Ma éjfélkor tette közzé a brit lánycsapat a Touch című dalukhoz készített kisfilmet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eddigi legvadítóbb klipjével jelentkezett a Little Mix
2017. január 20. 14:30
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Imádom a számot és vártam már hogy legyen klipje és nem csalódtam tök jó lett!
2017. január 20. 14:30
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
A dal nagyon jó lett, viszont a klip szerintem nem illik hozzá.
2017. január 20. 14:31
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Szeretem a Little Mixet,de ez egy eléggé kínos videó lett.Már az elején bűzlött,azzal a vonaglással és Perri ruhája,juj.
2017. január 20. 14:38
Nekem annyira a szám se tetszik, de a videóklipp.. ..hát az nagyon rossz. És Perrie ruhájára miért kellet az a szarság? Próbálnak szexik lenni de ez nem az ő műfajuk
2017. január 20. 14:39
Igazábol a számot szereten, de ez a klipp.. Gusztustalan
2017. január 20. 14:42
Nem vagyok a lányok rajongója, de néha napján meghallgatom egy-egy dalukat, amik között van pár igazán jóra sikeredett szerzemény,ez speciel szerintem nem az. Ennek ellenére gondoltam megnézem a videót és azt kell mondanom bár ne tettem volna. Mindig is tetszett, hogy a klipjeiknek van története, ha csak minimális is. Ez viszont a szememben csak felesleges vonaglás és magamutogatás. Csalódtam, mert jobbat és igényesebbet vártam volna a lányoktól.
2017. január 20. 15:01
A dal nagyon tetszik.
Tényleg imádom a lányokat, de ez a klip nekem nem igazán jön be..://
Tényleg imádom a lányokat, de ez a klip nekem nem igazán jön be..://
2017. január 20. 15:09
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Szeretem a zenét és őket is! De ez a klip most NEM JÖTT BE!
2017. január 20. 15:23
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
Szeretem őket, a dal az egyik kedvencem... de ez a klip nem az én világon
2017. január 20. 15:23
Lyézus ereje.
Mi ez a sz*r? Mint valami kiéhezett szukák. Hogy néznek már ki? Mik ezek a ruhák. Öregem, de szánalmasak. Perrie, hogy nézel ki... Atyám..
2017. január 20. 15:39
Először nem annyira tetszett aztán jöttem rá igazán hogy nagyon jó. A lányok pedig gyönyörűek.
2017. január 20. 15:45
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
van jegyem a bécsi koncertre, már korábban vettem, de lassan kezdem megbánni, hogy megvettem. én élőben a "The End" és az ehhez hasonló számaikat hallgatnám meg legszívesebben. Az új albumon is van egy-kettő remek dal, de az a klip most kicsit elrettentett. Perrie-n az valamiféle ruha amúgy, vagy mi? :/ Olyan mintha az alakformálót vette volna a ruhára, nem pedig fordítva. (bár teszem hozzá, nem is lenne szüksége alakformálóra...)
2017. január 20. 15:53
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Nagyon jó lett szerintem. Nagyon szépek voltak. Az embereknek akik pedig őket az 5H-hoz hasonlítják azoknak meg gratulálok. Teljesen más téma a kettő. Rajtuk (LM) legalább van ruha és nem 17 évesek.
2017. január 20. 15:59
|
DiamondLyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.20. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 262023 offline
|
Ugyan emberek, húzzátok már ki a fejeteket a seggetekből! A lányok nem azok már, akiket x ève megismertünk. Felnőttek, NŐK lettek. Tapasztalatot szereztek, megváltoztak, ahogy ez várható volt.
Éppen ezért felfogni nem tudom, hogy mi a bánatos francért várják mèg mindig azt az emberek, hogy arról énekeljenek, hogy ők anyuci kicsi pillangói, hisz könyörgöm, felnőtt emberekről beszélünk!
Meg már nem azért, de a mai világban a nagy slágerek szinte kivétel nélkül szexuális témát dolgoznak fel, amelyek a klippekben is szembe jönnek velünk. Akkor kérdem én, ugyan miért pont ennek a négy felnőtt nőnek kellene leragadni ott, hogy van anyu, meg szerelem, meg báttörflájsz? És ti miért pont az ő zenéjüknèl toporzékoltok, illetve szukáztok, kurváztok habzó szájjal?
Mesélje már el nekem ezt valaki O_o
Éppen ezért felfogni nem tudom, hogy mi a bánatos francért várják mèg mindig azt az emberek, hogy arról énekeljenek, hogy ők anyuci kicsi pillangói, hisz könyörgöm, felnőtt emberekről beszélünk!
Meg már nem azért, de a mai világban a nagy slágerek szinte kivétel nélkül szexuális témát dolgoznak fel, amelyek a klippekben is szembe jönnek velünk. Akkor kérdem én, ugyan miért pont ennek a négy felnőtt nőnek kellene leragadni ott, hogy van anyu, meg szerelem, meg báttörflájsz? És ti miért pont az ő zenéjüknèl toporzékoltok, illetve szukáztok, kurváztok habzó szájjal?
Mesélje már el nekem ezt valaki O_o
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: