Megtörtént a lányok rémálma Madison Beerrel
2017. január 12. 22:48
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Velem ilyen soha sem esett még meg, ugyanis abban a bizonyos pár napban kerülöm az efféle helyeket.
2017. január 13. 06:05
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
LMAO. Épp azon gondolkoztam, hogy be kéne vennem egy görcsoldót, mert megvan és görcsölök, erre ahogy görgetek lefele, megjelenik ez a cikk, rákattintok, és a menstruációról van szó. Bár ez nyilván csak számomra ennyire vicces.
A cikk tartalmán pedig szintén csak nevetni tudok. Most komolyan? :DDD
A cikk tartalmán pedig szintén csak nevetni tudok. Most komolyan? :DDD
2017. január 13. 07:43
|
|
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline
|
szerintem ebben semmi problema nincs..barkivel megtortenhet:)
2017. január 13. 12:18
|
|
JungKook1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 247715 offline
|
Teljesen egyet értek Madison-nal..de azért arra kíváncsi vagyok, hogy Jack mit szólt hozzá(mert gondolom Ő is látta)
2017. január 13. 18:45
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
Jajjj szegenykeem
en is mikor menstrualok csak imadkozok hogy ne szivarogjon at a beteten keresztul jajjj istenem ez a legszornyubb dolog mikor atszivarog es raadasul valami vilagos nadrag van rajtad es tomegbe vagy uristen bele se merek gondolni de ez egyatalan nem ciki!!!
2017. január 13. 21:05
Igaza van, bár néhány ponton eléggé idegesnek és gyerekesnek tűnik a fogalmazásmódja, érződik rajta, hogy sík ideg volt, amikor megfogalmazta ezt, nem pedig lazán kezelte.
Megesik az ilyen, de szerintem normális ember ilyenkor nem megy strandolni. Neki is kellemetlen, nem tud annyira önfeledten fürdőzni és ha kicsit is néz másokat, akkor megfordulhat a fejében, hogy valamilyen szinten milyen undorító az idegeneknek az elhalt sejtekben és a vérben fürdőzni ott. Természetes dolog ez, oké, de szerintem ő sem szívesen pancsolna olyan vízben, amiben ott úszik másnak a vére,- esetleg úgy száll ki, hogy valaki másnak az alvadt darabjai a lábára/karjára tapadtak, mert odavitte az áramlatot- ami tele van még minden más vacakkal is. Pont azért jön ki egyrészt a szervezetből, mert meg kell újulnia, mert nincs szüksége arra az állott anyagra. Ebből kiindulva meg higéniai okokból is gáz szerintem ilyenkor strandra vagy tengerpartra menni.
Megesik az ilyen, de szerintem normális ember ilyenkor nem megy strandolni. Neki is kellemetlen, nem tud annyira önfeledten fürdőzni és ha kicsit is néz másokat, akkor megfordulhat a fejében, hogy valamilyen szinten milyen undorító az idegeneknek az elhalt sejtekben és a vérben fürdőzni ott. Természetes dolog ez, oké, de szerintem ő sem szívesen pancsolna olyan vízben, amiben ott úszik másnak a vére,- esetleg úgy száll ki, hogy valaki másnak az alvadt darabjai a lábára/karjára tapadtak, mert odavitte az áramlatot- ami tele van még minden más vacakkal is. Pont azért jön ki egyrészt a szervezetből, mert meg kell újulnia, mert nincs szüksége arra az állott anyagra. Ebből kiindulva meg higéniai okokból is gáz szerintem ilyenkor strandra vagy tengerpartra menni.
2017. január 15. 12:57
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Ő amúgy ki?
2017. január 15. 15:31
Szerintem teljesen igaza van! Bárkivel megtörténhet és egyáltalán nem ciki, ez ugyanis egy természet adta dolog, ami minden nőnél jelen van. Aki ebből viccet csinál, az rettenetesen buta ember lehet.
2017. január 16. 20:15
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
igaza van, de amúgy ha tudja hogy megjött neki mi a hahálért megy tengerpartra? .-.
2017. január 19. 22:23
|
|
Monalysavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.02. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 261695 offline
|
Igaza van. Elegem van ebből hogy olyan ciki így- olyan ciki úgy. Holott egy természetes folyamat..
Azt azért nem értem én se, hogy miért húzott fehér bikinit, talán pont akkor jött meg mikor már rajta volt, hasonló... De azért számíthatott volna hogy kb. hanyadikán kellene jönnie... Abszolút nem értem, ne is lovagoljunk rajta:D
Azt azért nem értem én se, hogy miért húzott fehér bikinit, talán pont akkor jött meg mikor már rajta volt, hasonló... De azért számíthatott volna hogy kb. hanyadikán kellene jönnie... Abszolút nem értem, ne is lovagoljunk rajta:D
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: