A 24 éves színész-énekesnő boldog párkapcsolatban él vőlegényével és már csak az esküvő van hátra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus biztosra megy! Ha egyszer megházasodik, nem válik el
2017. január 04. 10:49
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. január 04. 11:30
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Hát azért a Cyrus szülőknél a harmonikus házasság emlegetése eléggé vicces lévén, hogy már kétszer voltak a válás szélén és erős a gyanúm, hogy inkább csak a pénz tartja őket együtt. De amúgy én totál meg tudom érteni Miley hozzáállását, én is így vélekedek erről a témáról.
2017. január 04. 14:53
Teljesen megértem őt. Remélem, össze fog ez jönni neki.
2017. január 04. 17:01
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Szerintem, ez lenne a normális felfogás. Hogy ha már egyszer összeköti az életét valakivel, akkor azt ne is bontsák fel, hanem kitartsanak az esetleges "rosszban" is. Remélem, összejön nekik, ők nem teregetik ki a kapcsolatukat, és csak szépeket hallani róluk, látszik, hogy működnek együtt, a korábbi szakítás ellenére is.
2017. január 04. 19:14
|
|
Rainbowdashhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.29. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 261602 offline
|
Aranyos ez a gondolat, remélem összejön nekik. Én személy szerint nem vagyok híve ennek a holtomiglan-holtodiglan dolognak, ha tényleg nem működik egy kapcsolat. Butaság lenne benn ragadni egy boldogtalan házasságban, bár a legtöbb válás elkerülhető lenne, ha az emberek szánnának időt arra, hogy teljesen megismerjék egymást, ahogyan azt Miley is teszi.
2017. január 05. 23:14
|
blackdahliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 259514 offline
|
Lehet hülyén hangzik és valószínűleg én vagyok az a 0,1%, de én Liam mellé mindig is egy tuti kis szörfös csajt képzeltem el (tudom, tudom miam forever meg esküvő meg tökéletes szőke kisbabák meg örök szerelem) vagy mondjuk Nina Dobrevet ( igen tudom állítólag már jártak). Nem tudom hogy miért én egyszerűen nem látom álompárnak őket. Majd meglátjuk hogy 25 vagy 30 év múlva mit fogunk róluk olvasni a 6Dimenziós újságban amit már lapozni sem kell mert a szemünkel irányítjuk
2017. január 07. 20:33
|
|
LuiseLocksmithvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 2 Azonosító: 259307 offline
|
Ez a normális hozzáállás egy házassághoz.
Örülök hogy így gondolja.
2017. január 07. 21:27
Teljesen egyet tudok érteni ezzel a felfogásával Mileynak. Az a legjobb, ha a boldogan amíg meg nem.., az tényleg egy életre szól. Remélem, hogy Liammel valóban egybekelnek hamarosan.
2017. március 01. 20:14
|
|
LucaMendes03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.21. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 256511 offline
|
Szerintem nagyon össze illenek. Miley és Liam ha együtt maradnak akkor nagyon cuki gyerekeik lesznek ebben biztos vagyok. Én személy szerint nagyon szomorú voltam amikor szakítottak. Megérdemlik egymást szerintem
. Mindkettejük remek színész és figyelemreméltó celeb.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: