Bár jelenleg éppen hazánkban tartózkodik új filmje forgatásán, sajnos nincs sok esély arra, hogy közös szelfit készíts Jenniferrel, ha netán összefutnál vele.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence nem szelfizik többé a rajongóival
2017. január 04. 15:38
2017. január 04. 16:14
|
|
Purple Princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 253164 offline
|
Teljes mértékben egyetértek vele. Nekem se tetszene, ha pl. civilbe bemegyek valahova, és körülöttem zsongna 200 ember..
2017. január 04. 16:39
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
A normális emberekkel, akik kedvesen és nem tolakodva mennek oda hozzá, azért hébe-hóba engedhetne egy közös képet.
2017. január 04. 16:57
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
A cikk: Jen nem szeretne ezt meg azt......de 5-ször leírják, hogy milyen kedves, nem haanyagolja el a rajongóit stb., stb. Én Jent mindig is jó színésznőnek tartottam közönségkedvenc titulus mellet is, de mostanában mintha kezdene elindulni valamiylen lejtőn. Az interjúkban, a videókban és a nyilatkozásai alapján kezd egy kicsit elszállni. Persze én értem, hogy nem szeret idegenekkel szelfizni, de ez is a sztársága velejárója. Nem szidni szeretném, csak nem tudom, hogy csak én látom-e őt mostanában így.
2017. január 04. 17:18
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Teljesen igaza van
2017. január 04. 17:21
Mennyire bunkó. Ezzel egyáltalán nem értek én egyet.
2017. január 04. 17:54
|
|
RsSissivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 258784 offline
|
Sose értettem az ilyeneket. Ne ölelgessék, puszilgassák, ha ezt kellemetlennek tartja. De képet miért nem lehet csinálni vele? Elvégre szinte mindent a rajongóinak köszönhet. Ha nem lennének rajongói híres sem lenne...
2017. január 04. 18:13
|
|
Bogiii5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.16. Hozzászólás: 441 Csatolások: 2019 Azonosító: 244934 offline
|
Nem ismeri őket? A legaljasabb amit egy sztár tehet ha semmibe nézi a rajongóit,mivel nélkülük senki sem lenne..Vicces hogy mennyire nagy felhajtás van körülötte pedig nála vannak 1000x jobb színésznők és kimer ilyet jelenteni.Tudta hogy ezzel a munkával ez jár,nem tudom mit panaszkodik,inkább örüljön hogy annyit keres mint más soha és még pár fotóért nyafog hát gratulálok.
2017. január 04. 19:04
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Szerintem nagyon is igaza van. Senki nem hiszem hogy örülne annak ha bárhová megy ott nyüzsög mindenki körülőtte. Mert itt nem egy darab képröl van szó hanem percenként egy képről és lehet hogy híresség de a szabadidejében hagy csináljon már azt amit akar, ezt nevezik magánéletnek amit a rajongók nem akarnak megadni a híres embereknek pedig nagyon is kijár nekik. Nem is csodálom hogy kezd kicsit sok lenni ez neki. És nem a rajongóinak köszönheti a sikereit hanem annak hogy tehetséges. Persze megint más hogy ha nincs rajongó nincs hírnév sem.
2017. január 04. 19:10
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Edd meg amit főztél... Soha de soha nem fogom megérteni azokat az énekeseket, színészeket és hasonló hírességeket, akik azon nyavajognak, hogy nem bírják hogy ennyire népszerűek és ennyien rajonganak értük. Oké, elhiszem hogy megterhelő ha a sarki közértbe nem tudsz úgy lemenni, hogy ne ismerjen fel 10 ember és kérjen aláírást vagy fotót, de könyörgöm, az ő rajongásuknak köszönheti azt hogy ennyi pénze van, hogy felkérik szerepekre, hogy a szerepekért ilyen gázsikat kap. Jó, biztos van benne az is, hogy tehetséges, de sokkal többet nyom a latban hogy mennyire népszerű. És ezt sokan nem hiszik el, azt hiszik ők azért kaszálnak dollár milliókat egy egy filmmel vagy parfümmel vagy ruhával, mert tehetségesek, pedig nem csak, hanem mert van több millió rajongójuk, akik akkor is megnézik a filmjeiket, ha amúgy a kritikusok a mélybe rántják őket, akik akkor is megveszik a parfümöt, ha az egy túlárazott pacsuli. Ja és a nagy szponzorok sem azért adnak kocsit meg ruhákat, mert tehetséges, hanem azért mert az instagrammon szintén több millió emberhez érnek el és mert a legnagyobb újságok is tuti lehozzák hogy miben vonult végig a vörös szőnyegen és ez azért van mert vannak ezek a bosszantó kis idióták, akik folyton fotókat meg aláírásokat kéregetnek tőlük...
2017. január 04. 19:36
|
|
MedveMedi17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.25. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 259248 offline
|
Chris Pratt-ot ismeri, akkor vele miért nem csinál egy közös fotót? Mert hogyha egy rajongó odamegy az utcán hozzá és elutasítja mert nem ismeri akkor még oké de hogy ezt visszautasítja?xD
2017. január 04. 20:32
Sajnálom!
Főleg a rajongóit! Remélem aláírást azért ad nekik!
2017. január 04. 20:57
SpecialError: Szebben nem is fogalmazhattál volna,a számból vetted ki a szót.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: