Elképesztően utánozza Taylor Swiftet ez a hétéves kislány
2017. január 19. 07:40
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Szörnyű!!!!!!!!!!!!!!
2017. január 19. 09:59
|
|
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline
|
Te jó ég...
Nem elég, hogy szerencsétlen kislány hangja borzalmas, rátesz még az is, hogy több vakolat van az arcán, mint a falon. Szerintem ez undorító, nem pedig elképesztő. Miért jó az embereknek az, hogy még az ennyi idős gyerekeket is "eladják" a tévében?
Nem elég, hogy szerencsétlen kislány hangja borzalmas, rátesz még az is, hogy több vakolat van az arcán, mint a falon. Szerintem ez undorító, nem pedig elképesztő. Miért jó az embereknek az, hogy még az ennyi idős gyerekeket is "eladják" a tévében?
2017. január 19. 14:16
|
|
Angeskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 234680 offline
|
Ez nagyon borzasztó... Emlékszik itt még valaki a Tátikára? Kis gyerekeket beöltöztettek énekeseknek, csak azok tátogtak, de amúgy teljesen olyan volt ez is. Én úgy nem szeretem az ilyen kis koravén gyerekeket, mintha nem is gyerekek lennének, hanem törpék...
2017. január 19. 18:20
Csak vigyázzanak, mert Taylorka még a végén kieszeli, hogy csak ő utánozhatja saját magát és nyakukba akaszt egy jó kis pert
Amúgy egyetértek az alattam írókkal. Belegondolni is rossz, mi lesz szegény kislányból...
Amúgy egyetértek az alattam írókkal. Belegondolni is rossz, mi lesz szegény kislányból...
2017. január 19. 20:30
Hát ez borzasztó... 1. Énekelni nem tud. 2. Annyira r*bancosan beszél, már bocsánat a csúnya szóért. 3. Mennyi smink van rajta? Úristen!
2017. január 19. 20:32
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Jézus Máriám! Ki tesz ilyet egy gyerekkel?
Íme a bizonyíték, hogy egyesek egyszerűen nem valók szülőnek.
2017. január 20. 02:01
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Mindenki ki va akadva, de 1. Szerintem írtó aranyos. 2. Élvezi amit csinál. Hogy miért egedték meg a szülők ezt neki? Mert valamelyik gyerek gitározni szeretne, valamelyik balettozni, ez a kislány pedig résztvenni a versenyen. És nem úgy tűnik, hogy ráerőltették. Amíg lelkesen, nem kényszerből csinálja, addig szerintem teljesen oké. És igen, sok smink van rajta, de nyilván nem így néz ki hétköznapokon, ez a versennyel jár.
2017. január 20. 11:40
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
De aranyos!
2017. január 22. 13:32
Nyilván azért erre rá is lett játszva rendesen, mivel ez egy ilyen műsor. Aranyos volt a kislány, de én a szülők helyében akkor sem küldtem volna ilyen versenyre.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: