Ma éjfélkor tette közzé a brit lánycsapat a Touch című dalukhoz készített kisfilmet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eddigi legvadítóbb klipjével jelentkezett a Little Mix
2017. január 20. 14:30
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Imádom a számot és vártam már hogy legyen klipje és nem csalódtam tök jó lett!
2017. január 20. 14:30
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
A dal nagyon jó lett, viszont a klip szerintem nem illik hozzá.
2017. január 20. 14:31
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Szeretem a Little Mixet,de ez egy eléggé kínos videó lett.Már az elején bűzlött,azzal a vonaglással és Perri ruhája,juj.
2017. január 20. 14:38
Nekem annyira a szám se tetszik, de a videóklipp.. ..hát az nagyon rossz. És Perrie ruhájára miért kellet az a szarság? Próbálnak szexik lenni de ez nem az ő műfajuk
2017. január 20. 14:39
Igazábol a számot szereten, de ez a klipp.. Gusztustalan
2017. január 20. 14:42
Nem vagyok a lányok rajongója, de néha napján meghallgatom egy-egy dalukat, amik között van pár igazán jóra sikeredett szerzemény,ez speciel szerintem nem az. Ennek ellenére gondoltam megnézem a videót és azt kell mondanom bár ne tettem volna. Mindig is tetszett, hogy a klipjeiknek van története, ha csak minimális is. Ez viszont a szememben csak felesleges vonaglás és magamutogatás. Csalódtam, mert jobbat és igényesebbet vártam volna a lányoktól.
2017. január 20. 15:01
A dal nagyon tetszik.
Tényleg imádom a lányokat, de ez a klip nekem nem igazán jön be..://
Tényleg imádom a lányokat, de ez a klip nekem nem igazán jön be..://
2017. január 20. 15:09
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Szeretem a zenét és őket is! De ez a klip most NEM JÖTT BE!
2017. január 20. 15:23
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
Szeretem őket, a dal az egyik kedvencem... de ez a klip nem az én világon
2017. január 20. 15:23
Lyézus ereje.
Mi ez a sz*r? Mint valami kiéhezett szukák. Hogy néznek már ki? Mik ezek a ruhák. Öregem, de szánalmasak. Perrie, hogy nézel ki... Atyám..
2017. január 20. 15:39
Először nem annyira tetszett aztán jöttem rá igazán hogy nagyon jó. A lányok pedig gyönyörűek.
2017. január 20. 15:45
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
van jegyem a bécsi koncertre, már korábban vettem, de lassan kezdem megbánni, hogy megvettem. én élőben a "The End" és az ehhez hasonló számaikat hallgatnám meg legszívesebben. Az új albumon is van egy-kettő remek dal, de az a klip most kicsit elrettentett. Perrie-n az valamiféle ruha amúgy, vagy mi? :/ Olyan mintha az alakformálót vette volna a ruhára, nem pedig fordítva. (bár teszem hozzá, nem is lenne szüksége alakformálóra...)
2017. január 20. 15:53
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Nagyon jó lett szerintem. Nagyon szépek voltak. Az embereknek akik pedig őket az 5H-hoz hasonlítják azoknak meg gratulálok. Teljesen más téma a kettő. Rajtuk (LM) legalább van ruha és nem 17 évesek.
2017. január 20. 15:59
|
DiamondLyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.20. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 262023 offline
|
Ugyan emberek, húzzátok már ki a fejeteket a seggetekből! A lányok nem azok már, akiket x ève megismertünk. Felnőttek, NŐK lettek. Tapasztalatot szereztek, megváltoztak, ahogy ez várható volt.
Éppen ezért felfogni nem tudom, hogy mi a bánatos francért várják mèg mindig azt az emberek, hogy arról énekeljenek, hogy ők anyuci kicsi pillangói, hisz könyörgöm, felnőtt emberekről beszélünk!
Meg már nem azért, de a mai világban a nagy slágerek szinte kivétel nélkül szexuális témát dolgoznak fel, amelyek a klippekben is szembe jönnek velünk. Akkor kérdem én, ugyan miért pont ennek a négy felnőtt nőnek kellene leragadni ott, hogy van anyu, meg szerelem, meg báttörflájsz? És ti miért pont az ő zenéjüknèl toporzékoltok, illetve szukáztok, kurváztok habzó szájjal?
Mesélje már el nekem ezt valaki O_o
Éppen ezért felfogni nem tudom, hogy mi a bánatos francért várják mèg mindig azt az emberek, hogy arról énekeljenek, hogy ők anyuci kicsi pillangói, hisz könyörgöm, felnőtt emberekről beszélünk!
Meg már nem azért, de a mai világban a nagy slágerek szinte kivétel nélkül szexuális témát dolgoznak fel, amelyek a klippekben is szembe jönnek velünk. Akkor kérdem én, ugyan miért pont ennek a négy felnőtt nőnek kellene leragadni ott, hogy van anyu, meg szerelem, meg báttörflájsz? És ti miért pont az ő zenéjüknèl toporzékoltok, illetve szukáztok, kurváztok habzó szájjal?
Mesélje már el nekem ezt valaki O_o
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: