Még képernyőre sem került a 4. évad második fele, máris berendelték a soron következő szezont a Freeformnál, ezzel együtt pedig egy újabb mérföldkövet érhet el a széria idén nyáron.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Freeform berendelte a The Fosters ötödik évadát
2017. január 10. 17:44
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Hihetetlen, már csak azért is, mert én a harmadik évad felénél elkaszáltam. Jónak indult, szerettem is, majd meg vesztem, hogy felkerüljenek az új részek, de egy idő után olyan unalmassá és vonatottá vált a sorozat, hogy inkább abbahagytam. Ha már berendelték az ötödik évadot, lehet, érdemes lenne folytatni, mert ez jelent valamit...
2017. január 10. 18:14
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Nagyon örülök, hogy elkezdtem nézni ezt a sorozatot, mert az egyik nagy kedvencemmé vált. Iszonyatosan hiányzik már, jó lenne, ha előbb visszatérne, mint január 31:( Deeee az legalább great news, hogy lesz 5.évad, olyan jó, hogy ezt nem kaszálták el.
Ha már az összes kedvenc sorozatomnak végleg vége lesz, legalább ezt tudjam nézni még egy jó darabig.
2017. január 10. 21:29
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Hogy én most mennyire örülök;:)) imádom ezt a sorozatot.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: