A jóképű színész több mint egy évtizede alkot egy párt Step Up-beli kolléganőjével, a szenvedély azonban ennyi idő után sem veszett ki a kapcsolatból.
A teljes cikkhez kattints ide!
Channing Tatum meztelen fotót posztolt feleségéről
2017. január 09. 09:12
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. január 09. 16:46
Szerintem, ha meztelen fotót pakol fel a feleségéről (pláne az ő tudta nélkül) az inkább a magánszféra megsértése, mint a szerelme újabb bizonyítéka... -.-
2017. január 09. 17:52
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Persze, tényleg aranyos ha több int 10 év után ugyanúgy odavan a feleségért, de ezt nem feltétlenül így kell kimutatni...ettől függetlenül nagyon szeretem a párosukat
2017. január 09. 18:08
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
hát, ez elég weird. szeretem channinget, de Gothic01-gyel egyet kell értenem.
2017. január 09. 18:40
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Nem is beállított kép,mi?Pont mindenki így alszik.Mikor jön már egy igazi kép,ahol szembeköszön a segglyuka is?Csak mert nem is fura,hogy pont a "problematikus"részeknél van ott a takaró..mint az amcsi filmekben is.
2017. január 09. 20:08
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Mással nem tudná kimutatni a szerelmét? Az én szüleimnek is 1000%-hogy vannak egymásról meztelen képeik, de egyet se látnék szívesen. Úgy értem, ez főleg a gyerekeiknek lesz kínos. Egész biztos, hogy más párok is boldogok, csak nem teregetik ki az életüket mindenkinek, ami szerintem inkább követendő példa, mint a magamutogatás. A filmben azért mégis más, mint a valóságban, de végülis két színésztől mit vár az ember?
2017. január 10. 20:52
|
|
dettus7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1996 Csatolások: 18 Azonosító: 131164 offline
|
mindig is szép nő a Jenny, de én a helyébe nem örülnék, ha a párom felrakna rólam instára anyameztelenül
örülök, hogy még mindig szeretik egymást, örülök, hogy büszkén szereti őt a srác, de azért így ...ne már
örülök, hogy még mindig szeretik egymást, örülök, hogy büszkén szereti őt a srác, de azért így ...ne már
2017. január 10. 21:11
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Ez mégis mitől lenne aranyos?
2017. január 14. 19:06
Szerintem is ország világnak tudnia kell mi folyik náluk.Az tuti,hogy nem véletlenül sikerült így a kép.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: