Az All I Want for Christmas énekesnője volt a New York-i Time Square-en tartott újévi buli fellépője, de az előadás alulmúlta a jelenlévő rajongók várakozását.
A teljes cikkhez kattints ide!
Óriási botrányba fulladt Mariah Carey újévi koncertje
2017. január 02. 12:09
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
És még ő volt megsértődve?
Már ne is haragudjon, de rengeteg rajongója ott volt, és még az ő kedvükért se erőltette meg magát. A koreográfiát meg a dalokat pedig olyan szinten nem tudta, hogy elsüllyedhetett volna szégyenében.Egyre borzalmasabb ez a nő.
2017. január 02. 12:40
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Mi...a...jó...szent...SZÖSZ?
én mindent kitudtam eddig nézni ebből a nőből,de ezt nem
Jó,ha ez egy kis falusi koncert lett volna,megértem,de ez egy szilveszteri koncert! Milyen ocsmányság,hogy több tízezer...százazer rajongót megsért azzal,hogy kiáll,össze-vissza tátog,meg csak topog. Valaki több száz kilométert utazott azért,hogy lássa őt élőben,jót szórakozzon,erre meg mit csinál...végülis,neki simán tellne egy repülő-és koncertjegyre.
Nem hiába van az a mondás,hogy akarat nélkül senki sem boldogul az életben,még a tehetséges ember sem. Hát,elúszott a szerencséje.
Hab a tortán,hogy nem is kért bocsánatot,de arra volt ereje,hogy tudassa,mennyire szétcseszte. Ja,ezt nem kellett volna mondani,mert láttuk,csak azt nem látjuk,hogy sajnálod.
Sovány vigasz,hogy boldog újévet kívánt.
én mindent kitudtam eddig nézni ebből a nőből,de ezt nem
Jó,ha ez egy kis falusi koncert lett volna,megértem,de ez egy szilveszteri koncert! Milyen ocsmányság,hogy több tízezer...százazer rajongót megsért azzal,hogy kiáll,össze-vissza tátog,meg csak topog. Valaki több száz kilométert utazott azért,hogy lássa őt élőben,jót szórakozzon,erre meg mit csinál...végülis,neki simán tellne egy repülő-és koncertjegyre.
Nem hiába van az a mondás,hogy akarat nélkül senki sem boldogul az életben,még a tehetséges ember sem. Hát,elúszott a szerencséje.
Hab a tortán,hogy nem is kért bocsánatot,de arra volt ereje,hogy tudassa,mennyire szétcseszte. Ja,ezt nem kellett volna mondani,mert láttuk,csak azt nem látjuk,hogy sajnálod.
Sovány vigasz,hogy boldog újévet kívánt.
2017. január 02. 13:09
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Mi a franc???? Nagyon szeretem Mariah-t, szóval ezt most duplán szar érzés olvasni...ezt nem néztem volna ki belőle. Most nagyot csalódtam benne, te jó ég
-.-""""
2017. január 02. 13:17
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
A 2016-os év utolsó halálesete.
2017. január 02. 14:40
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Ez mi a franc volt?!? Most őszintén...nem tudom, hogy a saját dalai voltak e, de ez egy hatalmas puffanás volt :/
2017. január 02. 15:09
Három sláger dalt playbackről egy olyan rutinos énekesnőnek mint Mariah piskóta lett volna előadni.Minek vállalta el egyáltalán ha magasról szart az egészre?
2017. január 02. 15:13
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Vicces mert amúgy meg elvileg van hangja szóval nem értem miért nem tudott eldalolni 3 számot élőben... Nem veszik észre a sztárok hogy az ilyen hisztikkel hatalmasabbat tudnak bukni, mint ha egy kicsit hamiskásan tolta volna le a műsort.
2017. január 02. 15:21
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Ezt még végignézni is vér fájdalmas volt... és azért irritáló különösen, mert a We belong together a kedvenc számom tőle. Legalább tett volna úgy, mint akinek számít a közönsége és játszotta volna végig normálisan a playbacket.
2017. január 02. 15:25
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Már azóta ilyen bunkó mióta Nickivel összeveszett az american idolban. Előtte semmi baja nem volt, nem voltak botrányai és normális volt a színpadon, szerette a rajongóit, és tisztességesen végigcsinálta a koncertjeit szépen énekelt mostmeg... Hát kritikán aluli amiket művel ezek már csak az utolsó nyögései hisz tudja hogy hamarosan neki is leáldoz és hogyha így folytatja tényleg úgy lesz... Csúszik egyre lejjebb és lejjebb a csaj és nem érti meg hogy csak maga alatt vágja a fát. Azt hiszi hogy ezzel a testtel meg a realityjével olyan mint egy új Kardashian közbe azok se olyan nagy számok csak annyira megy Mariahnál Kardashianék utánzása hogy már kezdem azt hinni hogy olyan akar lenni mint ők és ezzel a húzásával csak azt bizonyította hogy ugyanolyan flegma és tehetségtelen lett mint ők!
2017. január 02. 15:26
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Ez elég borzalmas volt,csalódtam benne,én azt hittem,ő profi...és amúgy is...ha valami elcsesződött,mert nekem úgy tűnt, vagyis nem tudom,akkor menthette volna az egészet azzal,hogy...mondjuk...ne haragudjon az ötletért...de mondjuk énekel?
Elvégre profi énekesnő, menthette volna a helyzetet...nem kellett volna ennyire leszarni,és félvállra venni... Nem tudom.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: