Új pasit fogott magának Bella Thorne
2017. január 17. 15:29
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Jaj, anyám...........
2017. január 17. 20:50
|
Modusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 244616 offline
|
Kedves kommentelők.
Mi közötök van hozzá? Kinek képzelitek magatokat, hogy megmondjátok mekkora r*banc lett (még ha az is lett)? Ha elegetek van belőle és egyértelműen csak a figyelemre hajt, miért olvassátok róla a cikkeket?
Kicsit gondoljatok bele, milyen lenne, a mindenről amit csinálnátok írnának egy cikket, arról hogy befestettétek a hajatokat, arról, hogy kivel jöttetek össze, arról hogy megbotlottatok az utcán és közben ezrek véleményeznék a tetteiteket és beszélnének ki előttetek. Ha bármi rosszat tennétek az meg lenne örökítve és random idegenektől megkapnátok, hogy mekkkkorát csalódtak bennetek.
Szerintem Bellának nincs feltűnési viszketeksége, csak ti unatkoztok és akartok beletúrni a magánéletébe.
(Ez most azoknak szólt, akik okoskodnak, mint én
)
Mi közötök van hozzá? Kinek képzelitek magatokat, hogy megmondjátok mekkora r*banc lett (még ha az is lett)? Ha elegetek van belőle és egyértelműen csak a figyelemre hajt, miért olvassátok róla a cikkeket?
Kicsit gondoljatok bele, milyen lenne, a mindenről amit csinálnátok írnának egy cikket, arról hogy befestettétek a hajatokat, arról, hogy kivel jöttetek össze, arról hogy megbotlottatok az utcán és közben ezrek véleményeznék a tetteiteket és beszélnének ki előttetek. Ha bármi rosszat tennétek az meg lenne örökítve és random idegenektől megkapnátok, hogy mekkkkorát csalódtak bennetek.
Szerintem Bellának nincs feltűnési viszketeksége, csak ti unatkoztok és akartok beletúrni a magánéletébe.
(Ez most azoknak szólt, akik okoskodnak, mint én
2017. január 20. 20:03
Mindenkire Bellára fúj (meglepő), holott Pepperre több ok lenne...
2017. január 21. 14:23
|
|
mrs.garritsenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.14. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 258041 offline
|
miért ne járhatna azzal, akivel csak szeretne?
ha egy fiú csinálja ezt, az rendben van, de ha egy lány, akkor gyből el kell hordani mindennek nem?
Az ő élete, ő dönti el mit csinál, és ha neki ahhoz van kedve, hogy hetente mással járjon, akkor csinálja azt! anélkül, hogy random emberek belepofának:)
ha egy fiú csinálja ezt, az rendben van, de ha egy lány, akkor gyből el kell hordani mindennek nem?
2017. január 21. 14:24
|
|
mrs.garritsenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.14. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 258041 offline
|
belepofáznának*
2017. január 21. 14:31
Régebben kedveltem Bella személyiségét és szívesen néztem a színészi játékát, de mostanában úgy viselkedik, amit nem is tudok szavakkal illetni. Tényleg senkinek semmi köze nincs hozzá, hogy kivel van éppen együtt, én csak azt találom megmosolyogtató ténynek, hogy milyen hamar túllép a fiúkon.
Taylor Swift 2.0. Gregg, Tyler és még Charlie is rendes embernek tűnnek, de azért az tényleg gyomorforgató, hogy pont Sam Pepper-t fogta ki magának. Azt hittem egy nő sem lesz annyira hülye, hogy együtt legyen vele, de úgy látszik, Bellát nem zavarja, hogy a barátja mekkora hányadék, és még szépen fejeztem ki magam.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: