A jóképű színész a GQ magazin februári számának adott interjújában tisztázta, hogy nem szeretné, ha az Ötven-árnyalat trilógiában alakított szerepe szerint ítélnék meg, ugyanis a valóságban semmi hasonlóság nincs közte és filmbeli karaktere között.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jamie Dornan: „Nem vagyok Christian Grey és nem gerjedek a szadomazo szexre”
2017. január 17. 08:00
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. január 17. 12:46
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
Én nem láttam a filmet, a könyvet se olvastam, de ez az ember most szimpatikus lett emiatt az interjúja miatt
Teljesen normálisnak tűnik, még jó, hogy csak a szerepe ilyen "vad"
2017. január 17. 13:28
|
Senivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.30. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 250258 offline
|
Vick019
Film szempontjából nem hagytál ki semmit..
eléggé elbaltázták..
A 2. sokkalta jobbnak ígérkezik. Ha érdekel a film előtte mindenképp a könyvekkel kezdd, csak akkor lesz egészében érthető és kerek a dolog..
Ha rögtön a filmmel kezdenél csalódás lenne csak xD
~
Dornant egy másik sorozatában láttam még (A hajsza), jól hozza a sorozatgyilkost is..
Alapvetően egy szimpatikus pasas, az interjúiból legalábbis ez jön le.
Film szempontjából nem hagytál ki semmit..
~
Dornant egy másik sorozatában láttam még (A hajsza), jól hozza a sorozatgyilkost is..
2017. január 17. 14:44
Nagyon kedvelem Jamie-t.
Fantasztikus színész. Szerintem előbb-utóbb megnézem őt A hajszában is.
2017. január 17. 16:18
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ezt lehetett tudni hogy teljesen más mint a filmbeli karaktere
2017. január 18. 20:38
"A mai napig ugyanazzal a társasággal járok össze, akikkel gyerekként, és továbbra sem változott a magánéletem sem: nős vagyok, gyerekeim vannak – ez mind állandó az életemben."
Teljesen korrekt, normális hozzáállás. Lehet példát venni kedves Hollywood!
Teljesen korrekt, normális hozzáállás. Lehet példát venni kedves Hollywood!
2017. január 19. 10:04
|
|
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline
|
Jamie nagyon rendben van szerintem.
2017. január 21. 20:09
|
|
lilifivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.12. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 136252 offline
|
Szerintem még a filmbéli szerepe sem illett rá. De hogy azt hinni, hogy ő Christina Grey? Nevetséges. Amúgy meg jó színész, a többi filmje sokkal jobbak!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: