Természetesen a sztárvilág krémje is hatalmas bulival búcsúztatta 2016-ot és köszöntötte az új évet. Megmutatjuk, ki hol és hogyan ünnepelt!
A teljes cikkhez kattints ide!
Így szilvesztereztek kedvenceink
2017. január 02. 11:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. január 02. 11:49
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Istenem Miley képei olyan aranyosak!!
nagyon nagyon örülök ,hogy kibékültek.
2017. január 02. 12:09
Miley képei láttán valami hihetetlenül boldog lettem!
❤ Annyira örülök nekik, hogy azt elmondani nem tudom. A többiekétől pedig nem estem annyira hasra, nem találtam benük semmi extrát, de kétség kívül jól érezhették magukat.
2017. január 02. 12:15
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Shay elvihetett volna magával
2017. január 02. 12:33
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
biztos jóp szórakozott Rebel és Chloé is
2017. január 02. 12:33
Amint látom, mindenki jól érezte magát! Ennek örülök!
Chloe Grace Moretz a király!
2017. január 02. 12:44
Miley
Kyliera és Bellára inkább nem is mondok semmit
Kyliera és Bellára inkább nem is mondok semmit
2017. január 02. 12:58
|
|
SellyFan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.08. Hozzászólás: 269 Csatolások: 0 Azonosító: 257855 offline
|
Bella Hadid
December 31-én a hegyekben ébredt a gyönyörű modell, az estét azonban már nem a havas lankákon töltötte
Gyönyörű????? Látta már Bellát a cikk írója???
December 31-én a hegyekben ébredt a gyönyörű modell, az estét azonban már nem a havas lankákon töltötte
Gyönyörű????? Látta már Bellát a cikk írója???
2017. január 02. 13:24
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Hát, valahogy semelyik híresség partija sem fogott meg...
Azért azt se ártott volna megemlíteni, hogy Leiner Laura (még ha ő nem is celeb) idén is az olvasóval szilveszterezett a twitteren, összehozva ezzel az otthon ünneplő embereket.
Mileyék irtó aranyosak együtt, remélem hamarosan jön az esküvő is ♥
Azért azt se ártott volna megemlíteni, hogy Leiner Laura (még ha ő nem is celeb) idén is az olvasóval szilveszterezett a twitteren, összehozva ezzel az otthon ünneplő embereket.
Mileyék irtó aranyosak együtt, remélem hamarosan jön az esküvő is ♥
2017. január 02. 13:28
|
|
ArianaCherryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.15. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 261363 offline
|
Hát.........Néhány sztár kicsit furán töltötte a szilvesztert . XD
2017. január 02. 13:31
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Röhely.
Megszoktam már, hogy akárhányszor feljövök erre az oldalra, mindig Kylie Jenner r#banckodását kell nézni, totál felesleges cikkekben. Gyakorlatilag egész évben azt csinálja. Akkor meg miért akkora újdonság ez most is, hogy bele kell tenni egy olyan cikkbe, aminek a tartalmához semmi köze a képnek? Ennek a szelfinek semmi köze az újévhez, még oda is van írva... Mi az Istenért került bele?
Megszoktam már, hogy akárhányszor feljövök erre az oldalra, mindig Kylie Jenner r#banckodását kell nézni, totál felesleges cikkekben. Gyakorlatilag egész évben azt csinálja. Akkor meg miért akkora újdonság ez most is, hogy bele kell tenni egy olyan cikkbe, aminek a tartalmához semmi köze a képnek? Ennek a szelfinek semmi köze az újévhez, még oda is van írva... Mi az Istenért került bele?
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2017. január 02. 13:47
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
ohh baszod
feljövök hogy lássak valami nem is tudom akármit ami normális (jót már írni se tudok, mert itt kevés a jó cikk, mind ugyan arról szól, ez követte ki ezt, ez ilyen kutyát vett, az megin levetkőzött, ezek twitteren vesznek össze amazok meg befestik a hajukat, full lényegtelenek) erre ide basz nekem egy ilyet hogy lesd meg, na mondom girl oké, mit látok? Kylie jenner-t zöld vagy fos barna selymes f*szom tudja milyen fehérneműben ami eltakarja a szét plasztikázott "cica-mica" mű mellét, ez mégis hogy jön a szilveszterhez? he?
más (még Miley is!!!) szilveszterhez mérten (ugye akkor van a legjobban mindenki beb*szva a rengeteg alkoholtól) még full normális képeket tesz fel hogy követőik azt lássák kikkel ünnepel.
erre ez a jenner meg tol egy szelfit szokásosan levetkőzött állapotába (de most kajak, az összes képe ugyanolyan, csak mindegyiken más fehérnemű van rajta) ami annyit ér szilveszterkor hogy semmit mert ki a halált érdekel? töltött volna fel egy képet tyagával vagy kivel hogy épp mit hogy buliznak vagy passz, de egész évbe meztelenkedik a népnek, most ez mit kell kirakni?
áhh mindegy, hagyjuk, mindig csak jól felidegesítem magam
bocs a szuperszép kifejezésekért de most meg se próbáltam kulturált formába írni
feljövök hogy lássak valami nem is tudom akármit ami normális (jót már írni se tudok, mert itt kevés a jó cikk, mind ugyan arról szól, ez követte ki ezt, ez ilyen kutyát vett, az megin levetkőzött, ezek twitteren vesznek össze amazok meg befestik a hajukat, full lényegtelenek) erre ide basz nekem egy ilyet hogy lesd meg, na mondom girl oké, mit látok? Kylie jenner-t zöld vagy fos barna selymes f*szom tudja milyen fehérneműben ami eltakarja a szét plasztikázott "cica-mica" mű mellét, ez mégis hogy jön a szilveszterhez? he?
más (még Miley is!!!) szilveszterhez mérten (ugye akkor van a legjobban mindenki beb*szva a rengeteg alkoholtól) még full normális képeket tesz fel hogy követőik azt lássák kikkel ünnepel.
erre ez a jenner meg tol egy szelfit szokásosan levetkőzött állapotába (de most kajak, az összes képe ugyanolyan, csak mindegyiken más fehérnemű van rajta) ami annyit ér szilveszterkor hogy semmit mert ki a halált érdekel? töltött volna fel egy képet tyagával vagy kivel hogy épp mit hogy buliznak vagy passz, de egész évbe meztelenkedik a népnek, most ez mit kell kirakni?
áhh mindegy, hagyjuk, mindig csak jól felidegesítem magam
bocs a szuperszép kifejezésekért de most meg se próbáltam kulturált formába írni
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.