Nem lenne amúgy rossz, de néhány mozdulat nagyon nem jött össze nekik, és inkább kínosnak, mintsem szexinek nevezném.
Eddigi legvadítóbb klipjével jelentkezett a Little Mix
2017. január 20. 19:35
|
|
sneziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 244154 offline
|
A szám egész jó, de a klipben van némi kivetnivalóm.
Nem lenne amúgy rossz, de néhány mozdulat nagyon nem jött össze nekik, és inkább kínosnak, mintsem szexinek nevezném.
2017. január 20. 19:39
Még az éjjel megnéztem a klipet és azt kell mondjam, először megijedtem vagy inkább nem tudtam, hogy most mi van.Először azt gondoltam, hogy stílus váltás történt és ezzel a ''nagyosabb'' Fifth Harmony stílussal folytatják tovább a karrierjüket.De aztán rá jöttem, nem.Nem erről van szó.Elég volt még egyszer megnéznem a klipet, hogy lássam a zavarodottságot a csajok, főleg a kis Jade arcán (aki még mindig az ő kis saját Disney világában él).Ez nem az ő világuk és tuti nem fognak áttérni, simán a szexi oldalukat is megakarták mutatni.Gondoljunk csak Selena Hands To Myselfjére vagy Demi Cool For The Summerjére, azok a klipek mennyivel voltak ártatlanabbak?Semennyivel!Ahogy Selena és Demi is megmaradtak azoknak a pozitív üzeneteket hordozó sztároknak, úgy a Little Mix csajok is megmaradnak, egy-két szexibb klipecske ellenére is.Szóval, akik itt nagyban ''ribizgetnek'' először gondolkodjanak el azon, hogy az ő kedvenceinknek nincs-e véletlen egy-két pikánsabb klipjük, utána nyitogassák a szájukat és ahogy justagirlfromhungary is írta, ezt a 4 lányt tényleg lehet példaképnek nevezni, mert már lassan 6 éve a pályán vannak, ám sok sztárocskával ellentétben nekik nem voltak botrányaik és ők az egyik legkedvesebb énekesek, főleg a rajongóikkal.Én csak azt sajnálom, hogy nem a Nothing Else Matters-ből lett kislemez, az a dal tele van pozitivitással, barátsággal, szeretettel, értékekkel.Na nem baj, talán majd a kövi az lesz.Éppen ezekért a dalaikért és az igazi kedves és bolondos személyiségükért fogom mindig szeretni őket!
2017. január 20. 20:13
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
A klipnek van egy kis Sugababes-es beütése
Még mindig nem a stílusom az a zene, amit ők csinálnak, de az olyan gáz, hogy a félmeztelen pasi megint nem zavar senkit, ellenben a felöltözött nők meg igen. The hypocrisy is real.
2017. január 20. 20:18
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
A dal tetszetős, a klip viszont annál inkább meghökkentett. Sokunknak szimpatikusabbak voltak, mikor még nem praktizálták ezeket a 'szexi' mozdulatokat. Vegyük csak azt, mennyi igazán fiatal rajongóra tettek szert könnyed, szerethető, csajos stílusuk miatt, amiből mára már semmi sem maradt, vagy csak töredéke. Nyilvánvalóan a 10-13 éves korosztály számára méginkább meghökkentőem hatott.
2017. január 20. 20:25
|
|
Easy Streetúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.20. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 262027 offline
|
A zene az valami khurva jó! De a klip annyira nem jött be!
2017. január 20. 20:42
Nekem egyből az jutott eszembe, hogy ezek nem ők! Sem a dal, sem a klip sem jön be.
2017. január 20. 21:15
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
Nem értem azokat akik azt mondják, hogy "felnőttek". Szerintem amit a klipben alkotnak sokkal inkább hasonlít egy gyengeelméjű, rossz példákat látott tinédzserlány viselkedésére, mint egy érett, felnőtt nőére.
2017. január 20. 21:41
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Valaki elárulja mi a fene van Perrie-n?
2017. január 21. 00:02
Az a baj,24-25 évesen (egy felnőtt nőnek,ha már mindenki így kihangsúlyozza) nem ráznia kéne magát félmeztelen pasiknak és vonaglani,mert ez a 17-19 éves Fifth Harmony stílusa,akik pont abban a korban vannak,hanem valami tartalmasról énekelni...Az új albumuk egyébként jó lett,de ez a klipp borzalmas...
2017. január 21. 10:21
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Hát,ööö izé....Szerintem van már ennél jobb klipjük is,mint ez.A dal maga szuper,de a klip nem nyerte el a tetszésem.
2017. január 21. 10:34
Idézet (LaraGrande @ 2017.01.20. 21:41)
Valaki elárulja mi a fene van Perrie-n?
Ruha
2017. január 21. 11:40
|
|
LilaSzamócaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.03. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 223650 offline
|
Mennyire vészes lehet már a helyzetük, ha őket is csak erotikával tudják eladni? Alap felállásként van 4 fiatal nő, viszonylag jó hangi adottságokkal, ezzel ellentétben rájuk aggatnak egy sokat a fantáziára nem hagyó ruhát, plusz egy vállalhatatlan klipet. Sokkal többet ki lehetne hozni belőlük, ha nem csak a testükre fókuszálnának.
2017. január 21. 13:46
A zenét magát már elég régóta hallgatom, de ez a klip egyszerűen gusztustalan.
2017. január 21. 14:59
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Lila Szamóca egyetértek, a Fifth harmony-val ellentétben nekik aránylag még van hangjuk is, a dal sem lett rossz, nem értem miért kellett a klipet ennyire elfuserálni...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: