Én kedvelem Selenát, és szerintem aranyosak Weeknd-del, úgyhogy remélem nincs igaza ennek a hölgynek. Úgy mondom ezt, hogy Selena valóban összejött már azokkal, akikkel volt közös száma.
Wendy Williams szerint Selena Gomez csak a hírverés miatt randizik The Weeknddel
2017. január 19. 15:29
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Attól, hogy valaki híres, attól még ugyanúgy promóznia kell, ez nem úgy megy, hogy egyszer híres leszek, aztán ráülök a képzeletbeli trónomra és nem csinálok semmit
Én kedvelem Selenát, és szerintem aranyosak Weeknd-del, úgyhogy remélem nincs igaza ennek a hölgynek. Úgy mondom ezt, hogy Selena valóban összejött már azokkal, akikkel volt közös száma.
2017. január 19. 17:13
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Selena Justin óta semmilyen kapcsolatot nem vállalt fel, és nem is látták senkivel. Azóta kiadott vagy két albumot, filmekben szerepelt, elment turnézni, egy csomó cég felkereste, az instagramon is egy rahedli ember követi. Mindezt tudtommal egyedül vitte véghez. Nincs szüksége pasira, hogy megálljon a lábán, szerintem ez nyilvánvaló
2017. január 19. 20:52
|
|
zalan15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 240750 offline
|
Szóval ha egy sztárnak nem sikerülnek a kapcsolatai akkor csak a hírnévre hajt? A normál emberek között is 1-2 akad aki talán hosszú vagy örök kapcsolat képzödik. Amúgy a művészeket a mély érzelmek inspirálják. Selly keresse meg élte párját s legyen vele boldog mindörökké. A sztárok is emberek vágynak tehát a szerelemre csak média mindig tönkre teszi öket.
2017. január 20. 09:11
|
|
panni128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.02. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 261689 offline
|
Én nem értem Bellát.Azért rinyál,mert az exe tovább lépett,ha szakítottak,akkor neki is ezt kéne tennie.Az,hogy ő azt hitte,hogy majd később lecsaphat rá,az meg óriási hiba.Ha egyszer dobja,akkor ne várja már,hogy megint a karjába hull.
2017. január 20. 12:19
Wendy Williams sosem arról volt híres, hogy a saját dolgaival/életével foglalkozik, csak nézzetek meg egy műsort tőle. Provokál a nőci, én sem vagyok oda érte, de olyanokat mond ki, amikben van igazság. Lehet, hogy Selena azért randizik The Weeknddel, amit Wendy állít, de ez egyébként nem lenne meglepő: a sztárvilágban több ilyen hírverésre épülő "kapcsolat" volt/van, mint gondolnánk.
2017. január 20. 14:01
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
Olyan jó látni Selena kis vérebeit harcba szállni, ha valaki rossz véleménnyel van az istennőjükről
1 felhasználónak tetszik:
Pityang
2017. január 22. 14:22
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Miről beszél ez a nő? Selenának nincs szüksége pasikra, hogy híres legyen. Selena már régebb óta ismert, mint ez a The Weeknd. Justin után nem is volt sokáig senkije, legalább is nem híresztelte. Jóval kevesebb pasija volt, mint Taylor Swiftnek például. A sztárok is emberek, egyik kapcsolat után jön a másik. Olyanok mint mi, csak itt két ismert ember jön legtöbbször össze. Ne mondja nekem senki, hogy itt nem volt olyan, hogy egyik kapcsolat nem sikerült és utána elkezdett járni egy másikkal. Még nagyon gyerekek vagytok...
2017. január 25. 17:18
Mindig is a címlapon akarta magát tudni ez a csaj.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.