Lány=Menstruáció
Lehet, hogy ciki, de ez van, és NEM tudunk ellene tenni semmit, mégha akarunk se. Ezt azért az embereknek (főleg a fiúknak, férfiaknak) illene elfogdniuk. Néha kifolyik...
Megtörtént a lányok rémálma Madison Beerrel
2017. január 12. 17:30
|
|
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline
|
Oké, nők vagyunk, megesik, de azt mondja meg nekem valaki, hogy mégis hol élünk hogy már abból is cikket lehet írni ha vki átérzi az alsóját... ennyierővel a rendellenes széklet is kimondottan olvasott tèma lenne..><
2017. január 12. 17:31
|
|
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline
|
*átvérzi (csakhogy belém ne kössenek kijavítom)
2017. január 12. 18:40
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Ez bárkivel megeshet, nem kell ügyet csinálni belőle meg ez nem ciki meg semmi. Mármint cikinek ciki, de naponta megtörténik több millió nővel, aki ezen röhög az csak magát járatja le
2017. január 12. 19:00
|
|
Chrisgirlhazzaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.12. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 257958 offline
|
Teljesen igaza van.Jól tette h nem verte nagy dombra a dolgot hisz minek is.Aki meg ezen szórakozik annak csak gratulálni tudok.
2017. január 12. 19:02
|
blackdahliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 259514 offline
|
Hát ez sajnos előfordul. És attól hogy egy nő menstruál még nem kell kerülni a vizpartot bár én mondjuk nem szeretek olyankor menni, de mindenki más. De ha nagyon nem tudom elkerülni tuti biztos hogy nem tampont teszek be hanem intimtölcsért. Külföldön már elég elterjedt és egy olyan vákumot képez amit egy tampon sosem és higiénikusabb is
Igaz hogy nem olcsó de csak egyszer kell megvenni és többször használható. (ja mert ez itt a reklám helye....)
2017. január 12. 19:05
Elég kellemetlen az ilyen, de nem tehetünk róla, néha előfordul.
Teljesen egyetértek vele, nem értem, mi ezzel a baj. Van ilyen, el kell fogadni.
Teljesen egyetértek vele, nem értem, mi ezzel a baj. Van ilyen, el kell fogadni.
2017. január 12. 19:09
Igaza van. De ezt a lányt akkor utálni fogom hisz egy kicsit képmutató és sokat hisz magáról.
2017. január 12. 19:33
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Megértem, nagyon kellemetlen az ilyen....DE!! emberek vagyunk, és előfordul az ilyen (sajnos) akaratunkon kívül. Emiatt igazán nem kéne senkit se megszólni, főleg, ha olyan helyen van, ahol nem is tudja átcserélni az esetleges átázott ruhadarabot.
2017. január 12. 19:38
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Hát lehet én vagyok furán összerakva, de én még sima bugyiból sem veszek fel menzesz alatt világosat, pont ezért, nemhogy fürdőruhából, ahol nincs más ami megakadályozza, hogy közszemlére kerüljön, hogy átáztam. Viszont abban igaza van, hogy aki ezen pörög az egy idióta.
2017. január 12. 20:29
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
így is van
nem tudom, miért teszünk még mindig úgy, mintha a menstruáció az ördögtól való lenne, minden nővel megtörténik, fiatal korától öregségig, úgy kb az evolúció óta, szóval ideje felnőni
nem tudom, miért teszünk még mindig úgy, mintha a menstruáció az ördögtól való lenne, minden nővel megtörténik, fiatal korától öregségig, úgy kb az evolúció óta, szóval ideje felnőni
2017. január 12. 20:36
Ez kellemetlen szituáció a lányoknak!
De Madison nagyszerűen kezelte a helyzetet!
2017. január 12. 21:38
nem értem miért kell így felfújni ezt a dolgot,mindenkivel megeshet..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: