Szabó P. Szilveszter Broadway fesztivál 2005
2007. december 01. 14:45
Idézet(noska @ 2007. November 29. - 22:11)
Nyilván kivágta a magas C-t!!!
2007. december 01. 17:31
Idézet(CanDee Sweet @ 2007. December 1. - 14:45)
Nyilván kivágta a magas C-t!!! 
Szilveszter? Nem értelek, hogy miért piszkálod...
2007. december 05. 10:06
Idézet(amoly @ 2007. December 5. - 06:18)
Szilveszter csodalatosan enekel es olyan egyeni eloadasmodja van,ami nem csak profizmusat,de emberkozeliseget is kifejezi.
Látom, te nagy Szilveszter fan vagy! Én is szeretem, bár nekem a legnagyobb kedvencem Dolhai Attila, mint azt az avatarom is jelzi!!!
2007. december 05. 13:34
|
|
amolyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.04. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 45349 offline
|
Idézet(noska @ 2007. December 5. - 10:06)
Látom, te nagy Szilveszter fan vagy! Én is szeretem, bár nekem a legnagyobb kedvencem Dolhai Attila, mint azt az avatarom is jelzi!!!

Igy van.Nagyon elnyerte tetszesemet Szilveszter egesz szemelyisege.Nagyon szeretem Dolhai hangjat.De Dolhai inkabb erzelmes szerelmes,mig Szilveszter -erzeseim szerint-alarcosabb karakter.
1 felhasználónak tetszik:
MycySmiley
2007. december 05. 13:42
Idézet(amoly @ 2007. December 5. - 13:34)
Igy van.Nagyon elnyerte tetszesemet Szilveszter egesz szemelyisege.Nagyon szeretem Dolhai hangjat.De Dolhai inkabb erzelmes szerelmes,mig Szilveszter -erzeseim szerint-alarcosabb karakter.
Ó, hát lehet ezért Õ a kedvencem???
2007. december 05. 13:46
Idézet(amoly @ 2007. December 5. - 13:43)
Termeszetesen...hiszen megerdemli! 
Melyik nem érdemli meg?? Szerintem az összes musicales megérdemli, de számomra Attila egy kicsit jobban, számodra meg Szilveszter!!!
Végre még egy musical õrült! Azt hittem már kihaltunk, de nem, van még remény!! Nagyon de nagyon örülök neked!!!!!!
2007. december 05. 13:51
|
|
amolyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.04. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 45349 offline
|
Idézet(noska @ 2007. December 5. - 13:46)
Melyik nem érdemli meg?? Szerintem az összes musicales megérdemli, de számomra Attila egy kicsit jobban, számodra meg Szilveszter!!!
Végre még egy musical õrült! Azt hittem már kihaltunk, de nem, van még remény!! Nagyon de nagyon örülök neked!!!!!!

Mindegyik megerdemli.Nagyon tehetsegesek.Sokkaig nem tudtam eldonteni,ki is az "igazi"nagy kedvencem.De mar tudom!Koszonom ezt az oldalt es nagyon orulok en is neked(nektek)
2007. december 05. 14:06
Idézet(amoly @ 2007. December 5. - 13:51)
Mindegyik megerdemli.Nagyon tehetsegesek.Sokkaig nem tudtam eldonteni,ki is az "igazi"nagy kedvencem.De mar tudom!Koszonom ezt az oldalt es nagyon orulok en is neked(nektek) 
Helyes, mi musical õrültek tartsunk össze!!!
2007. december 06. 20:06
Idézet(amoly @ 2007. December 5. - 20:05)
Ram szamithatsz...foleg az orultsegben!

Számítok is, mert itt még nem találkoztam olyan õrülttel, mint jómagam, és ennek nagyon örülök!!!!
2007. december 06. 20:40
|
|
amolyúj tag |
|
Idézet(noska @ 2007. December 6. - 20:06)
Számítok is, mert itt még nem találkoztam olyan õrülttel, mint jómagam, és ennek nagyon örülök!!!! 
Remelem nem okozok majd csalodast.
Abban viszont biztos vagyok,hogy orult lettem.Szilveszter orultje!
2007. december 06. 21:10
Idézet(amoly @ 2007. December 6. - 20:40)
Remelem nem okozok majd csalodast.
Igen, azt látom, de nem is baj!!!!
2007. december 06. 21:17
|
|
amolyúj tag |
|
Idézet(noska @ 2007. December 6. - 21:10)
Igen, azt látom, de nem is baj!!!! 
Baj vagy sem,nekem mar mindegy.Csakis o tudna kiabranditani az oruletembol...de felek,egy vilag omlana ossze bennem ha megtortenne.
2007. december 06. 21:27
Idézet(amoly @ 2007. December 6. - 21:17)
Baj vagy sem,nekem mar mindegy.Csakis o tudna kiabranditani az oruletembol...de felek,egy vilag omlana ossze bennem ha megtortenne. 
Nem hinném, hogy kiábrándulnál belõle akkor is. Esetleg egy idõre fejbekólintana a dolog, már ami történne, de aztán elfelejtenéd. Én Attiláról néha hallottam olyan kacifántos történeteket, amik egy-két napra nem estek jól, de aztán visszatértem, mintha mi sem történt volna!!!
Nem hinném, hogy egy rajongás olyan könnyen elpusztítható, már ha nagyon mélyen gyökerezik, de amint látom Szilveszter rendesen elrabolta a szívedet és lelkedet!! Nem vagy könnyen kiábrándítható, de ez a jó!!!!
2007. december 07. 06:03
|
|
amolyúj tag |
|
Idézet(noska @ 2007. December 6. - 21:27)
Nem hinném, hogy kiábrándulnál belõle akkor is. Esetleg egy idõre fejbekólintana a dolog, már ami történne, de aztán elfelejtenéd. Én Attiláról néha hallottam olyan kacifántos történeteket, amik egy-két napra nem estek jól, de aztán visszatértem, mintha mi sem történt volna!!!
Nem hinném, hogy egy rajongás olyan könnyen elpusztítható, már ha nagyon mélyen gyökerezik, de amint látom Szilveszter rendesen elrabolta a szívedet és lelkedet!! Nem vagy könnyen kiábrándítható, de ez a jó!!!!
Nagyon orulok,hogy hasonloan gondolokodunk.Lehet hulyen fog hangzani,de en nem az az "elajulok tole" rajongo vagyok(csak).Engem erdekel,mit valaszol egy riporton,mi a velemenye a vilag dolgairol,mit probal belevinni egy szerepbe...stb.Tehat szertenem az EMBERT is megismerni benne.
Ami Szilvesztert illeti-disszkreten csak annyit mondanek-nagyon fontos lett a kicsi szivemnek.
2007. december 07. 21:21
|
|
Noncsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.07. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 45621 offline
|
Idézet(noska @ 2007. December 6. - 20:06)
Nem tudom mennyire illek bele a kepbe...de Szili hajaba en is szivesen beleturnek!
2007. december 07. 21:23
|
|
amolyúj tag |
|
Idézet(Noncsi @ 2007. December 7. - 21:21)
Nem tudom mennyire illek bele a kepbe...de Szili hajaba en is szivesen beleturnek! 
Isten hozott koztunk!Bele turnal a hajaba?Csak a testemen keresztul!
1 felhasználónak tetszik:
MycySmiley
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.