A vele történt traumatikus élmény hatására megváltozott a szemléletmódja a 36 éves sztármaminak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kirablása óta teljesen átértékelte az életét Kim Kardashian
2017. január 05. 10:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. január 05. 10:32
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
Ha nem osztaná meg életének minden pillanatát instagramon vagy más közösségi oldalakon akkor normálisabb életet is élhetne... Maga alá ásott göröt amibe bele is esett
2017. január 05. 12:14
Annyira nem viselte meg, ha újból visszatér eddigi életéhez.
Csak egyszer látogatni ki az amerikai katonákkal Afganisztánba és megtanulná mit jelent az a szó, hogy "megvisel".
Csak egyszer látogatni ki az amerikai katonákkal Afganisztánba és megtanulná mit jelent az a szó, hogy "megvisel".
2017. január 05. 12:17
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Szerintem ez az egész úgy, ahogy van meg lett rendezve. Amatőr rablás egy sztárok által kedvelt luxus szállodában, nekem ez még most is hihetetlen. Viszont a Kardashian család egész jó kis hírverést kapott, a biztosítási pénzről nem is beszélve.
2017. január 05. 14:59
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Most komolyan még mindig ettől hangos a sajtó?? Kit érdekel hogy Kimnek milyen szemléletmódja változott meg! Most őszintén! Oké kirabolták de azért nem kéne így felfújni! Úgy csinálnak mintha már megerőszakolták volna vagy mittudomén!
2017. január 05. 15:25
Kamu az egèsz megrendezett színjàtèk amint a kardashianok hírneve kicsit alább hagy rögtön kell valami hiper nagy botràny !!!??! És az emberek ezt bekajàltàk nem értem !??!? Na ez aztán a paraszt vakítàs !!!!
2017. január 05. 16:03
Nem hiszem, hogy bármennyit is változott volna. Instagramján már megint van egy, a melleit kiemelő kép.
2017. január 05. 18:05
Október óta ez folyik a csapból is
Már kicsit unalmas
Már kicsit unalmas
2017. január 06. 13:31
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
Miert kell ennyire korulugralni ezt a csajt? Kiraboltak kesz, massal is megesik. Van penze tudja az olyan dolgokat potolni amiket meg lehet venni. Amit nem, nem. Lassan a tortenet azt hiszem kb 1 eves lesz (tenyleg nem tudom mikor tortent, nem kovetem ezeket) de meg mindig van rola cikk, a csapbol folyik. Nem unalmas meg?
2017. január 06. 13:34
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
Azt meg hozzatennem, h nem annyira latszodik rajta, h atertekelte az eletet. Attol h kepeket rak ki a csaladjarol,es az nem azt jelenti h hu de megvaltoztam, atgondoltam az eletem. (ugyanugy kirakja magarol is az undorito kepeket mint mindig)
2017. január 06. 21:10
|
|
laluneetlesetoliesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.26. Hozzászólás: 31 Csatolások: 1 Azonosító: 261058 offline
|
Átértékelte az életét?
Rájött, hogy több biztonsági őrre van szüksége? xD
2017. január 07. 12:30
|
|
I am..Sasha Fierceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.04. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 261724 offline
|
Hátha egy új, kedves és törődő Kim Kardashiannal nézünk szembe...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: