Jennifer Lawrence nem szelfizik többé a rajongóival
2017. január 06. 21:42
|
|
laluneetlesetoliesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.26. Hozzászólás: 31 Csatolások: 1 Azonosító: 261058 offline
|
Megértem a döntését, szörnyű lehet híres embernek lenni ebből a szempontból.. Rossio teljesen egyetértek veled.
2017. január 07. 14:09
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Hát nem tudom,persze biztosan fárasztó és idegesítő folyton fotózkodni, de a híresség ezzel jár. Ha valaki szegény, akkor nem kell ezt csinálni, de nincs pénze. Ha valaki híres és gazdag,nem kell az anyagiakkal törődnie de el kell fogadnia,hogy vannak rajongói akiknek egy valóságos álom, ha találkozhatnak vele és csinálhatnak egy közös fotót. Szóval én nem tudom teljesen megérteni és úgy gondolom ez nem fair a rajongókkal szemben.
2017. január 07. 21:16
|
|
Alpakitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 259059 offline
|
Ez a hírnévvel jár. Elég sokat köszönhet a rajongóinak, és azt igazán megtehetné értük, hogy egy képet készít velük. Neki csak egy kép, de a rajongónak lehet, hogy élete legnagyobb élménye ha készíthet egy közös képet a példaképével.
2017. január 07. 21:30
Számomra ez mindig furcsa, ha egy híresség kijelenti, hogy oké, ennyi: nincs több közös selfie vagy esetleg meet&greet. Elvégre a rajongók nagyon fontos részét képezik a karrierjüknek, munkásságuknak.
2017. január 08. 12:52
|
|
FeketeHollóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.14. Hozzászólás: 164 Csatolások: 29 Azonosító: 259737 offline
|
Pedig nagy kedvencem... ha a filmjeiben tartja a színvonalát, akkor no problem
Úgysem találkoznék vele soha élőben. :>
Úgysem találkoznék vele soha élőben. :>
2017. január 10. 18:58
Rossio nálad a pont, teljes mértékben egyet értek.
Jennifert meg abszolút megértem. Ha a helyébe képzelem magam, én sem örülnék neki, ha állandóan "zaklatnának" ilyesmivel, pláne ha mondjuk full csöves fejjel épp csak bevetődök a boltba 1 perc erejéig vagy akármi hasonló.
A yt-n is van fenn sok videó (nyilván nem csak JLaw esetében, hanem egyéb hírességnél is), ahol látszik, hogy néhány rajongó ritka pofátlan tud lenni, plusz nem biztos, hogy mindenki jó szándékkal akarna közeledni hozzá..Érthető, hogy egy ilyen meló mellett a lehető legnagyobb mértékben próbálja védeni a magánéletét és ha valaki tényleg bírja, akkor ezt tartsa is tiszteletben. Amúgy is erre vannak a meet 'n' greetek, biztos megfordul ő is néhányon, akkor biztosan fog fotózkodni, de nyilván ez meg nem mindenkinek adatik meg az életben sajnos, de hát Istenem, bár ez lenne a világ legnagyobb problémája..
Ennyi. ☮ ✌
Jennifert meg abszolút megértem. Ha a helyébe képzelem magam, én sem örülnék neki, ha állandóan "zaklatnának" ilyesmivel, pláne ha mondjuk full csöves fejjel épp csak bevetődök a boltba 1 perc erejéig vagy akármi hasonló.
A yt-n is van fenn sok videó (nyilván nem csak JLaw esetében, hanem egyéb hírességnél is), ahol látszik, hogy néhány rajongó ritka pofátlan tud lenni, plusz nem biztos, hogy mindenki jó szándékkal akarna közeledni hozzá..Érthető, hogy egy ilyen meló mellett a lehető legnagyobb mértékben próbálja védeni a magánéletét és ha valaki tényleg bírja, akkor ezt tartsa is tiszteletben. Amúgy is erre vannak a meet 'n' greetek, biztos megfordul ő is néhányon, akkor biztosan fog fotózkodni, de nyilván ez meg nem mindenkinek adatik meg az életben sajnos, de hát Istenem, bár ez lenne a világ legnagyobb problémája..
Ennyi. ☮ ✌
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: