Az E! Online nemrég harangozta be, hogy márciusban visszatér a képernyőre a Keeping Up With The Kardashians, a széria folytatásának előzetesében pedig Kim szót ejt a három hónappal ezelőtt történt borzalmakról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kim Kardashian megtörte a csendet párizsi kirablásával kapcsolatban
2017. január 07. 09:04
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. január 07. 09:28
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Szerintem teljesen érthető, hogy ezt tette. Sajnálom Kim-et
2017. január 07. 09:28
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
Nagyon sajnálom ami vele történt.....
2017. január 07. 10:15
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
Én nem sajnálom őket... a túlzott magamutogatásnak meglett a következménye.
2017. január 07. 10:56
Én nagyon sajnálom Kimet. Mondhatjátok rá hogy milyen rossz ember de ezt még a legrosszabb ember se érdemelné meg.
2017. január 07. 13:03
|
|
lola90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.19. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 260416 offline
|
Nem hiszem, hogy könnyek között nyilatkozna, ha megrendezett lett volna. Ráadásul egy 2 gyerekes anyuka nem hinném, hogy azzal töltené szabadidejét, hogy egy kamu fegyveres rablást tervezzen meg. Minden együttérzésem Kim-é, mert attól még, hogy utálom, nem szeretném, hogy ez bárkivel megtörténjen. Megértem, hogy nagy traumát okozott neki, de ez már lejárt lemez. Lassan 3 hónapja történt az eset, és még mindig tőle zeng az internet. Ha annyira megviselte, akkor inkább próbáljon meg normális életet élni.
2017. január 07. 13:38
|
|
sneziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 244154 offline
|
Már ne is haragudjatok, de kovacsviki999, AriG.Fan jó hogy nem helyeslitek is, hogy ezt tették vele. Hogy lehettek ilyenek?.
Igen, túlzásba mutogatja magát, de akkor sem érdemelte meg.
BLulu88. Nemigen van szükségük sorozatmegmentésre, hiszen elég népszerűek enélkül is.
Igen, túlzásba mutogatja magát, de akkor sem érdemelte meg.
BLulu88. Nemigen van szükségük sorozatmegmentésre, hiszen elég népszerűek enélkül is.
2017. január 07. 14:49
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Na, azért álljunk már meg. Mégis mit képzel magáról ez a nő, meddig fogjuk még a siránkozását hallgatni? Senkit sem érdekel, hogy hogyan rabolták ki, úgy állítja be az egész sztorit, mintha fegyvert szorítottak volna a fejéhez.
Szomorú dolog, hogy ilyen történt, de jól van, pénze még mindig van a családja egészséges. Semmi problémája nincs, semmilyen negatív következmény nem érte, azon kívül, hogy saját magát kergeti depresszióba.
Már nagyon unalmas, és kezd a szánalom felé haladni, hogy még kisfilm is készül róla..
Mintha ő lenne az egytelen, akit valaha is kiraboltak volna..
Szomorú dolog, hogy ilyen történt, de jól van, pénze még mindig van a családja egészséges. Semmi problémája nincs, semmilyen negatív következmény nem érte, azon kívül, hogy saját magát kergeti depresszióba.
Már nagyon unalmas, és kezd a szánalom felé haladni, hogy még kisfilm is készül róla..
Mintha ő lenne az egytelen, akit valaha is kiraboltak volna..
2017. január 07. 16:59
Gureka10: Jobban nem is tudtam volna megfogalmazni.
2017. január 07. 17:08
|
|
sneziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 244154 offline
|
Gureka10. Igazad van abban, hogy felesleges még mindig ezen lovagolni és unalmas már, de talán azért állítja így be a sztorit, mintha fegyvert fogtak volna rá, mert így is volt.
(Nem azért "védem", mert szeretem, csak számomra meg már az unalmas, hogy az ellenük irányuló utálat fontosabb egyeseknek, mint az együttérzés embertársaik iránt)
(Nem azért "védem", mert szeretem, csak számomra meg már az unalmas, hogy az ellenük irányuló utálat fontosabb egyeseknek, mint az együttérzés embertársaik iránt)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: