Jennifer Lawrence nem szelfizik többé a rajongóival
2017. január 04. 22:37
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Megértem részben, de ő ezt vállalta. Nem értem miért gondolja, hogy mindenki olyan beteges és elvakult rajongó, mint amilyenekkel Amerikában találkozhat. Az meg, hogy a kollégájával sem képes közös fotót készíteni már kicsit túlzás. Nem kellene a dívát játszania, mert nem fogják kedvelni a forgatásokon.
2017. január 04. 23:37
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
itthon nem hiszem,hogy sok embernek feltűnne ki is ő.
én imádom szeretem,de itthon nem kell félnie az eféle problémáktól
én imádom szeretem,de itthon nem kell félnie az eféle problémáktól
2017. január 05. 00:45
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
SpecialError és LadyAly: tökéletesen egyetértek!
2017. január 05. 00:54
Ez a szakmájával és a sikerességgel jár. Ha nem tudja feldolgozni és kezelni ezt az állapotot, azt nem azokon az embereken kell verni, akik nagyban hozzájárultak hozzá, hogy idáig jusson. Ian Somerhalderre is tíz ember rátapad, amint kilép az utcára, de nagyon türelmesen kezeli a rajongásukat, ha pedig szeretne lazítani, ha egy kis időre van szüksége, akkor szól nekik, normálisan, hogy most egy kicsit hagyják. Mint, amikor Nikki-vel ment valahová. A normálisabbak úgyis megértik, az elvetemültek meg nem, mégsincs teljes elzárkózás. Ha valaki annyira nagy fanatikus, akkor az sem hat, ha Jen azt mondja, nem mehetnek a 40 méteres zónájába
2017. január 05. 02:08
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Jesszusom, ezek a kommentek már megint... arról volt szó, hogy CIVILBEN nem csinál velük képet. Basszus, legyen már annyi joga neki is, hogy nemet mondjon erre, érző emberi lény ő is. Rajongóként meg pont tisztelem, és nem támadom be, ha nem sztárként van jelen valahol.
2017. január 05. 07:59
Nem tudom, szerintem minden rajongó csinálna a kedvenc sztárjával képet. Ez olyan furcsa számomra
2017. január 05. 12:52
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Én meg tudom érteni. Tudom, hogy ez is a hírnévvel jár, de nem kötelező. Persze azért, ha "sztárként" jelenik meg például egy rendezvényen akkor csinál a rajongóival képet, csak azt mondta, hogy civilben nem. Meg ahogy mondta nem szeretné, hogy a munkája legyen a valósága is. Meg most sokan szidják ezért, de azért a sztárok egy része sem nagyon csinál civilben szelfit. És az nem a legkellemesebb, ha átmész a szomszédos utcába és 50-en letámadnak.
2017. január 05. 13:00
|
|
ramiodelaney |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 13726 Csatolások: 622 Azonosító: 258309 offline
|
Senki nem kérte arra, hogy híres legyen. Az ilyesmi vele jár, ha tetszik, ha nem. Ha annyira elege van ebből, költözzön olyan országba, ahol senki nem ismeri. Sajnálom a rajongóit, mert szerintem java részük normális és kedves, nem hiszem, hogy széttépik, amikor összefutnak vele az utcán. Ettől a kijelentéstől csak nagyképűnek tűnik.
2017. január 05. 16:24
|
|
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline
|
Ez de bekepzelt-.-
2017. január 05. 18:32
|
|
anzi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 148296 offline
|
Csalódtam benne. Most jöhetnek kiosztani engem,hogy "jaj te hogy éreznéd magad ha mindenki zaklatna" , "az ő döntése". Szerintem ha valaki híres,akkor azt csakis a rajongóinak köszönheti,és szerintem az lenne a minimum a rajongók felé,ha már megveszik a mozi jegyet;az albumot;az akármit,hogy egy rohadt képet adnak a rajongóknak.
Soha nem értettem,hogy miért panaszkosnak annyit a sztárok,tudom,ők is csak emberek,de azért lássuk be,sokkal jobb nekik mint például egy afrikai embernek. Az is,hogy a kollégájával nem csinál fotót az meg egyenesen bunkóság.
Soha nem értettem,hogy miért panaszkosnak annyit a sztárok,tudom,ők is csak emberek,de azért lássuk be,sokkal jobb nekik mint például egy afrikai embernek. Az is,hogy a kollégájával nem csinál fotót az meg egyenesen bunkóság.
2017. január 05. 19:03
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Sajnálom, hogy nem készít közös képet a rajongóival, akik 'híressé tették', de meg tudom őt érteni. Hiszen nem lehet kellemes, hogyha éppen nyaral, akkor odamennek hozzá egy csomóan és nincs nyugta egy percig se. Ilyen esetekben a rajongóknak tiszteletben kéne tartaniuk.
2017. január 05. 20:54
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
értem, hogy mit nem akar, de ez szerintem kitolás a rajongóival, ha akarja, ha nem
vegyen fel sapkát és sálat, vagy olyan maszkot, mint a kpop idolok, hogy ne ismerjék fel, ha nem akarja
de a hírnévnek megvan az az átka ugyebár, hogy nem mehetsz bizonyos helyekre...
vegyen fel sapkát és sálat, vagy olyan maszkot, mint a kpop idolok, hogy ne ismerjék fel, ha nem akarja
de a hírnévnek megvan az az átka ugyebár, hogy nem mehetsz bizonyos helyekre...
2017. január 05. 21:40
|
|
Gingerinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 261537 offline
|
Megértem és egy kicsit egyet is értek vele. Biztos elege van abból hogy bárhová megy az emberek felismerik és szelfizni szeretnének vele. Ez se volt egyébként mindig így; ha találkoztál egy sztárral, híres emberrel, nem rögtön arra gondoltál, hogy "Csináljunk képet". Vagy ha mégis, akkor nem vagy különb. Minek a kép?? Hogy megmutassa mindenkinek hogy találkoztál vele? Sőt, még egy képre is hajlandó volt, holott nem is ismerem??! Ez egy bizonyíték, hogy láttad élőben? Igen. És Jennifer Lawrencenek ebből lett elege egy idő után ahogy elnézem. És petsze mindez csak akkor érvényes ha civilben van.
2017. január 06. 09:32
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Idézet (ciel @ 2017.01.05. 02:08)
Jesszusom, ezek a kommentek már megint... arról volt szó, hogy CIVILBEN nem csinál velük képet. Basszus, legyen már annyi joga neki is, hogy nemet mondjon erre, érző emberi lény ő is. Rajongóként meg pont tisztelem, és nem támadom be, ha nem sztárként van jelen valahol.
Jó, akkor civilben ne hordja a szopnzoroktól kapott cuccokat, ne járjon szponzor autóval, az instagramon nem posztoljon semmit csak akkor ha valahol sztárként van jelen. Jaaa hogy akkor nem lenne annyi pénzecskéje, meg annyi ingyen holmija? Tudod ha nem bírja ezt a fene nagy rajongást, játsszon csak művészfilmekben ill. független filmekben, az isnta profilját meg a facebookját állíts privátra stbstb. És akkor már is nem kell attól félnie hogy 5 percenként felismerik. Nem mellesleg szerintem pl LA-ben nem rohannak hozzá 5 percenként eberek fotóért és hasonló, ott viszonylag megszokottabb dolog egy-egy sztár felbukkanása... Szóval ez csak hiszti.
2017. január 06. 11:27
|
blackdahliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 259514 offline
|
Jennifernek nincs se facebookja se twittere se instája, már évekkel ezelőtt is azt nyilatkozta hogy nincs fennt semilyen platformon. Amúgy van egy olyan sanda gyanúm hogy ez a kijelentés inkább azért történt mert ugye bepasizott aki ráadásul idősebb és már gyereke is van, igy nem csak a saját magánéletét kell megvédeni hanem a párja magánéletét is. Valamilyen szinten egyetértek vele de az is igaz hogy ezt ők vállalják és senki nem kényszerítí őket hogy híresek legyenek.
2017. január 06. 11:44
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Idézet (blackdahlia @ 2017.01.06. 11:27)
Jennifernek nincs se facebookja se twittere se instája, már évekkel ezelőtt is azt nyilatkozta hogy nincs fennt semilyen platformon. Amúgy van egy olyan sanda gyanúm hogy ez a kijelentés inkább azért történt mert ugye bepasizott aki ráadásul idősebb és már gyereke is van, igy nem csak a saját magánéletét kell megvédeni hanem a párja magánéletét is. Valamilyen szinten egyetértek vele de az is igaz hogy ezt ők vállalják és senki nem kényszerítí őket hogy híresek legyenek.
Ez azért érdekes mert az FB szerint Jennifer Lawrence-nek van hiteles FB oldala, amit 16 millióan követnek + decemberben is voltak rajta posztok.
2017. január 06. 12:12
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Srácok, srácok. Egészen felesleges úgy tenni, mintha egy ember sikere más embereken múlna. Vitathatatlan, hogy a sztárok életének fontos részei a rajongók, de senki se veregesse már a saját vállát, hogy híressé tette Jennifer Lawrence-t azzal, hogy sikítozott amikor meglátta és aztán letöltötte a filmjét. Most pedig jelentkezzen az, akihez amint kilép az utcára emberek tucatjai rohannak oda, akiknek a legjobb arcát kell mutatnia nehogy elveszítse a rajongásukat, ha már fixa ideaként él bennük, hogy nekik köszönheti minden eredményét! Ne járjon szponzoroktól származó ruhákban? Miért ne? Hiszen civilben abban jár, amiben akar. Én is felveszem a kis melegítőnadrágomat futás közben, még ha a hátsómra is van varrva, hogy F&F. Annyira tudunk ítélkezni, és annyira fel tudunk háborodni egy híresség saját döntésén magánéletén, hogy az már döngeti a jóérzés határait. calm ur tits, people D:
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: