A vele történt traumatikus élmény hatására megváltozott a szemléletmódja a 36 éves sztármaminak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kirablása óta teljesen átértékelte az életét Kim Kardashian
2017. január 05. 10:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. január 05. 10:32
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
Ha nem osztaná meg életének minden pillanatát instagramon vagy más közösségi oldalakon akkor normálisabb életet is élhetne... Maga alá ásott göröt amibe bele is esett
2017. január 05. 12:14
Annyira nem viselte meg, ha újból visszatér eddigi életéhez.
Csak egyszer látogatni ki az amerikai katonákkal Afganisztánba és megtanulná mit jelent az a szó, hogy "megvisel".
Csak egyszer látogatni ki az amerikai katonákkal Afganisztánba és megtanulná mit jelent az a szó, hogy "megvisel".
2017. január 05. 12:17
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Szerintem ez az egész úgy, ahogy van meg lett rendezve. Amatőr rablás egy sztárok által kedvelt luxus szállodában, nekem ez még most is hihetetlen. Viszont a Kardashian család egész jó kis hírverést kapott, a biztosítási pénzről nem is beszélve.
2017. január 05. 14:59
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Most komolyan még mindig ettől hangos a sajtó?? Kit érdekel hogy Kimnek milyen szemléletmódja változott meg! Most őszintén! Oké kirabolták de azért nem kéne így felfújni! Úgy csinálnak mintha már megerőszakolták volna vagy mittudomén!
2017. január 05. 15:25
Kamu az egèsz megrendezett színjàtèk amint a kardashianok hírneve kicsit alább hagy rögtön kell valami hiper nagy botràny !!!??! És az emberek ezt bekajàltàk nem értem !??!? Na ez aztán a paraszt vakítàs !!!!
2017. január 05. 16:03
Nem hiszem, hogy bármennyit is változott volna. Instagramján már megint van egy, a melleit kiemelő kép.
2017. január 05. 18:05
Október óta ez folyik a csapból is
Már kicsit unalmas
Már kicsit unalmas
2017. január 06. 13:31
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
Miert kell ennyire korulugralni ezt a csajt? Kiraboltak kesz, massal is megesik. Van penze tudja az olyan dolgokat potolni amiket meg lehet venni. Amit nem, nem. Lassan a tortenet azt hiszem kb 1 eves lesz (tenyleg nem tudom mikor tortent, nem kovetem ezeket) de meg mindig van rola cikk, a csapbol folyik. Nem unalmas meg?
2017. január 06. 13:34
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
Azt meg hozzatennem, h nem annyira latszodik rajta, h atertekelte az eletet. Attol h kepeket rak ki a csaladjarol,es az nem azt jelenti h hu de megvaltoztam, atgondoltam az eletem. (ugyanugy kirakja magarol is az undorito kepeket mint mindig)
2017. január 06. 21:10
|
|
laluneetlesetoliesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.26. Hozzászólás: 31 Csatolások: 1 Azonosító: 261058 offline
|
Átértékelte az életét?
Rájött, hogy több biztonsági őrre van szüksége? xD
2017. január 07. 12:30
|
|
I am..Sasha Fierceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.04. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 261724 offline
|
Hátha egy új, kedves és törődő Kim Kardashiannal nézünk szembe...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: