A 2NE1 búcsúzik – dalpremier!
2017. január 21. 23:54
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Azt gondolná az ember, hogy legalább az utolsó dalukban több sort adnak Dara-nak, de miért is...
2017. január 22. 00:57
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 9512 Csatolások: 28151 Azonosító: 189546 offline
|
Én szó szerint végig bőgtem mind a négy percet T-T Ők voltak, azok és lesznek is a kedvenc lánycsapatom, ez sose fog megváltozni.
2017. január 22. 18:48
Neeeeeeeeeeeeeee ..... miii a ... pedig annyira szerettem őket!
2017. január 25. 13:18
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
Silenc egyetértek, én sem sírtam valószínuleg ugyanezért.
A dal maga nagyon szép és mély érzelmekkel teli, Dara szövegét viszont megkönnyeztem, mert az Ő része tényleg nagyon elmond mindent és a zene is szerintem az Ő részénél teljesedik ki igazán.
A legnagyobb örömet nekem mégis az jelenti, hogy legalább még hallhattam Őket együtt így utoljára.
Nagyon fognak hiányozni, de én szeretem és szeretni is fogom Őket.
I love you 2ne1. Missing you!! Please don't go!! :'(
Blackjack forever!!!!! <3
A dal maga nagyon szép és mély érzelmekkel teli, Dara szövegét viszont megkönnyeztem, mert az Ő része tényleg nagyon elmond mindent és a zene is szerintem az Ő részénél teljesedik ki igazán.
A legnagyobb örömet nekem mégis az jelenti, hogy legalább még hallhattam Őket együtt így utoljára.
Nagyon fognak hiányozni, de én szeretem és szeretni is fogom Őket.
I love you 2ne1. Missing you!! Please don't go!! :'(
Blackjack forever!!!!! <3
2017. január 25. 20:39
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Nem találok szavakat. Egyszerűen gyönyörű és örülök, hogy újra együtt voltak még egyszer, utoljára. Minzyt én is hiányoltam, de tele volt közös képekkel, amivel talán egy kicsit elfelejtettem a hiányát, mintha ő is ott lett volna. Sosem fogom őket elfelejteni, külön - külön is imádni fogom őket. Alig várom mind a négy lány szólóját. Ők a legjobbak. #NEVERSAYGOODBYE2NE1 ♥
2017. január 26. 19:11
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Esküszöm, ez egész pályafutásuk legjobb száma
Nagyon kevés lánybandát hallgatok, és a 2NE1 ezek közé tartozott, ami nagyon nagy szó (emellett még a nemrég feloszlott 4MINUTE-et, és az inaktív SNSD-t szeretem...), tulajdonképpen alig fél éve kezdtem el őket szeretni, akkor viszont nagyon. Sajnálom, hogy feloszlanak, és nem is értem. Rettenetesen sikeresek voltak, igazi ikonok, persze Minzy kilépése után megrendültek. Szeretem a Blackpinket is, de az, hogy egyszerre vetettek véget a 2NE1-nak és a BIGBANG-nek, a két legikonikusabb bandának a műfajban, megdöbbentett és elkeserített. Tudom, hogy mostanában a WonderGirls meg a Gugudan meg az IOI meg nem tudom mik a legkedveltebb bandák, de egyikük sem egy 2NE1... Nagyon nagy űrt hagynak maguk után, bennem és a kpopban is
#NEVERSAYGOODBYE2NE1
Nagyon kevés lánybandát hallgatok, és a 2NE1 ezek közé tartozott, ami nagyon nagy szó (emellett még a nemrég feloszlott 4MINUTE-et, és az inaktív SNSD-t szeretem...), tulajdonképpen alig fél éve kezdtem el őket szeretni, akkor viszont nagyon. Sajnálom, hogy feloszlanak, és nem is értem. Rettenetesen sikeresek voltak, igazi ikonok, persze Minzy kilépése után megrendültek. Szeretem a Blackpinket is, de az, hogy egyszerre vetettek véget a 2NE1-nak és a BIGBANG-nek, a két legikonikusabb bandának a műfajban, megdöbbentett és elkeserített. Tudom, hogy mostanában a WonderGirls meg a Gugudan meg az IOI meg nem tudom mik a legkedveltebb bandák, de egyikük sem egy 2NE1... Nagyon nagy űrt hagynak maguk után, bennem és a kpopban is
#NEVERSAYGOODBYE2NE1
2017. január 28. 16:34
Amióta megjelent, rengeteget hallgatom... Hiába, hogy Minzy a dal megszületése előtt kilépett, mégis hiányzik a hangja... Nagyon fognak hiányozni a lányok egy csapatként
#NEVERSAYGOODBYE2NE1
#NEVERSAYGOODBYE2NE1
2017. február 10. 20:54
|
|
Bonbon.13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.27. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 254348 offline
|
Igaz hogy nem régóta vagyok kpop rajongo de amióta meghallgattam a Gotta be you számukat azóta nem tudok leállni velük
most feloszlanak
ilyen nincs
.
Igaz remek szám lett a Good bye is de akkor se kellet volna megirodnia
nem kéne e remek csapatnak feloszlania
#neversaygoodbye2NE1
Igaz remek szám lett a Good bye is de akkor se kellet volna megirodnia
#neversaygoodbye2NE1
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: