Starity

Eddigi legvadítóbb klipjével jelentkezett a Little Mix

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. január 20. 16:10 #21
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 1
Azonosító: 139732
Ez mi volt ez? Én nem vagyok rajongó, de néhány számukat szeretem, viszont ahogy viselkednek kifejezetten taszító, és itt az újabb példa arra, hogy miért. Én mindennek mondanám ez a videót csak szexinek nem. Ahogy kinéztek, Perrie-n mintha egy gerinctörés miatti merevítő fűző lenne. Miért lett divat, hogy fehérnemű kategóriájú ruhákban vonaglanak, pasikat tapiznak és ők őket tapizzák... Értem én ki kell szolgálni a pasik igényét, vagy fene se tudja, de pont ez a viselkedés miatt nézik le a nőket. Komolyan nem tudom ez tényleg Little Mix klip volt, vagy inkább 5th harmony? Bár a LM is az utóbbi időben erre a lealacsonyodó, szexualitást imitáló stílusra ment rá. Szerintem szörnyű. Sajnálom, ha valakit megsértek, de attól még, hogy egy nő fel van öltözve rendesen a klipjében is lehet szexi.
2017. január 20. 16:14 #22
Abbey Wolf
Abbey Wolf
visszatérő vendég

StátuszMy First Real Crush Was.......
Hozzászólás: 485
Csatolások: 0
Azonosító: 250185
Itt szidjátok őket olyan nevekkel amiknek a felének nem tudjátok a jelentését.
2017. január 20. 16:20 #23
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 1
Azonosító: 139732
Idézet (DiamondLy @ 2017.01.20. 15:59)
Ugyan emberek, húzzátok már ki a fejeteket a seggetekből! A lányok nem azok már, akiket x ève megismertünk. Felnőttek, NŐK lettek. Tapasztalatot szereztek, megváltoztak, ahogy ez várható volt. 
Éppen ezért felfogni nem tudom, hogy mi a bánatos francért várják mèg mindig azt az emberek, hogy arról énekeljenek, hogy ők anyuci kicsi pillangói, hisz könyörgöm, felnőtt emberekről beszélünk! 
Meg már nem azért, de a mai világban a nagy slágerek szinte kivétel nélkül szexuális témát dolgoznak fel, amelyek a klippekben is szembe jönnek velünk. Akkor kérdem én, ugyan miért pont ennek a négy felnőtt nőnek kellene leragadni ott, hogy van anyu, meg szerelem, meg báttörflájsz? És ti miért pont az ő zenéjüknèl toporzékoltok, illetve szukáztok, kurváztok habzó szájjal? 
Mesélje már el nekem ezt valaki O_o

Nekem nem a szöveggel van a bajom személy szerint, persze énekeljenek szexről, vagy amiről akarnak, hanem a stílussal ahogy előadják magukat benne, és szerintem sokunknak inkább ez nem tetszik. :/ Attól, hogy valaki felnőtt még nem kell így viselkednie, nem kell vonaglania és hemperegnie a földön mint valami kiéhezett ... majdnem mondtam valamit. Ez minden volt csak vadító nem, vagy max. azoknak vadító, akik kiverték rá maguknak, ha ők a célközönség akkor igen, tökéletes lett a klip.
2017. január 20. 16:31 #24
DreamLady
DreamLady

StátuszHey how ya doin?
Hozzászólás: 771
Csatolások: 131
Azonosító: 251132
nekem annyira nem tetszik,túl ribisek benne. de a szám nagyon jó lett smileeee.gif
2017. január 20. 16:35 #25
Sophie Clark
Sophie Clark
új tag
Hozzászólás: 23
Azonosító: 249817
Sajnálom, de nekem valahogy erről a videóról először nem a vadító szó jut eszembe. Kár, hogy manapság már kb a klipek felében össze - vissza vonaglanak az emberek és mindezt a lehető legközönségesebb "ruhákban" teszik. A szám még nem is lenne annyira rossz, de a videó elvette attól a kedvem, hogy többször is meghallgassam.
2017. január 20. 16:35 #26
- törölt felhasználó -    
A dal az valami fantasztikus! wub.gif
Ne értsetek félre, nagyon szeretem a Little Mixet, de ez nem az ő színvonaluk sad.gif (a videóklip). Perrie, ez annyira nem a te stílusod! Jaden, pedig látszott, hogy teljesen zavarban van. A videó nem is lenne " annyira " visszataszító, ha a végén nem lenne ez az erotikus tánc, vagy nem tom mi akar lenni. sad.gif
Ez most nagy csalódás volt
2017. január 20. 16:37 #27
Selz
Selz
leighade™

Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4453
Csatolások: 138614
Azonosító: 155975
Imádom a lányokat, de mikor megláttam a klipet nagyon csalódott voltam. Nem erre számítottam. Maga a szám fantasztikus, és sokkal többet ki lehetett volna hozni a videóból. A ruhákat sem értem, Perrie-n még azóta se tudom mi ez a cucc, egyedül Leigh, aki még jól néz ki. Vannak nagyon jó részek, de vannak, amik zavarba ejtően rosszak.
Azt meg, hogy vonagló r*bancok nem igazán értem, szerintem még mindig messze állnak néhány Fifth Harmony kliptől/tánctól. 24-25 éves felnőtt nők, jó alakkal, és a ruhájuk is még a jó ízlés kategóriájában van.
2017. január 20. 17:10 #28
- törölt felhasználó -    
Mostanában egyre többet csalódok a Little Mixben. Pedig még korábban mennyivel szerethetőbb számaik voltak.
2017. január 20. 17:27 #29
Kingaisa
Kingaisa
visszatérő vendég

StátuszEgy aktatáskás ügyvéd többet tud lopni, mint ezer felfegyverzett férfi.
Hozzászólás: 313
Azonosító: 222658
Hát ez most csalódás volt...Lehet hogy Camila nélkül már nem lesz az igazi a csapat?
2017. január 20. 17:35 #30
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Kingaisa: XDDD miről beszélsz? A Fifth Harmonyból lépett ki Camila,nem pedig a Little Mixből wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2017. január 20. 17:40 #31
- törölt felhasználó -    
Sokkal jobb dalok is megtalálhatók az albumon (személyes kedvenceim a Power, No more sad songs), de a hozzá készített videoklip valahogy még a dal hangzását is rontja. rohog.gif Kedvelem a lányokat és régebben nagy rajongójuknak vallottam magamat, de mára rájöttem, hogy nem az én stílusomnak megfelelő dalokat játszanak, így hiába kedvelem a lányokat, ha a dalaik nem jönnek be. Ez a klip lett a legrosszabb az összes közül, nem a legvadítóbb. Szegénykésnek tűnik az egész képe és hangulata és még a ruhák is röhejesek. Kár értük, mert tényleg jó klipjeik vannak, amiknek van háttértörténete, még ha nem is sok, de a Touch-nak még egy kicsi sincs.
2017. január 20. 17:45 #32
- törölt felhasználó -    
Hát nem a legjobb klipjük az biztos... szerintem is sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle...
De a dalt imádom <3
2017. január 20. 18:02 #33
BeckyGforevör
BeckyGforevör
Hozzászólás: 501
Azonosító: 258339
Hát én marha nagyot csalódtam!
2017. január 20. 18:10 #34
- törölt felhasználó -    
Egynek elmegy. Azért remélem, nem alacsonyítják le őket a Fourth Harmony-hoz stílusban.
2017. január 20. 18:13 #35
Kingaisa
Kingaisa
visszatérő vendég

StátuszEgy aktatáskás ügyvéd többet tud lopni, mint ezer felfegyverzett férfi.
Hozzászólás: 313
Azonosító: 222658
Időközben már rájöttem hogy ez nem az a csapat... rohog.gif
2017. január 20. 18:14 #36
- törölt felhasználó -    
Szeretem a lányokat vagy 20x megnéztem a klipet és nem egyszerűen nem. Nekem igazából nem is a tánccal van bajom se a kinézettel hanem inkább azzal hogy ez valami nagyon olcsó költségvetésű klip lett. Meg amennyi fantázia van ebbe... azt hittem valami vagányabb és ütősebb lesz na mindegy
2017. január 20. 18:24 #37
rosiefray
rosiefray
új tag

StátuszBe kind. Always.
Hozzászólás: 9
Azonosító: 258658
Már várható volt tőlük ez a "vadító" stílus, az egész album tele van eléggé szexuális utalásokkal, de hogy őszinte legyek, én imádom őket, a zenéjüket, az összes klipet (ezt is beleértve). Nyilván sokkoló kicsit a stílus, mert eddig nem láttunk ilyet tőlük, de hát istenem, a határokat feszegetni kell és vannak ennél sokkal de sokkal ízléstelenebb klipek, amik már undorítóak, de ez nem abba a kategóriába tartozik közel sem.
2017. január 20. 18:31 #38
justagirlfromhungary
justagirlfromhungary
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 262026
Igen lehet mondani, hogy mennyire ribancosak meg bla bla bla, de kérdem én mi a baj azzal ha négy FELNŐTT nő egy kicsit szekszisebben táncol, ébresztő már nem azok a lányok akik négy vagy öt évvel ezelőtt voltak, akik még pillangókról énekelnek, hanem felnőtt gyönyörű nők, akikkel eggyütt a zenéjük is változik. Külömben is a rajongók tulnyomó része amúgy is 18 vagy már idősebb. Mindenki felnő úgy mint én is régen a játék babák érdekeltek, de mostmár szívesebben legeltetem egy szekszi fiún a szemem. És a lányok amúgy is remek példaképek lehetnek a fiataloknak, semmilyen botrányba nem keverednek, mint egyes sztárok. A videó klippről meg csak annyit, hogy szerintem remek lett,mint mindegyik eddig! ❤
2017. január 20. 18:58 #39
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Oké, megértem mindenkinek, hogy kicsit csalódott a lányokban, és ugyanúgy én is. Igazából nem értem ezt a klipet. Mármint, ők nem ilyet szoktak csinálni. Mindegyik klipnek volt valami üzenni valója, mint pl. A Black Magic, Love me like you, Shout out to my ex. Mindegyik szólt valamiről. Igazából amikor először megláttam nagyon csalódtam, azóta megnéztem még párszor és igazából elfogadtam. Igen, felnőttek. Hiszen 24-25 éves nőkről van szó, és nem pedig 19-22 éves lányokról, mint a Fifth Harmonynál, akik mondjuk ugyanezt csinálják az All in my head c. klipben vagy esetleg a worth it-ben, or a koncertjükön. Én nem hasonlítgatni szeretném a két bandát, mert mindkettőt szeretem. Szerintem semmi baj alapjába véve nincs ezzel a klippel, csak nem ezt szoktuk meg tőlük. Azért remélem a jövőben visszatérnek az ez előtti klipekhez hasonlóakat csinálni. Én velük vagyok akármi van heart.gif
2017. január 20. 19:02 #40
- törölt felhasználó -    
Ez az egy dal tetszik a Little Mix-től. biggrin.gif lehet, hogy majd belehallgatok az új albumukba, hátha beleakadok pár szintén jóba
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok