Starity

Szabó P. Szilveszter Broadway fesztivál 2005

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2007. december 07. 21:41 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet(amoly @ 2007. December 7. - 21:23)
Isten hozott koztunk!Bele turnal a hajaba?Csak a testemen keresztul! _nevet.gif

Na kaptál egy kis konkurenciát!!!!
tongue.gif
2007. december 08. 16:49 #22
amoly
amoly
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 96
Csatolások: 0
Azonosító: 45349
Idézet(noska @ 2007. December 7. - 21:41)
Na kaptál egy kis konkurenciát!!!!
tongue.gif

Gunyolodsz velem,kedves Noska? mad.gif
Orulok,hogy eggyel tobben vagyunk...s lehet,hogy konkurencia lesz Noncsi,de csak utannam all a sorba. biggrin.gif
2007. december 08. 18:39 #23
Noncsi
Noncsi
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 45621
Idézet(amoly @ 2007. December 8. - 16:49)
Orulok,hogy eggyel tobben vagyunk...s lehet,hogy konkurencia lesz Noncsi,de csak utannam all a sorba. biggrin.gif

Aki a sor vegen all,az is sorba kerul egyszer. thumbsup.gif
Nem akarok konkurrencia lenni senkinek...en is rajongok Sziliert...ennyi. beer.gif
2007. december 08. 19:58 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet(amoly @ 2007. December 8. - 16:49)

Dehogy gúnyolódom!!! Örülök, hogy megtalált minket végre még egy musical õrült!!!
2007. december 08. 19:59 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet(Noncsi @ 2007. December 8. - 18:39)
Aki a sor vegen all,az is sorba kerul egyszer. thumbsup.gif
Nem akarok konkurrencia lenni senkinek...en is rajongok Sziliert...ennyi. beer.gif

Tök jó, hogy itt vagy, mert eddig nagyon egyedül éreztem magamat!!!!
biggrin.gif
2007. december 08. 20:15 #26
amoly
amoly
új tag
Idézet(noska @ 2007. December 8. - 19:59)
Tök jó, hogy itt vagy, mert eddig nagyon egyedül éreztem magamat!!!!
biggrin.gif

Mostmar nem vagy egyedul. tongue.gif
2008. január 14. 20:33 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet(amoly @ 2007. December 8. - 20:15)
Mostmar nem vagy egyedul. tongue.gif

Hát vagytok NÉHA, de az a probléma, hogy azért így is eléggé egyedül érzem magamat musical terén...
dry.gif
2008. január 15. 06:09 #28
amoly
amoly
új tag
Idézet(noska @ 2008. January 14. - 20:33)
Hát vagytok NÉHA, de az a probléma, hogy azért így is eléggé egyedül érzem magamat musical terén...
dry.gif

Szegenykem,ez azert szomoru.Mert mikor tehetem,azert tiszteletemet teszem.Nem lehetsz egyedul musical teren,mert csak egy szikra kell,hogy aradozzunk.Nem reg lattam pl. a Szepseg es a Szornyet-de nem Szilveszterrel,hanem Zsolttal.Lehet,hogy hutlenseg-de nekem vele is tetszett.Szilveszter tokeletes...viszont nem vagyok megszallott. meghajolo.gif
2008. január 19. 22:07 #29
pearl224
pearl224
visszatérő vendég

StátuszA Lehetetlen nem tény,hanem egy vélemény.
Hozzászólás: 165
Csatolások: 25
Azonosító: 48559
sziasztok,én is musical õrült vagyok,de inkább DOLHAI,vagy és Dolhai,imádom,a hangját a külsejét,és képem is van vele,de gondolom még vagy 1000 másik nõnek....olvastam itt,hogy halottál vmien kacifántos sztorit Dolhairól,ami nem túl jó..vagy ilyesmi,leírnád,nagyon kiváncsivá tettél,és a rajongással igazad van,az ember elfelejti a rosszat..és tovább rajong....
2008. január 19. 22:08 #30
pearl224
pearl224
visszatérő vendég

UI.Én Dolhai hajába túrnék bele...hehe
2008. január 19. 22:15 #31
pearl224
pearl224
visszatérő vendég

amugy nõ vagyok,csak azért mert asszem elírtam
2008. január 19. 23:11 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet(pearl224 @ 2008. January 19. - 22:07)
sziasztok,én is musical õrült vagyok,de inkább DOLHAI,vagy  és Dolhai,imádom,a hangját a külsejét,és képem is van vele,de gondolom még vagy 1000 másik nõnek....olvastam itt,hogy halottál vmien kacifántos sztorit Dolhairól,ami nem túl jó..vagy ilyesmi,leírnád,nagyon kiváncsivá tettél,és a rajongással igazad van,az ember elfelejti a rosszat..és tovább rajong....

Na akkor te az én emberem vagy!!!! biggrin.gif
Képet vele???? Álom, nekem csak álom...
Mit olvasál itt rossz stiryt róla???
Erre nem emlékszem! tongue.gif
2008. január 20. 01:08 #33
amoly
amoly
új tag
Idézet(pearl224 @ 2008. January 19. - 22:08)
UI.Én Dolhai hajába túrnék bele...hehe

Isten hozott z orultek kozott.Dolhai hajaba?O-o...noska,ugy latom kaptal te is egy kis konkurrenciat! tongue.gif
Mi viszont kedves peart224...nem fogunk vitatkozni.En huseges maradok Szilveszterhez.Am a szornyes jelmezet elnezve...lesz mit gubanjoljak rajta. laugh.gif
Csak majd tudjam es akarjam elengedni,ha majd modom lesz ra. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2008. január 20. 10:00 #34
pearl224
pearl224
visszatérő vendég

Na azt hiszem,én is megtaláltam a helyem,Attilaaa...
hát igen,egy musical rendezvényen sikerült odamennem hozzá,és nagyon aranyosan,átkarolta a derekam,és úgy csináltunk 2 képet,nagyon kedves volt és közvetlen,én meg azt sem tudtam mit csináljak,majdnem elolvadtam...és még õ köszönte meg utána az autogrammot,meg a képet,meg amikor mondtuk,hogy 2 képet csinálunk,elkezdte,mosolyogva,hogy nem bizzuk a véletlenre...közelrõl még jobban néz ki mint a színházban,tv-ben,de komolyan,alig látszanak az arcán a bõrhibák,mintha nem is lenne.Pár hónapja pont a szülinapomon,bementem az operett színházhoz,és pont összefutottam vele,de beijedtem,és befutottam a jegyirodába....ciki volt,de a mosolya....
De jó,most már még egy embernek tudok áradozni thumbsup.gif beer.gif
2008. január 20. 12:47 #35
amoly
amoly
új tag
Idézet(pearl224 @ 2008. January 20. - 10:00)
hát igen,egy musical rendezvényen sikerült odamennem hozzá,és nagyon aranyosan,átkarolta a derekam,és úgy csináltunk 2 képet,nagyon kedves volt és közvetlen,én meg azt sem tudtam mit csináljak,majdnem elolvadtam...és még õ köszönte meg utána az autogrammot,meg a képet,meg amikor mondtuk,hogy 2 képet csinálunk,elkezdte,mosolyogva,hogy nem bizzuk a véletlenre...közelrõl még jobban néz ki mint a színházban,tv-ben,de komolyan,alig látszanak az arcán a bõrhibák,mintha nem is lenne.Pár hónapja pont a szülinapomon,bementem az operett színházhoz,és pont összefutottam vele,de beijedtem,és befutottam a jegyirodába....ciki volt,de a mosolya....
De jó,most már még egy embernek tudok áradozni thumbsup.gif  beer.gif

Gratulalok a talalkozasotokhoz.En is valami hasonlorol almodozom. blush.gif
Itt szivesen hallgatunk minden aradozast...csak rajta! thumbsup.gif
2008. január 20. 12:52 #36
amoly
amoly
új tag

En Szilveszterben a hangja utan azt hiszem azt az erdekesen nagy szajat szeretem. tongue.gif
Aztan a szeles szemoldoke alol kivillano huncut szemeit.A csinos derekat es a hosszu labait,amivel ugy tud ugra-bugralni,hogy egy balerina megirigyelhetne...de igy vegig gondolva,nem is tudom olyat mondani,ami nem tetszik benne. laugh.gif wink.gif
2008. január 20. 13:30 #37
- törölt felhasználó -    

Na ha ennyire szereted Attilát, akkor nem értem, hogy miért nem inkább az Õ topikjaiba írsz?
Én még sajnos nem találkoztam vele, de természetesen tervben van a dolog! Aztán, hogy mi is fog történni, az csak a jövõ zenéje!
Ha gondolod vegyél fel MSN-re, ha a nevemre kattolsz, akkor azon az oldalon megtalálod a címem! Gyere az Atis topikokba!!!!!
2008. január 20. 13:33 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet(amoly @ 2008. January 20. - 01:08)
Isten hozott z orultek kozott.Dolhai hajaba?O-o...noska,ugy latom kaptal te is egy kis konkurrenciat! tongue.gif
Mi viszont kedves peart224...nem fogunk vitatkozni.En huseges maradok Szilveszterhez.Am a szornyes jelmezet elnezve...lesz mit gubanjoljak rajta. laugh.gif
Csak majd tudjam es akarjam elengedni,ha majd modom lesz ra. _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Kedves Amoly!
Én járok egy pár olyan fórumra, ahol Attila a fõ téma és ott mindenki Õt imádja! Tehát az, hogy itt megjelent egy ember, aki szintén Õt szereti, az csak egy dolog!
De örülök neki, legalább vannak még emberek, akik szeretik az értéket, az értékes zenét, mert nagyon remélem, hogy a kinézete mellett fontos az is, hogy mennyire szuper a hangja és milyen a tehetsége! tongue.gif sad.gif smileeee.gif
2008. január 20. 14:34 #39
pearl224
pearl224
visszatérő vendég

Itt válaszok erre,de Dolhairól már a másikba áradozok,nagyon értékesnek tartom a musicaleket,színházat,egy olyan pluszt tud adni az embernek,ami nagyon kell ebben a világban,Dolhait idézve,a színházban kicsit mindenki Rómeóvá és Júliává vállhat,tehát hõssé,és fontossá,imádok színházba járni,és tényleg szépet és jót ad a léleknek,a színészek-énekesek elött pedig le a kalappal,imádom a magyar musicaleket!!
na,Szabó P Szilvesztert én is nagyons szeretem,olyan egyénisége van...hogy csak na rolleyes.gif Áprilisban megyek az Elisára remélem õ lesz a Halál,eddig õt a Mozartban,Rómeó és Júliában láttam,nagyon szeretem õt is,csak máshogy mint Dolhait.És úgy néz ki meglesz a Rudolf dvd-én,egyik ismerõsöm ismerõsének hála,a fõpróbán lett felvéve,már nagyon várom,hogy megkapjam!!!Dolhait néhány ismerõsöm ismeri,családját is,én csak jót halottam felõlle!!!Jajj,bocs már megint ide áradozom,látjátok észre se veszem unsure.gif
2008. január 20. 14:35 #40
- törölt felhasználó -    
Idézet(pearl224 @ 2008. January 20. - 14:34)
Itt válaszok erre,de Dolhairól már a másikba áradozok,nagyon értékesnek tartom a musicaleket,színházat,egy olyan pluszt  tud adni az embernek,ami nagyon kell ebben a világban,Dolhait idézve,a színházban kicsit mindenki Rómeóvá és Júliává vállhat,tehát hõssé,és fontossá,imádok színházba járni,és tényleg szépet és jót ad a léleknek,a színészek-énekesek elött pedig le a kalappal,imádom a magyar musicaleket!!
na,Szabó P Szilvesztert én is nagyons szeretem,olyan egyénisége van...hogy csak na rolleyes.gif Áprilisban megyek az Elisára remélem õ lesz a Halál,eddig õt a Mozartban,Rómeó és Júliában láttam,nagyon szeretem õt is,csak máshogy mint Dolhait.És úgy néz ki meglesz a Rudolf dvd-én,egyik ismerõsöm ismerõsének hála,a fõpróbán lett felvéve,már nagyon várom,hogy megkapjam!!!Dolhait néhány ismerõsöm ismeri,családját is,én csak jót halottam felõlle!!!Jajj,bocs már megint ide áradozom,látjátok észre se veszem unsure.gif

Nekem már megvan a Rudolf DVD-n az amirõl te is beszélsz... biggrin.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok