20 éves, de még mindig nincs érettségije Radics Giginek
2017. január 13. 21:35
|
|
sz.csengevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 214123 offline
|
Gigike majd eldönti. Ez az ő döntése... Akkor is az ő döntétese marad ha mi ezen csámcsogunk. Minden értelmes ember belátja, hogy több lábon kell állni, és készíteni kell egy esetleges "B" tervet is, mert azért ez az énekes szakma nem mindig olyan jövedelmező... Főleg nem Magyarországon.
2017. január 14. 00:57
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Hihetetlenül ellenszenves egy csaj. Ráadásul csak másolja Beyonce-t mint kedvencét. Hanga is irritáló. Elég szomorú, hogy 20 évesen egy érettségit se tudott lerakni.
2017. január 14. 08:00
|
|
lola90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.19. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 260416 offline
|
Én speciel nem értek egyet azokkal akik azt mondják, hogy hülyeség, hogy nem érettségizett le, mert kell egy B terv. Az érettségit bármikor leteheti, de a hangja nem marad örökké ilyen. Szép hangja van ráadásul még gyönyörű is. Szerintem most ebben a helyzetben az Eurovíziós dalfesztivál a legfontosabb. Egy lánynak az minden álma, hogy kijusson egy világversenyre. Neki lehet, hogy sikerül majd, de ha nem akkor leteszi a vizsgákat. Én személy szerint az elsőnek szurkolok.
2017. január 14. 10:57
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Az ő döntése. Rengeteg sikeres zenei előadó van, akiknek nincs érettségije. Szép hangja van, nem értem miért kell savazni. Egyébként is, hány millió másik ember van, akinek nincs érettségije? Az nem jelenti azt, hogy hülye az illető.
2017. január 14. 11:29
Idézet (lola90 @ 2017.01.14. 08:00)
Én speciel nem értek egyet azokkal akik azt mondják, hogy hülyeség, hogy nem érettségizett le, mert kell egy B terv. Az érettségit bármikor leteheti, de a hangja nem marad örökké ilyen. Szép hangja van ráadásul még gyönyörű is. Szerintem most ebben a helyzetben az Eurovíziós dalfesztivál a legfontosabb. Egy lánynak az minden álma, hogy kijusson egy világversenyre. Neki lehet, hogy sikerül majd, de ha nem akkor leteszi a vizsgákat. Én személy szerint az elsőnek szurkolok.
Tény, hogy fontos az Eurovízó, és persze hogy később is leérettségizhet, de olyan gyorsan el fog menni az idő, és annyi egyéb dolga lesz, hogy csak később jönne rá, hogy "ezt elrontottam", mert annyi ideje se lesz később leérettségizni, mint most. Szerintem.
2017. január 14. 16:53
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Hát...a zenei karrierje tényleg sokáig fogja bírni,de egyszer véget fog érni...és érettségi nélkül hova fog menni? Mert ha ennyire halogatja, mindig fog csúszni 1 évet...
De mindegy,én azért drukkolok Neki(;
De mindegy,én azért drukkolok Neki(;
2017. január 14. 19:39
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Ez Gigi dolga.
2017. január 14. 21:33
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
Karrierje áll az első helyen? Ezt úgy hivíják, hülye at érettségihez.
2017. január 14. 23:08
|
|
Ági012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 184544 offline
|
Szerintem is ő dönti el, plusz nincs is lemaradva. A legtöbben 19 évesen érettségiznek, ehhez képest az a plusz egy év egyáltalán nem sok, sőt olyan is van aki 20 évesen (pl.:nyelvi tagozatosok). Vannak olyan lehetőségek, amik most adatnak meg neki, az érettségit pedig bármikor le tudja majd tenni.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2017. január 15. 06:18
Ne aggódj Gigi, egyszer úgyis meglesz az Érettségid!
Drukkolok!
2017. január 15. 15:26
Már bocsi, de a vicsorgása annyira félelmetes a képen... meg úgy általában. :X
2017. január 15. 15:28
|
|
MontereyGirl13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.28. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 255951 offline
|
Natalie Portman a Baljós árnyak többéves forgatása alatt leérettségizett és még az egyetemet is elkezdte..A bátyám is munka és két gyerek mellett járja tovább az iskolát.
2017. január 15. 17:35
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
én azért a helyében sürgősen leraknám, és nem kéne vele többet aggódni, csak arra nyilván kell valami időráfordítás
nem vagyok nagy fanja, nem szeretem sem a számait, sem a hangját, szóval nem ragaszkodom ahhoz, hogy ő jusson ki az euróvízióra, ha "elbukik", legalább leérettségizhet
nem vagyok nagy fanja, nem szeretem sem a számait, sem a hangját, szóval nem ragaszkodom ahhoz, hogy ő jusson ki az euróvízióra, ha "elbukik", legalább leérettségizhet
2017. január 15. 21:27
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Idézet (MontereyGirl13 @ 2017.01.15. 15:28)
Natalie Portman a Baljós árnyak többéves forgatása alatt leérettségizett és még az egyetemet is elkezdte..A bátyám is munka és két gyerek mellett járja tovább az iskolát.
Hát igen ráadásul Natalie Portman a Harvardon végzett!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.