A Pretty Little Liars sztárja öt hónap után úgy döntött, hogy végleg megválik frufrujától. Rajongói vegyesen fogadták döntését, de a legtöbben mégis örülnek annak, hogy újra szőkén és frufru nélkül hódít a sorozat Alisonja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sasha Pieterse megvált a frufrujától
2017. január 13. 07:07
2017. január 13. 11:26
Idézet (szavy @ 2017.01.13. 08:06)
Ennyire nincs mirol irni?
Nem tudom, miért zavar téged ez a cikk annyira. Ez ez egy nagyon jól összeszedett, öt hónapot felkaroló cikk volt. Ezen kívül nem csak az új frizura volt a téma, szóba került, hogy milyen lesz a frizurája a sorozatbeli karakterének és képeket is láthattunk az ünnepekről.
De te látszólag el se olvastad a cikket csak jöttél hisztizni.
Vagy mi a baj? Hogy fél évente egy cikk Sasháról is megjelenik? (Nem, a PLL-es cikkeket ne számold bele, csak az "egyéni"ket.) Egyébként meg, nyávogás helyett, írjál te valamiról ha van jobb témád.
2017. január 13. 11:55
Király cikk lett, és szerintem frufru nélkül sokkal gyönyörűbb!
És BritGirl: egyetértek!
És BritGirl: egyetértek!
2017. január 13. 11:57
Sasha gyönyörű frufruval és nélküle is. Bár nekem mondjuk kicsivel jobban tetszik a haja frufru nélkül.
2017. január 13. 13:11
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (BritGirl @ 2017.01.13. 11:26)
Nem tudom, miért zavar téged ez a cikk annyira. Ez ez egy nagyon jól összeszedett, öt hónapot felkaroló cikk volt. Ezen kívül nem csak az új frizura volt a téma, szóba került, hogy milyen lesz a frizurája a sorozatbeli karakterének és képeket is láthattunk az ünnepekről.
Vagy mi a baj? Hogy fél évente egy cikk Sasháról is megjelenik? (Nem, a PLL-es cikkeket ne számold bele, csak az "egyéni"ket.) Egyébként meg, nyávogás helyett, írjál te valamiról ha van jobb témád.
Hirertek nulla. Te is irod, hogy a hajarol es a sorozatbeli hajarol szol. XD Nem a cikk osszszedettsegevel van a baj. Napi fodraszati magazinunkat olvashattuk, a tegnapiba Bella Thorne szerepelt. A csajjal nincs bajom, mert nem tudom kicsoda, de miert nem azt irjatok meg, hogy kapott egy uj szerepet vagy ilyesmi?
Nem nyavogok, szoktam irni cikket, ha van olyan tema, ami szol is valamirol, nem csak arrol, hogy xy levagatta/befestetette/meghosszabbitotta a hajat. Korabban arrol volt szo, hogy az ilyen toltelekcikkek egybegyujtve lesznek megirva hetente olyan cimmel, hogy 10 hir amirol lemaradhattal. Es abba mehet a sok hajfestes.
De latom te nulla cikket irtal. Illetve nem irtal.
2017. január 13. 15:38
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Végre megtette, amit már mióta meg kellett volna. Én kifejezetten utáltam a frurfruját, sokkal csinosabb anélkül.
2017. január 13. 16:01
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Frufru nélkül sokkal szebb!!
2017. január 13. 17:23
Fantasztikus cikk lett!
Szerintem nem állt jól neki a frufru, ezzel a hajjal sokkal gyönyörűbb.
Szerintem nem állt jól neki a frufru, ezzel a hajjal sokkal gyönyörűbb.
2017. január 14. 10:36
nekem frufru nélkül sokkal jobban tetszik!
ez sokkal jobban áll neki
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: