Új pasit fogott magának Bella Thorne
2017. január 15. 16:13
|
|
Alpakitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 259059 offline
|
Gregg illett hozzá a leginkább.
Nem tudom mi a kiváltó ok, ilyen rövid idő alatt senki sem emészt meg egy szakítást és jön össze (megint) mással. Egyértelmű, hogy nem szerelemből teszi. Bár kitudja..
Nem tudom mi a kiváltó ok, ilyen rövid idő alatt senki sem emészt meg egy szakítást és jön össze (megint) mással. Egyértelmű, hogy nem szerelemből teszi. Bár kitudja..
2017. január 15. 16:17
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
És ezek után ne nevezze őt senki ribizlinek? Szerintem nem lenne alaptalan kijelentés. Igazából azt csinál amit akar. Tök mindegy, hogy celebről vagy civil emberről van szó, ez nem szép dolog. Mit gondolhatnak az exei? Őket sajnálom, meg ezt a palit. (egyébként nem is értem mit eszik rajt)
2017. január 15. 16:32
|
szabaniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 258601 offline
|
Nekem kettő példám van. És nem értem féltékenységből ribizliztek??? Legjobb bnőm meg én is 26évesek vagyunk nekem párom a 2. És most várjuk a babánk. Bnőmnek kb 35"pasija" volt és megtalálta a párját és 2 hónappal fiatalabb a terhessége. Végeredmény ugyan az csak más útvonalon....... Ti hány pasival voltatok???????
2017. január 15. 17:22
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Ehhez aztán már nem nagyon tudok mit mondani...
2017. január 15. 17:45
Következő pasija ki lesz? Tiv Tivy?
Ráadásul ahogy olvasom milyen ez a tuber, lehetséges, hogy darázsfészekbe nyúlt.
Ráadásul ahogy olvasom milyen ez a tuber, lehetséges, hogy darázsfészekbe nyúlt.
2017. január 15. 18:09
Hát oké.
Amúgy én totál megértem, hogy nem akar egynél leragadni, de azért a kb hetente történő váltás azért durva kicsit..
Na de ha neki így jó, hát váljék egészségére..fiatal még, hagy élje az életét.
XD
Na de ha neki így jó, hát váljék egészségére..fiatal még, hagy élje az életét.
2017. január 15. 19:31
Én régebben bírtam őt,de mostmár eléggé meghülyült.
Erőltett stílust képvisel,havonta váltogatj a pasijait.Tisztára kész van ez a csaj.
Erőltett stílust képvisel,havonta váltogatj a pasijait.Tisztára kész van ez a csaj.
2017. január 15. 20:42
Annyira nyilvánvaló már az, hogy ezzel szeretné magát a "rivaldafényben tudni". Hisz így mindig újabb és újabb cikkek jelennek meg róla, amit természetesen imád. Nem tudom mi lett ezzel a csajjal, de már elég szánalmasnak tartom ezt az egészet. Csak arról szólnak a mostanában megjelent cikkek, hogy új hajszínre váltott és új pasija van. Ja meg az, hogy hirtelen biszex lett. Ha nem változat magán tuti nem lesz sokáig Hollywood "csillagja"
2017. január 15. 20:53
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Imádom, hogy a kommentelők fele azon van kiakadva, hogy Bella-nak hány pasija volt, a másik fele meg tudja ki Sam Pepper...
2017. január 15. 22:07
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Éli az életet fiatal
2017. január 15. 23:37
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
XD xD xD xD haat ennek Swift a peldakepe az tuti xD
2017. január 16. 16:29
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Komolyan mondom,már tényleg fáj amit művel.
2017. január 16. 17:11
Ez a csaj egyre rosszabb! Egyszer a haját festi, utána pasit vált....
Régebben szerettem Bella-t, de most már szép szóval elh*lyült....
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: