Először nyilatkozott fiatal szerelméről a legendás énekesnő, és azt is elárulta, hogy ismerkedtek meg!
A teljes cikkhez kattints ide!
Odáig van fiatal szerelméért Britney Spears
2017. január 21. 14:30
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nem tudom, elég nagy a korkülönbség... Ha Britney tényleg akarna a közeljövőben még gyereket, nem ebben a korcsoportban kéne nézelődnie. Ennek a srácnak biztosan eszében sincs megállapodni, gyereket nevelni, így Britney meg csak az idejét vesztegeti vele.
Öregnek? Azon a képen? Biztos nem egy képet nézünk, ugyanis szerintem meg nagyon nem... Azon kívül meg 35 éves, az isten szerelmére, miért kell úgy tenni, mintha a 68-at töltötte volna?
Idézet (Sappho @ 2017.01.21. 14:19)
Sajnálom, de Britney borzasztóan öregnek néz ki :/
Öregnek? Azon a képen? Biztos nem egy képet nézünk, ugyanis szerintem meg nagyon nem... Azon kívül meg 35 éves, az isten szerelmére, miért kell úgy tenni, mintha a 68-at töltötte volna?
2017. január 21. 14:31
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
csak rá kell nézni,ki ne lenne oda
2017. január 21. 17:26
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Annyira örülök nekik *-* Remélem mostmár igazán boldog lesz végre, és nem kell csalódnia..mellesleg Sam baromi jó pasi
ezért duplán szorítok nekik
2017. január 21. 21:10
Nagyon remélem, hogy sokáig együtt lesznek! Britney megérdemli a boldogságot.
2017. január 21. 22:16
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Sappho egy a baj a képen Britney-vel: túl sok fekete festéket kent magára! Ettől néz ki "öregnek" (bár ezzel vitatkoznék!) Igazából csak a smink rossz, nem előnyös, egyébként nincs baj vele
2017. január 21. 23:20
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Sappho @ 2017.01.21. 14:19)
:DDDDD
Hirtelen amúgy azt hittem, hogy Liam Payne
Hirtelen amúgy azt hittem, hogy Liam Payne
Hát amúgy a srác se 22-nek néz ki ezen a képen.
2017. január 22. 12:46
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Olyan mint egy Liam X Zayn szerelemgyerek
2017. január 22. 13:08
Hát remélem, hogy ez egy hosszútávú kapcsolat lesz.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: