Megkezdődött a cicaharc Selena Gomez és Bella Hadid között
2017. január 12. 15:17
Bellának kb. semmi köze Selenához, tehát még azt sem mondhatja, hogy olyan jó barátok voltak és ezért mérges amiatt, hogy összejött az exével.
Másrészt pedig Sel-t szerintem pont nem érdekli, hogy egy követővel több, vagy kevesebb.
Másrészt pedig Sel-t szerintem pont nem érdekli, hogy egy követővel több, vagy kevesebb.
2017. január 12. 16:16
De jó nekik, hogy semmire sem sincs gondjuk ezeken a gyerekes hisztiken kívül. Ember szakítottatok, vége van. Fogd már fel
2017. január 12. 16:18
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Kicsit megértem bellát.
2017. január 12. 16:22
Selenának, nem hiszem, hogy számít a 100 millió követőjéhez 1 ember
2017. január 12. 16:23
Idézet (Nikus12 @ 2017.01.12. 15:17)
Bellának kb. semmi köze Selenához, tehát még azt sem mondhatja, hogy olyan jó barátok voltak és ezért mérges amiatt, hogy összejött az exével.
Ugyanezt akartam írni.
2017. január 12. 16:33
|
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline
|
Srácok lehet ti még nem éltetek ilyet át, de kb két hónappal a szakitásotok után az egyik ismerősötök összejön az exeddel, akkor az nem akarod nézegetni. (ráadásul elég undorító húzás is Selenától) Bellának adok igazat
2017. január 12. 16:41
Hát nem tudom....2 hónap nagyon kevés idő....van egy olyan érzésem hogy The Weekend csak felejteni akar Selenaval. Hisz Bella 1000× szebb mint Selena
2017. január 12. 17:39
|
|
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline
|
Wooow, kikövette instán, jajj de csúnyán elbánt velee :ooo majd pont érdekli csórit az az egy ember, hameg nagyon meghatná akk bekövetem, nesirjon
2017. január 12. 17:54
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Még egy PR kapcsolat. Először JLo és Drake most meg ezek. Nem lepődnék meg ha Selena és Abel kiadnának egy számot együtt.
2017. január 12. 19:06
Szar ha most Bella mellett állok?
Nem hiszem el hogy Selena ilyen gyorsan ki is kürtölte hogy ezzel a néger gyerekkel jár.
Amilyen kép ma megjelent Selenáról na arról inkább ne is beszéljünk. Az AMAs-on azt mondta hogy ne mutogassuk a testünket az instagramon. Ugyen ezt tette. Csalódtam Selben...
Nem hiszem el hogy Selena ilyen gyorsan ki is kürtölte hogy ezzel a néger gyerekkel jár.
Amilyen kép ma megjelent Selenáról na arról inkább ne is beszéljünk. Az AMAs-on azt mondta hogy ne mutogassuk a testünket az instagramon. Ugyen ezt tette. Csalódtam Selben...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: