Megtalálták Ariana Grande hasonmását
2017. január 19. 14:29
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Igen sok hasonló vonásuk van persze ehhez az is hozzásegít hogy nagy rajongója és még ráadásul úgy is öltözködik meg olyan is a haja szóval lényegében ő egy Ariana imitátor ennyi.
2017. január 19. 14:49
Hasonlít Arira, de azért kíváncsi vagyok, hogy néz ki smink nélkül.
2017. január 19. 15:05
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Idézet (snezii @ 2017.01.19. 14:59)
Tudjátok..a smink varázsa. Azzal még számtalan fiú is nézhet ki úgy, mint Ariana.
Hát igen.
2017. január 19. 15:09
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Tényleg hasonlítanak, de azért van különbség jócskán. Sminkkel egyébként majdnem mindenkivé át lehet változni.
Teljesen tiszta arccal bizonyára már nem akkora a hasonlóság.
2017. január 19. 15:50
https://www.instagram.com/dani3lah/ <-- ő is hasonlít rá, instagramon találtam, mert azt hittem hogy Ariana Grande
2017. január 19. 16:05
Sminkkel bárhogy kinézhetsz. De megtudnám őket különböztetni őket
2017. január 19. 16:34
Sminkkel és bizonyos szögekből tényleg teljesen úgy néz ki mint Ariana. De amúgy alapból nem hasonlít annyira szerintem...
2017. január 19. 17:50
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Rákerestem és több képét is megnéztem ahol máshogy pózol és azokon egyáltalán nem hasonlítanak... ezeken a fotókon van némi hasonlóság de csak a megfelelő szögnek köszönhetően
2017. január 19. 18:14
Idézet (Rebilyes @ 2017.01.19. 15:50)
https://www.instagram.com/dani3lah/ <-- ő is hasonlít rá, instagramon találtam, mert azt hittem hogy Ariana Grande 
Valahogy így nézne ki Ariana, ha ő is Kardashian/Jenner lenne
2017. január 19. 18:28
|
|
Rainbowdashhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.29. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 261602 offline
|
Látom, sokak szerint csak a smink teszi. Nos, én történetesen sminkes vagyok, és ez a dolog azért nem így működik. Két különböző arcú nő ugyan azzal a sminkkel nem fog kifejezetten hasonlítani egymásra. Persze lehet játszani az árnyékokkal, de ennyire azért nem. Ha ilyen egyszerű lenne, folyton úgy néznék ki, mint Ari.Ha megnézitek, a hajvonaluk szinte teljesen ugyan olyan, és az orruk íve is eléggé hasonló, a szemformájuk és az arcélük is. Rákerestem, és igazából csak profilból hasonlít ennyire.Azonban nem lehet bárkit ennyire hasonlóvá tenni az énekesnőhöz pusztán sminkkel és hajjal.
2017. január 19. 18:51
Wow, tényleg nagyon hasonlítanak:oo
És amúgy rohdtul nem a smink teszi, de mindegy..
És amúgy rohdtul nem a smink teszi, de mindegy..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: