Filmes háttérképek / Movie Wallpapers
2009. augusztus 25. 20:48
Nem tudom hogy voltak e már ezek...
Adam Sandler filmek
50 first dates
The Longest Yard
Adam Sandler filmek
50 first dates
The Longest Yard
2009. augusztus 25. 21:07
Bedtime Stories
I Now Pronounce You Chuck and Larry
Little Nicky
I Now Pronounce You Chuck and Larry
Little Nicky
2009. augusztus 25. 21:25
You Don't Mess With The Zohan
Click
Reign Over Me
Big Daddy
Airheads, Punch-Drunk Love, Mr. Deeds
Click
Reign Over Me
Big Daddy
Airheads, Punch-Drunk Love, Mr. Deeds
2009. augusztus 28. 12:32
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet(Fuller @ 2009. August 26. - 15:13)
Jackson haja az elsõn -az a szétválasztott- meg a 6. nagyon béna
, de az 5.
Köszi a feltöltést
Köszi a feltöltést
Olvastad a cikkeket amit küldtem? Az egyikben éppen azt meséli, hogy mikor kiszõkítették a haját elõször ki akarták egyenesíteni, de szörnyen nézett ki, úgyhogy meghagyták a természetes göndörségét
És milyen jól tették. Bár szerintem a New Moonos haja nem a legjobb. A Twiligthos viszont nagyon tuti! Csillagos ötös
2009. augusztus 28. 21:14
Love Aaj Kal - valahonnan megszerzem ezt a filmet, az 7szentség
2009. augusztus 29. 17:19
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet(Bessie @ 2009. August 28. - 11:32)
Olvastad a cikkeket amit küldtem? Az egyikben éppen azt meséli, hogy mikor kiszõkítették a haját elõször ki akarták egyenesíteni, de szörnyen nézett ki, úgyhogy meghagyták a természetes göndörségét
És milyen jól tették. Bár szerintem a New Moonos haja nem a legjobb. A Twiligthos viszont nagyon tuti! Csillagos ötös
Olvastam amiket küldtél, de esküszöm ezt nem
Még jó, hogy meghagyták természetesen. Furi a NM-os, de majd megszokjuk
A Twilightos tényleg jó, csak az a szétválasztott nem (a busznál). A promo képen, amin jönnek elõre a Cullenek ott nagyon béna, egyenes. Amúgy nem tudom minek volt a filmben 2 féle haja...
2009. augusztus 29. 22:54
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet(Fuller @ 2009. August 29. - 16:19)
Olvastam amiket küldtél, de esküszöm ezt nem
A Twilightos tényleg jó, csak az a szétválasztott nem (a busznál). A promo képen, amin jönnek elõre a Cullenek ott nagyon béna, egyenes. Amúgy nem tudom minek volt a filmben 2 féle haja...
Hmmm.... akkor azt lehet, hogy nem mentettem el.
Lehet az elõre menõ, egyenes hajú képre gondolt, mikor azt nyilatkozta, hogy szörnyen nézett ki
Kíváncsi vagyok, hogy az Eclipse-ben milyen lesz a haja. Gondolom ott is parókát kell hordania. De a lényeg, hogy többet fog szerepelni, mint a másik két részben
Nagyon várom már. Láttad már az S. Darko-t és a te napodat? Az utóbbiban eléggé fiatal. Kábszeres fiatal srácot játszik, de nagyon cuki
Irigylem az angolokat.
2009. augusztus 31. 08:50
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Inglourious Basterds
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.