10:01
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Néhány kommentben olvastam, hogy Justin jóval felkapottabb és ezért elvileg több tehetség szorult belé, na ezzel egyáltalán nem értek egyet. Justin megszerzett egy elég nagy, részben fiatal lányokból álló fandomot akik minden zenéjét agyonjátsszák, még ha értelme nincs a dalnak. Mai világban az ilyen tucatzenéket könnyebb eladni, mint a különlegesebb darabokat. Nem azt mondom ezzel, hogy The Weekndnek nincs hírneve vagy ilyesmi, mert azért őt is elég sokan ismerik és szeretik. De véleményem szerint sokkal egyedibb hangzásvilágot képvisel és személy szerint sokkal jobban kedvelem az ő munkásságát.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: