Natasha Henstridge - Various Photoshoots
2005. április 06. 12:46
|
|
Gereba szabalyzat is monnyonle |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
Idézet(Luki @ 2005, April 6. - 12:25)
Nem látom a kedvencek között. Ja, ő lesz a "....".

[right][/right]
[right][/right]
O, ha en egyszer beszolhatnek egy modinak, az lenne eletem legszebb napja...
2005. április 06. 13:22
|
|
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Idézet(Gereb @ 2005, April 6. - 12:46)

[right][/right]
[right][/right]
Végsősoron ViC a földim (Pécs rulez!
2005. április 07. 07:10
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
Idézet(pio3 @ 2005, April 6. - 15:58)
A középső képen egy kicsit
Cameron Diaz-os...
[right][/right]
Cameron Diaz-os...
[right][/right]
ezt az embert, CD-hez hasonlitani...
2005. április 07. 08:02
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Most miééééért? 
Tényleg van némi hasonlóság. Mielött kikapok gyosan megjegyezném hogy CD-t én nem szeressem. De akkor is a haj a tartás meg minden.... na pont így szeretne CD kinézni.
Tényleg van némi hasonlóság. Mielött kikapok gyosan megjegyezném hogy CD-t én nem szeressem. De akkor is a haj a tartás meg minden.... na pont így szeretne CD kinézni.
2005. április 07. 10:47
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Idézet(Gereb @ 2005, April 6. - 11:46)

[right][/right]
[right][/right]
óóó ha ezen múlik csak, tessék bátoran.
Nyugodtan dörgölhetsz az orrom alá.
Nam vagyok én érinthetetlen méltóságosság, itten nem kell rettegni az admintól ill moderátortól. Én olyan békés békfentaró vagyok
2005. április 07. 10:56
|
|
|
Idézet(ViC @ 2005, April 7. - 10:47)
Nam vagyok én érinthetetlen méltóságosság, itten nem kell rettegni az admintól ill moderátortól. Én olyan békés békfentaró vagyok

[right][/right]
[right][/right]
meg erlelem magamban kicsit
2005. április 07. 10:56
|
|
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Idézet(ViC @ 2005, April 7. - 10:47)

[right][/right]
[right][/right]
Ez most a korábbi beszólásomra mondod? Az előbb (11. hozzászólás) nyaliztam, hogy jóvá tegyem.
2005. április 07. 11:02
|
|
ViCCAP-tain |
|
Na asszem mára felhagyok az írással 
Gerebnek akartam írni, elösször sikeresen a módosít gombot találtam meg a válasz helyett így az ő üzenetébe írtam bele. majd ezt gyosan javítottam, írtam egyet, abból meg kimaradt az idézet, erre ezt javítván szerkesztettem a sajátom csak nem azt hanem valemelyik régebbit
Asszem erre mondják ülj le mert leversz valamit
Gerebnek akartam írni, elösször sikeresen a módosít gombot találtam meg a válasz helyett így az ő üzenetébe írtam bele. majd ezt gyosan javítottam, írtam egyet, abból meg kimaradt az idézet, erre ezt javítván szerkesztettem a sajátom csak nem azt hanem valemelyik régebbit
2005. április 07. 11:05
|
|
|
Idézet(ViC @ 2005, April 7. - 11:02)
Na asszem mára felhagyok az írással 
[right][/right]
[right][/right]
szerintem ülj le mert leversz valamit !
Te jo eg, es ilyenek a moderatoraink?
2005. április 07. 11:36
|
|
ViCCAP-tain |
|
Idézet(Luki @ 2005, April 7. - 10:17)
Én meg kimegyek az irodából, ......
[right][/right]
[right][/right]
Na ezen filózok én is. Tök jól süt a nap. le kéne lécelni valahova. Kerítek is egy vidéki melót és lépek
2005. április 08. 05:32
|
|
pio3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.16. Hozzászólás: 306 Csatolások: 104 Azonosító: 4641 offline
|
Idézet(Gereb @ 2005, April 7. - 06:10)
ezt az embert, CD-hez hasonlitani...
haaaat, nem leszel a szzivem csucske!

[right][/right]
[right][/right]
Kedves Gereb!
Ezen a fórumon általában hölgyekért rajongunk, így az, hogy nem leszek a szíved csücske, talán nem is olyan nagy baj...
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: