A Grammy-díjas énekesnő tegnap, azaz január 3-án hozta világra első gyermekét.
A teljes cikkhez kattints ide!
50 évesen lett anya! Életet adott első gyermekének Janet Jackson
2017. január 04. 09:30
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. január 04. 10:05
|
|
csokiscsuszavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 259158 offline
|
Gratulálok Janet
2017. január 04. 15:23
|
|
Sarah Martin♥ BATB ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 36995 Csatolások: 16184 Azonosító: 204352 offline
|
Gratulálok
2017. január 04. 20:35
|
|
Csenge02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.15. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 237283 offline
|
Mikor megtudtam csak sírtam örömömben. Akkora boldogság, mikor új baba érkezik a családba. Mivel nagy család, sokszor van bővülés, mindig örülök, de Janet gyerekét nagyon vártam. Annyi aggódás után végre megszületett!
Bár remenykedtem, hogy Michael lesz a pici neve, megértem a szülők választását. Azért remélem, vérbeli Jackson lesz, nagy muzikalitással.
Szeretünk Janet, innen is gratula!
Bár remenykedtem, hogy Michael lesz a pici neve, megértem a szülők választását. Azért remélem, vérbeli Jackson lesz, nagy muzikalitással.
Szeretünk Janet, innen is gratula!
2017. január 05. 09:17
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Grtaulálok!
2017. február 01. 13:17
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Jézusom ezt a cikket miért csak most látom?XD Nagyon nagyon nagyon gratulálok *-* ♡♡
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: