A színésznő idén minden bizonnyal nem fog unatkozni, hiszen amellett, hogy visszatér a televíziók képernyőjére, a slágerlistákra is fel kíván kapaszkodni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne új lemezt ad ki idén
2017. január 03. 09:59
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. január 03. 10:00
|
|
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline
|
Na de jó. Remélem nem valami kislányos zene lesz.
2017. január 03. 10:11
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Senki se fogja megvenni....
2017. január 03. 13:08
Hihetetlen, hogy a mai világban már az is adhat ki albumot, aki egyáltalán nem tud énekelni...
2017. január 03. 13:26
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Már az első is egy nagy rakás xar volt nem tudom kivel feküdt össze hogy az illető pénzt és energiát fektessen egy borzalmas hangú celeb lemezébe de jól csinálhatta a dolgát mert a jelek szerint van ilyen idióta.Hallottam énekelni klipet is láttam és legszívesebben szétvertem volna a gépem épp eszű ember ilyenre nem ad pénzt
2017. január 03. 15:17
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
Hát őszintén ezt a lemezt én se erőltetném , inkább maradjon a színészkedésnél :S
2017. január 03. 15:25
Ezt ne! Semmi tehetsége nincs az énekléshez, az összes dala egy rakás sz*r. Minek erőlteti?
Egyébként régebben mondta a Jersey című EP-je után, hogy nem készít belőle albumot, mert nem is akar énekes lenni. Kíváncsi vagyok, vajon mitől gondolta meg magát.
Bella nyilatkozata:
Forrás: Wikipédia
Egyébként régebben mondta a Jersey című EP-je után, hogy nem készít belőle albumot, mert nem is akar énekes lenni. Kíváncsi vagyok, vajon mitől gondolta meg magát.
Idézet
Thorne later opened up about the real reason her album never dropped — she says she had no intention of becoming a singer, and wasn't happy with the "auto-tuned bad music" she had in the works.
Bella nyilatkozata:
Idézet
The reason why the album did not come out is because... look, I never wanted to really be an amazing singer. Honestly, I was tone deaf when I first got on the [Disney] Channel. I literally auditioned for Shake It Up! and I was like, 'I don't sing and I don't dance. I have no idea why I'm here'
Forrás: Wikipédia
2017. január 03. 15:27
Idézet (Beckie @ 2017.01.03. 12:33)
De...de...de hiszen nem tud énekelni!

A legtöbb mai kiadott album demói fel vannak javítva (hangilag) szóval a hamis és fars hangot is szépre tudják csiszolni. Az már másik kérdés, hogy élőben mit kezd magával
2017. január 03. 16:29
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Tejóisten.... Ennek a csajnak nemhogy a színészkedéshez sincs tehetsége, még újra nekiáll énekelni!
De minek? Hiszen semmi hangja nincs.... Kíváncsi vagyok, hogy egyrészt ki fogja majd hallgatni, másrészt hogyan lesznek képesek ezek a hangfeljavító gépek az övét is felturbózni, hogy hallgatható legyen!
2017. január 03. 17:37
Igaz, hogy az eddigi zenei kísérletei is nagy bukások voltak, de úgy látszik, nem nagyon izgatja. Ha megint égni akar, akkor csinálja
2017. január 03. 17:54
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
Idézet (Picy @ 2017.01.03. 13:49)
Nagyon eroltetett a dolog. Meg tehetsege sincs a zenei teren, meg talan szineszi van, de az sem sok.
és még hozzáakartam tenni, szerintem leégeti magát, de jó, ő döntése
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: