Óriási botrányba fulladt Mariah Carey újévi koncertje
2017. január 02. 16:43
Mit akartok? Újévi kabaré
2017. január 02. 18:16
Mariah Carey sem az igazi már... Én már csak azt nem értem, hogy akkor az ilyen minek vállal el fellépéseket. És az ilyeneknek van tele a zsebük pénzzel, gratulálok világ.
2017. január 03. 07:35
Ezen nem lepődtem meg. Ennyit ér igazából ez az egész nő. Egy nagy semmit. Pocsék és szemét. Ahelyett, hogy elnézést kért volna még fel volt háborodva. Eszméletlen.
2017. január 03. 07:53
|
|
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 offline
|
Ez nagyon égő volt valóban. Egyetértek néhány előttem szólóval, valóban menthette volna azzal is a helyzetet, hogy na jó, fenébe a playback-kel, előadok spontán 1-2 számot. Feltételezném egy aranytorkúnak kikiáltott énekesnőről, hogy tud énekelni élőben is.
Szerintem senkit nem érdekelt volna, ha becsúszik pár hamis hang akár, de legalább élvezhető az előadásmód és nem tűnik úgy, mintha tenne a közönségére.
Szerintem senkit nem érdekelt volna, ha becsúszik pár hamis hang akár, de legalább élvezhető az előadásmód és nem tűnik úgy, mintha tenne a közönségére.
2017. január 03. 15:14
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Erre én csak ennyit mondok...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2017. január 03. 15:51
Látom nincs pénz a háznál, mivel, hogy a Carpool Karaokeban is a legdekoltáltabb ruháját vette fel, karácsonykor (a szeretet ünnepén), meg egy melltartóba és egy ingecskébe, rakott fel képet.
Gratulálok! Merre van a régi Mariah?
Ha pedig playbackelt, legalább normálisan csinálja!
Gyakoroljon rá (itt magára a dalra és a koreográfiára gondolok), mert úgy látszik, mintha, most felhívták volna, hogy jaj, bocs valaki lemomdta, gyere elhelyette.
Sajnálom azokat akik ezt látták
Gratulálok! Merre van a régi Mariah?
Ha pedig playbackelt, legalább normálisan csinálja!
Gyakoroljon rá (itt magára a dalra és a koreográfiára gondolok), mert úgy látszik, mintha, most felhívták volna, hogy jaj, bocs valaki lemomdta, gyere elhelyette.
Sajnálom azokat akik ezt látták
2017. január 03. 19:34
|
|
Cica24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.03. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 260122 offline
|
Nem tudom ki ez a nő! 1 számát ismerem az all i want for christmas-t.De Sztem ez a nő nem norm. A szeretet ünnepén is majdnem pucéran van! Szégyellje magát! Nem hogy bocsánatot kért volna! De a színpadon tessék odakoncentrállni mert az egy ,,szent hely".Ott nem lehet marháskodni, hülyéskedni!
2017. január 03. 19:37
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Egyet értek az előttem írókkal!
2017. január 04. 19:08
|
|
Rainbowdashhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.29. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 261602 offline
|
Mindenkinek lehet rossz napja, de ez tényleg nagyon gáz. Egy világhírű előadótól azért várna némi profizmust az ember. Remélem a styleistot már kirúgta, mert ez a ruha förtelmesen áll rajta. Nincs bajom a kihívó öltözékkel, de ő azért kicsit husika egy ilyen szereléshez. Egyébként engem meglepett, hogy ennyire mély a beszédhangja.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.