Véget ért Louis Tomlinson és Danielle Campbell kapcsolata?
2017. január 03. 18:06
|
|
Bogivagyok25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.23. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 261469 offline
|
hát bocs de louis-nak már gyereke is van ne lógjon már mással
2017. január 03. 18:36
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Istenem, hogy ezt miert kell ennyire eltulozni? Es ha szakitottak? Ok az egyetlen sztar par, akiknek megromlik a kapcsolatuk?
Radasul egyaltalan nem biztos, hogy szakitottak. Louisnak nem reg halt meg az edesanyja, nem csodalom, ha nem hu de jo kedvvel nyitja az evet. Es valoszinu nem egyik naprol a masikra mentek szet HA igaz.
De komolyan, ha szet is mentek, valoszinuleg nem jelentik be a nagyvilagnak, ugyanis nem tartozik senkire halo:)
Radasul egyaltalan nem biztos, hogy szakitottak. Louisnak nem reg halt meg az edesanyja, nem csodalom, ha nem hu de jo kedvvel nyitja az evet. Es valoszinu nem egyik naprol a masikra mentek szet HA igaz.
De komolyan, ha szet is mentek, valoszinuleg nem jelentik be a nagyvilagnak, ugyanis nem tartozik senkire halo:)
2017. január 03. 18:40
Remélem szakítottak....Szeretem Louist és ha ő boldog akkor én is az vagyok de ez a lány nem volt szimpi
2017. január 03. 18:43
Nem is baj, ez a csaj nem való Louis-hoz. Danielle meg menjen más valakihez, még pár embernek nem volt meg.
2017. január 03. 18:50
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Nem lepődtem meg. Ideje lenne már vége lennie ennek az egésznek. Amúgy meg hogy hogy nem említették hogy Danielle a barátnőjével is csókolózott? Na mindegy, nem mintha sokat változtatna a helyzeten.
2017. január 03. 19:34
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Tuti nem indult jól az éve szerencsétlennek, függetlenül attól, hogyan is állnak a csajjal. Egyébként a sztárocskák hajlamosak egyik nagy "szerelemből" a másikba esni - bár ehhez nem is kell sztárnak lenni -, úgyhogy én már semmin nem lepődöm meg.
2017. január 03. 21:27
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
http://plaidshirtsandheadscarves.tumblr.com/post/155251202750/i-dont-think-danielle-is-holding-hands-w...ands-with-gregg állítólag ez a fotó ugyan azon az estén készült Greg baloldalán lévő srác Henry az egyik barátja. és ha jobban megnézzük Greg nem világos nadrágot visel hanem feketét és bőrdzsekit hozzá. A fénykép pedig elég csalóka mert csak két embert mutat azt nem hogy többen voltak nem pedig kettesben sétáltak
2017. január 03. 21:43
|
|
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline
|
neeem.
ha szakítottak akkor meghalok. Lou az egyik kedvenc énekesem és baromira szeretem őt, Danielle pedig a kedvenc színésznőm, és nagyon örülök hogy együtt vannak. remélem nem szakítottak, és ez csak egy buta pletyka.
ha szakítottak akkor meghalok. Lou az egyik kedvenc énekesem és baromira szeretem őt, Danielle pedig a kedvenc színésznőm, és nagyon örülök hogy együtt vannak. remélem nem szakítottak, és ez csak egy buta pletyka.
2017. január 04. 13:53
Mindenki azt írja, hogy reméli szakítottak mert Danielle nem szimpatikus nekik. Na tőletek kérdezném, hogy ezt mégis mi alapján döntöttétek el? Képek alapján amiket ő megoszt vagy készítenek róla? Hát csak gratulálni tudok, ha ezek alapján ítéltek el valakit. Úgy, hogy azt se tudjátok milyen a személyisége. Elítélitek anélkül, hogy valóban ismernétek
2017. január 04. 14:19
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Most függetlenül attól, hogy kinek szimpi és kinek unszimpi a csaj, mondjátok meg nekem, ha szeretitek Louis-t, akkor szerintem azt is tudjátok hogy nem indult neki túlzottan fényesen az év. Sőt mi több...! Én nem is arra gondoltam először, hogy jesszus, végre-valahára vége, mert én inkább arra gondolok, szegény nem elég, hogy elveszítette az anyukáját, és gyászol az egész családja, ennek fényében lehet, a karácsony és a szilveszter sem telt el neki a legjobban, de most még egy szakításon is túl van...? Nem látott bele senki sem eléggé a kapcsolatukba, de egy szakítás mindenkit megvisel. Szóval én csak a legjobbakat kívánom Louis-nak, és remélem jobban lesz majd, fel fog tudni épülni 2017-ben valahogyan!
2017. január 04. 19:51
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Amúgy ki az a Gregg Sulkin?
2017. január 06. 19:32
|
|
überA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.01. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 404 Azonosító: 257618 offline
|
Nem mentek szét!Luisnak nem rég halt meg az annya mit vártok tőle hogy halálra foglya bulizni magát.
u.i. Kedves elöttem hozzászolók lem hinném hogy mindig csak Danielle lenne a hibás.Nem kell már rögtön el mondani mindennek.Amúgy meg nem szakítottak!
u.i. Kedves elöttem hozzászolók lem hinném hogy mindig csak Danielle lenne a hibás.Nem kell már rögtön el mondani mindennek.Amúgy meg nem szakítottak!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: