Starity

Szabó P. Szilveszter Broadway fesztivál 2005

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. január 20. 14:37 #41
pearl224
pearl224
visszatérő vendég

StátuszA Lehetetlen nem tény,hanem egy vélemény.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 165
Csatolások: 25
Azonosító: 48559
Tényleg?De jó neked!ÉS milyen jó minõségû?

2008. január 20. 14:39 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet(pearl224 @ 2008. January 20. - 14:37)
Tényleg?De jó neked!ÉS milyen jó minõségû?

Azt mondanám rá, hogy elfogadható...
Jobb, mint a semmi! biggrin.gif
De ezeket ne itt beszéljük már meg, mert kiakadnak ránk a fejesek, elvégre képfelrakó oldal...
Nem haragszom és imádok róluk beszélni, de van ebben a topikban kb 10 kép, azt is én tettem fel, tegyetek már fel ti is valamit ide, mert kikapunk...
beer.gif
2008. január 20. 15:18 #43
amoly
amoly
új tag
Hozzászólás: 96
Csatolások: 0
Azonosító: 45349
Idézet(noska @ 2008. January 20. - 14:39)
Azt mondanám rá, hogy elfogadható...
Jobb, mint a semmi!  biggrin.gif
De ezeket ne itt beszéljük már meg, mert kiakadnak ránk a fejesek, elvégre képfelrakó oldal...
Nem haragszom és imádok róluk beszélni, de van ebben a topikban kb 10 kép, azt is én tettem fel, tegyetek már fel ti is valamit ide, mert kikapunk...
beer.gif

Irgum burgum...tolem is kikaptok.Attila valoban csodalatos...de ez Szilveszter topik! rolleyes.gif
2008. január 20. 15:21 #44
amoly
amoly
új tag
Idézet(noska @ 2008. January 20. - 13:33)
Kedves Amoly!
Én járok egy pár olyan fórumra, ahol Attila a fõ téma és ott mindenki Õt imádja! Tehát az, hogy itt megjelent egy ember, aki szintén Õt szereti, az csak egy dolog!
De örülök neki, legalább vannak még emberek, akik szeretik az értéket, az értékes zenét, mert nagyon remélem, hogy a kinézete mellett fontos az is, hogy mennyire szuper a hangja és milyen a tehetsége!  tongue.gif  sad.gif  smileeee.gif

Kedves noska,
Valojaban en is igy gondoltam, s mint lathattad is koszontottem korunkben.
Abrandozni sokfele keppen lehet...de az,hogy mit is csodalunk az eloadoban nem lenyegtelen.Remelem a tehetseg lesz mindenkinel az elso.En mar akkor oda voltam Szilveszterert,mikor meg azt sem tudtam,hogy hivjak es hogy nez ki.Hangfelvetelrol hallottam eloszor...s azota nem tudom abbahagyni! thumbsup.gif wub.gif
2008. január 29. 19:38 #45
LuluDarling
LuluDarling
visszatérő vendég

StátuszLove your life...because your life is what you have to give. - Tom Hiddleston
Hozzászólás: 112
Csatolások: 618
Azonosító: 50966
Hello everybody!

Lulu vagyok, és ismertetõ jelem, hogy õõõõõõõrült Szilveszter rajongó vagyok - bár még csak...1...2...3...4 napja, dehhhhát...egyszer minden el kell kezdeni ugyebár blush.gif ...

Nos, jó helyen járok??? tongue.gif

A barátnõmtõl kaptam meg a Rómeó és Júlia musical-t DVD-n, ésssshát...Szilveszter mint Tybalt...hát mondanom sem kell...onnantól kezdve le sem tudtam róla venni a szememet...és a fülemet wub.gif

Most éppen arra gyúrok, hogy eljussak végre az Operettbe is...

És olyan jó végre rajongókkal "találkozni"!!! thumbsup.gif
2008. január 29. 19:41 #46
LuluDarling
LuluDarling
visszatérő vendég

StátuszLove your life...because your life is what you have to give. - Tom Hiddleston
Ja, és itt fenntebb olvastam...ami a hajakba való beletúrást illeti wub.gif

w00t.gif
2008. január 29. 21:04 #47
amoly
amoly
új tag
Isten hozott Lulu.Nagyon orulok neked.Mar elottem megfogalmazta valaki,hogy Szilvesztert vagy szeretni lehet,vagy imadni. biggrin.gif
En megorultem tole...megszallottja lettem. blush.gif
Ugy hogy szerintem jo helyen jarsz. thumbsup.gif
Ami a hajba turkalast illeti,elobb en boncolgztom a bozotjait... beer.gif
2008. január 29. 22:05 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet(LuluDarling @ 2008. January 29. - 19:38)
Hello everybody!

Lulu vagyok, és ismertetõ jelem, hogy õõõõõõõrült Szilveszter rajongó vagyok - bár még csak...1...2...3...4 napja, dehhhhát...egyszer minden el kell kezdeni ugyebár blush.gif ...

Nos, jó helyen járok???  tongue.gif

A barátnõmtõl kaptam meg a Rómeó és Júlia musical-t DVD-n, ésssshát...Szilveszter mint Tybalt...hát mondanom sem kell...onnantól kezdve le sem tudtam róla venni a szememet...és a fülemet  wub.gif

Most éppen arra gyúrok, hogy eljussak végre az Operettbe is...

És olyan jó végre rajongókkal "találkozni"!!!  thumbsup.gif

Isten hozott köztünk Lulu!!!! beer.gif
2008. január 30. 18:16 #49
LuluDarling
LuluDarling
visszatérő vendég

Húúúú lányok, szupik vagytok, köszi ezt a kedves fogadtatást!!! meghajolo.gif

Ami pedig engem illet, egyre jobban belerajongom magamat Szilveszterbe!!! (Nnnna, ezt most azé jól megaszondtam, neeeem?) biggrin.gif

Viszont lenne egynehány kérdésem hozzátok, mert ti biztosan okosabbak vagytok mint én a témában...nassssszóval:

Láttam hogy ugyi "Szili" a beceneve...legalábbis ezt olvastam ott fenntebb...nnnamostan tééényleg ez a beceneve, vagy a rajongók találták ezt ki neki?

Aztán, lenne még egy olyan kérdésem, hogy nincsen véletlenül valakinek raktáron Rómeó és Júliás kép róla? Mármint olyanra gondolok, ahol már ilyen hosszabb a haja? Mert találtam róla már Tybaltos képeket, de ott még igencsak rövidkés a frizkója...

Apropó frizkó!...Ugyi még most is hosszú a haja? És szóba se jön a vágás, vagy ilyesmi? ohmy.gif

Még mit is szerettem volna kérdezni...hmmm... blush.gif ja igen! Van esetleg valami..."mozgókép" formátumú valakinek róla?

Nnnnna, azt hiszem talán "csak" ennyi biggrin.gif
2008. január 30. 18:45 #50
LuluDarling
LuluDarling
visszatérő vendég

Hopppp, még egy gyors kérdés: Van valakinek valami tippje, esetleg pontos infója, hogy Szilveszter milyen magas lehet? Csak mert most vagy a többiek marha alacsonyak, vagy õ marha magas... w00t.gif

Remélem, hogy inkább ez utóbbi!!! yahoo.gif
2008. január 31. 18:16 #51
amoly
amoly
új tag
Idézet(LuluDarling @ 2008. January 30. - 18:45)
Hopppp, még egy gyors kérdés: Van valakinek valami tippje, esetleg pontos infója, hogy Szilveszter milyen magas lehet? Csak mert most vagy a többiek marha alacsonyak, vagy õ marha magas... w00t.gif

Remélem, hogy inkább ez utóbbi!!!  yahoo.gif

AJAJAJ beindultal,hala Istennek. laugh.gif
Nos sajnos kepekkel nem igazan szolgalhatok...de azt tudom,hogy jelenleg sajnos rovid a haja es kb 190-197 cm magas. biggrin.gif
Felhivnam szives figyelmed,hogyha egyszer mar elvarazsolt,nem tudsz majd lemondani rola. wub.gif
2008. január 31. 18:37 #52
LuluDarling
LuluDarling
visszatérő vendég

Rövid a haja?????????????????????????

Ez most komoly??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Hogy teheti ezt velem? És akkor megyek õt megnézni Tybaltként - benne van a fél éves tervemben - és nem fog ott röpködni körülötte az a gyönyörû barna hajzuhatag??? Nnnnna kész, most végem van... cray.gif

És bocsi, de csalódottságomnak mééég hangot kell adnom, mert...hüp grrr.gif mega_shok.gif tucherch.gif

(Remélem, hogy Szili megbocsájtja nékem, hogy ilyen nehezen dolgozom föl fürtjei elvesztésének traumáját dry.gif

Egyébként ma legalább ezerszer hallgattam meg az Elizabeth-bõl az "Utolsó tánc" címû számot, bár én csak "Haláltánc"-nak hívom...valami félelmetesen csúcsságos szám!!! Hahhhhhh... wub.gif

Húúúúúúúúúúúúúúúúúú, ssssszóval ütögeti az 1.90-et, és nem alulról, hanem felülrõl? Ez nem semmi!!! Gondoltam én!!! Húúúú, még én is fel tudok nézni rá!!! thumbsup.gif
Mondjuk egyébként is...hihihihihihi...

A többi kérdésemre nem tudjátok a választ?

Ja, éssssigggen...nem igazán akar engedni engem ez a rajongás...Hála Istennek!!! meghajolo.gif

Egyébként kép ügyileg meg azt találtam ki, hogy jó lenne kikockázni a R&J Musical DVD Tybalt-os részeit...csak nekem nem van hozzá meg a technika...sajnos...

Egyébként a Mozart, az Elizabeth, és a Rudolf zenéje is megjelent?
2008. február 01. 08:59 #53
amoly
amoly
új tag
Idézet(LuluDarling @ 2008. January 31. - 18:37)
Rövid a haja?????????????????????????

Ez most komoly??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Hogy teheti ezt velem? És akkor megyek õt megnézni Tybaltként - benne van a fél éves tervemben - és nem fog ott röpködni körülötte az a gyönyörû barna hajzuhatag??? Nnnnna kész, most végem van... cray.gif

És bocsi, de csalódottságomnak mééég hangot kell adnom, mert...hüp  grrr.gif  mega_shok.gif  tucherch.gif 

(Remélem, hogy Szili megbocsájtja nékem, hogy ilyen nehezen dolgozom föl fürtjei elvesztésének traumáját  dry.gif

Egyébként ma legalább ezerszer hallgattam meg az Elizabeth-bõl az "Utolsó tánc" címû számot, bár én csak "Haláltánc"-nak hívom...valami félelmetesen csúcsságos szám!!! Hahhhhhh...  wub.gif

Húúúúúúúúúúúúúúúúúú, ssssszóval ütögeti az 1.90-et, és nem alulról, hanem felülrõl? Ez nem semmi!!! Gondoltam én!!! Húúúú, még én is fel tudok nézni rá!!!  thumbsup.gif
Mondjuk egyébként is...hihihihihihi...

A többi kérdésemre nem tudjátok a választ?

Ja, éssssigggen...nem igazán akar engedni engem ez a rajongás...Hála Istennek!!!  meghajolo.gif

Egyébként kép ügyileg meg azt találtam ki, hogy jó lenne kikockázni a R&J Musical DVD Tybalt-os részeit...csak nekem nem van hozzá meg a technika...sajnos...

Egyébként a Mozart, az Elizabeth, és a Rudolf zenéje is megjelent?

Igen tudom...zokogj csak a vallaimon,engem is megrazott,hogy levagatta a hajat.De vigasztaljon a tudat,hogy igy is remekul all neki. thumbsup.gif
Tybaltkent fogod latni...ugysem a haja fog lekottni-hidd el nekem. wink.gif
Csodalatos alakitas es ha ennyire szereted Szilveszteret,akkor csak arra vigyaz,hogy fel ne sikits,mikor Romeo meggyilkolja.Mert en nem birtam ki. grrr.gif
blush.gif
Megjelent a tobbi musical zeneje is...vallogatasban,de darabokra bontva is.A neten nem is egy tarhelyen megtalalod. thumbsup.gif
2008. február 01. 19:02 #54
LuluDarling
LuluDarling
visszatérő vendég

Köszike, elfogadom a kedves invitálást a válladon való sírásra, és hozom a száz darabos mandulás-mézes illatú zsepicsomagomat is, mert attól tartok eltart még egy ideig ennek a mély traumának a feldolgozása...evvvvvan... help.gif

Most õszintén szólva marhára rákattantam az Elizabeth-re, mert szerintem...húúúú, hát nem mondom ki, hogy mennyire hátborzongatóan jól néz ki benne, ésssshát mennyire szeretem belõle azt a 2 dalt, amit hallottam...persze mondanom sem kell, hogy csak áprilistól lehet rá jegyet venni...hrrrrrrrrr... grrr.gif

Úgyhogy valszeg mégis elõbb lesz a Rómeó, és csak aztán az Elizabeth...

Jaaaaaaaaaaaaaaaaj, képzeljétek, olyan de olyan jó képeket találtam az Operett Színház honlapján!!! Egyszerûen csudijóóóók!!! Néhányon olyan édesen mosolyog, meg minden...gondoltam, hogy felpakolom õket ide, de azt hiszem, hogy ide csak ugyi HQ képeket lehet, és ezek meg nem azok, de gyönyörûek... drool.gif

Néztem a dedikálós képeket, és ott is olyan édi...rögtön belegondoltam, hogy ha már akkor rajongó vagyok, akkor én is ott lökdösõdtem volna a tömegben...meg minden...

Nnnnno, most hirtelen ennyi jut az eszembe, de lehet, hogy öt perc múlva újra írok...

Jjjjjjja igen, és arra, hogy a R&J-nél nem a hajára fogok figyelni, és hogy nehogy elkezdjek ordibálni, amikor Rómeó egy kicsit megöli Tybaltot, háááát...errõl csak annyit, hogy ezt még én sem tudom pillanatnyilag elképzelni...és hogy hogy bírnám ki, hogy nem vonyíthatom hangosan a dalok szövegét...with him... wub.gif
2008. február 10. 20:15 #55
amoly
amoly
új tag
Idézet(LuluDarling @ 2008. February 1. - 19:02)
Köszike, elfogadom a kedves invitálást a válladon való sírásra, és hozom a száz darabos mandulás-mézes illatú zsepicsomagomat is, mert attól tartok eltart még egy ideig ennek a mély traumának a feldolgozása...evvvvvan... help.gif

Most õszintén szólva marhára rákattantam az Elizabeth-re, mert szerintem...húúúú, hát nem mondom ki, hogy mennyire hátborzongatóan jól néz ki benne, ésssshát mennyire szeretem belõle azt a 2 dalt, amit hallottam...persze mondanom sem kell, hogy csak áprilistól lehet rá jegyet venni...hrrrrrrrrr... grrr.gif

Úgyhogy valszeg mégis elõbb lesz a Rómeó, és csak aztán az Elizabeth...

Jaaaaaaaaaaaaaaaaj, képzeljétek, olyan de olyan jó képeket találtam az Operett Színház honlapján!!! Egyszerûen csudijóóóók!!! Néhányon olyan édesen mosolyog, meg minden...gondoltam, hogy felpakolom õket ide, de azt hiszem, hogy ide csak ugyi HQ képeket lehet, és ezek meg nem azok, de gyönyörûek...  drool.gif

Néztem a dedikálós képeket, és ott is olyan édi...rögtön belegondoltam, hogy ha már akkor rajongó vagyok, akkor én is ott lökdösõdtem volna a tömegben...meg minden...

Nnnnno, most hirtelen ennyi jut az eszembe, de lehet, hogy öt perc múlva újra írok...

Jjjjjjja igen, és arra, hogy a R&J-nél nem a hajára fogok figyelni, és hogy nehogy elkezdjek ordibálni, amikor Rómeó egy kicsit megöli Tybaltot, háááát...errõl csak annyit, hogy ezt még én sem tudom pillanatnyilag elképzelni...és hogy hogy bírnám ki, hogy nem vonyíthatom hangosan a dalok szövegét...with him... wub.gif

Miert nem csodalkozom ezen?Valahogy magamra ismerek benned. thumbsup.gif
2009. május 26. 15:59 #56
pv12
pv12
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 96981
Szilveszter hajába való beletúrásban én is benne lennék tongue.gif

Amúgy 192 cm magas. Ezt õ maga mondta aszem a Mozart werkfilmben
3 oldal 1 2 3