Mi benne a tökéletes? (A tükörre van rá írva) mellesleg azon a képen minden csak nem tökéletes.
Undorítónak tartom,hogy így váltogatja a pasijait
Új pasit fogott magának Bella Thorne
2017. január 15. 11:53
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
2017. január 15. 12:46
Nem meglepő. Ha már a tehetségével nem tudja (ami nincs neki), akkor ezzel próbálja felhívni magára figyelmet.
2017. január 15. 12:56
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Miss.Vicious: A tükörre az van írva, hogy csinos, nem az, hogy tökéletes.
Azt viszont képtelen vagyok elhinni, hogy Bella ennyire alacsonyra tette a lécet. Két olyan pasi után, mint Gregg Sulkin és Tyler Posey, egy ilyen ember szintjére süllyed? Sam Pepper egy idióta barom. Akkor járna a legjobban az emberiség, ha valaki végre lecsukná.
De ha Bellának ez kell, akkor egészségére.
Azt viszont képtelen vagyok elhinni, hogy Bella ennyire alacsonyra tette a lécet. Két olyan pasi után, mint Gregg Sulkin és Tyler Posey, egy ilyen ember szintjére süllyed? Sam Pepper egy idióta barom. Akkor járna a legjobban az emberiség, ha valaki végre lecsukná.
De ha Bellának ez kell, akkor egészségére.
2017. január 15. 13:16
Ez már gusztustalan. Sam Pepper szexuálisan zaklatott embereket, levideózta és feltette a netre a bennük szereplő emberek engedélye nélkül. Ennyi downgrade-et egy pár hónap leforgása alatt... Gregg-ről Tyler-re, Tyler-ről Charlie-ra és Charlie-ról Sam-re... Egyre rosszabb. Sam Pepper meg tényleg a legalja. De szerintem csak a sorozatot akarja népszerűsiteni.
Mindig is tudtam, hogy Zendaya a jobb kettejük közül. Lol szánalmas.
Mindig is tudtam, hogy Zendaya a jobb kettejük közül. Lol szánalmas.
2017. január 15. 13:55
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Gregg oké, vele azt hiszem talán egy évig jártak? Tyler oké, Charlie-t is rendes srácnak ismerjük a médián keresztül. De Sam Pepper????? Én eddig védtem Bellát, mert semmi közünk, hogy kivel jár, most se lenne, de Sam Pepper? Létezik nő, aki egyáltalán szóba áll ezzel a hulladékkal?
2017. január 15. 14:05
Srsly?Ennek a lánynak nincs nagy betűs ÉLETE!
Minden második cikk erről fog szólni,hogy kivel jött össze Bélácska meg,hogy éppen milyen színű a haja?Szánalmas ez a lány komolyan mondom.Maradhat akárhány rajongója de a végén még őket is elveszíti...Lehet akármilyen gazdag,akérmilyen szép egy dolgot biztos nem kaphat vissza.Az emberek által beléfektetett bizalmát és becsületét.
Minden második cikk erről fog szólni,hogy kivel jött össze Bélácska meg,hogy éppen milyen színű a haja?Szánalmas ez a lány komolyan mondom.Maradhat akárhány rajongója de a végén még őket is elveszíti...Lehet akármilyen gazdag,akérmilyen szép egy dolgot biztos nem kaphat vissza.Az emberek által beléfektetett bizalmát és becsületét.
2017. január 15. 14:27
|
|
Lanellaʚ♡ɞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 1022 Csatolások: 0 Azonosító: 255197 offline
|
úgy látom itt mindenki utálja Bellát. igaz, nem példaértékű amit művel, és én sem állok ki mellette, de akkor legalább ne utálkozzunk már, hisz az csak megbetegít minket. ő dolga, csináljon amit akar, nem érdemes magunkat fölöslegesen felhúzni rajta.
2017. január 15. 14:50
Ezen a "románcon" most már én is fennakadtam. Bellának nem kéne ennyire alacsonyra tennie a mércét a sorozata népszerűségének érdekében. Gregg és Tyler után egy ilyen alja hírű ember?! Kiábrándító! Remélem, hogy minél előbb rájön, hogy ettől a kapcsolattól hosszútávon nem várhat semmi jót.
2017. január 15. 15:04
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Na csaj angol-kóros, jó tudnixd
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: