Starity

Véget ért Danielle Campbell és Louis Tomlinson kapcsolata

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. január 23. 12:41 #41
- törölt felhasználó -    
Kár, szép párt alkottak. De legalább jóban maradtak. smileeee.gif
2017. január 23. 13:42 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet (justagirlfromhungary @ 2017.01.23. 00:04)
Ideje lenne minden olyan embernek felnőnie, aki még hiszik Larry-ben! Nem mondom azt, hogy a kezdetekben ne lett volna köztük valami, mert szemmel láthatóan, nagyon jóban voltak, de az is lehet, hogy csak nagyon jó barátok voltak. És még mindig barátok is, de nem vettétek észre, hogy az elmúlt évek során a rengeteg Larry miatt megromlott a kapcsolatuk, mert valljuk be ha megnézál pár 2016-os koncert felvételt, vagy interjút, szemmel látható nem foglalkoznak egymással valami sokat. Ezzel nem azt mondom hogy meleg ellenes vagyok, mert nem, szerintem a szerelem az szerelem, de ezt már ideje lenne belátni, hogy Larry nem létezik, azoknak meg akik Danielle-t "ócsárolják" üzenem, mit tett ellenetek? Semmit! Egy nagyon tehetséges kedved lány, aki szerelemes/szerelmes volt kedvencünkbe, és ha csak egy kis időre is de boldoggát tette Louis-t!

Nem fognak leállni a Larry-sek, többségüknek nem felnőni kellene, hanem orvos. De sürgősen. Tudom, mert sajnos ugyanilyenek a Camren-hívők is. Nekik (is) köszönhetően Camila és Lauren eltávolodott egymástól és a rajongóktól is. A legsúlyosabb eset egy olyan Camren-hívő volt, aki Twitteren halálos fenyegetésekkel bombázta Lauren párját, Lucyt (meg más okból Simon Cowellt is). A Larry-sek is ilyen elvakultak és sajnos mindkét tábor csak árt a kedvenceiknek, valamint a normális rajongóknak is.
2017. január 23. 15:20 #43
fanni_györfi
fanni_györfi

StátuszNow you see me, now you don't
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1027
Csatolások: 0
Azonosító: 234293
sajnálom..nem tudom így mi lesz a kisfiukkal sad.gif
2017. február 13. 19:00 #44
ToxyFoxy
ToxyFoxy
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 260565
Most azokhoz szolok, akik szerint Harry és Louis barátsága romlott a larrys dolog miatt:Ti nem néztetek meg egy 2015-2016os 1D interjut? Semmi bajuk egymással sőt,egymás viccein sokat szoktak nevetni! Tudom hogy Larry nem letezik(pedig Jó lenne),de az nem azt jelenti hogy utálják egymást amiatt! Ugyanez van a ziames dologgal :Liam meg Zayn is tök jóba vannak egymással, attol fuggetlenul hogy zayn már nem bandatag! Ezt bizonyitja az hogy Liam felköszöntötte Twitteren!
2017. február 13. 19:05 #45
ToxyFoxy
ToxyFoxy
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 260565
Danielleről meg nem mondok semmit,mivel csak utálkozo kommentek mennenek ra szóval....
2017. április 13. 09:26 #46
Larraa
Larraa

StátuszPotencial.
Hozzászólás: 517
Csatolások: 1
Azonosító: 261218
első a család:)
2017. április 28. 10:20 #47
Doris92
Doris92
új tag
Hozzászólás: 59
Azonosító: 262267
Őt jobban bírtam, mint Eleanort... Ő neki még az arca is kedvesebb, látszott, hogy ragaszkodik Louis-hoz... De hát az ő döntésük volt ....
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok