Ismét hajszínt váltott Bella Thorne
2016. december 31. 01:25
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Szerintem Bella annyira össze van zavarodva, mióta szétmentek Greggel, hogy magamutogatással és pasikkal próbálja kompenzálni azt. Túlzásokba esik, mindig. Szerintem nagyon beüthetett neki valami, vagy a hírnév vagy a Greggel való szakítás. Bella most egy ilyen korszakot él meg, és ne tessék azt hinni, hogy védeni próbálom, ugyanis engem is elborzaszt, ahogyan viselkedik. Reménykedjünk abban, hogy ez csak egy átmeneti időszak, és megjön az esze...
2016. december 31. 10:00
|
|
sneziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 244154 offline
|
Bella Pearl. Mivel Bella hagyta el Gregget, így szerintem nem a szakításuk hatására "kattant" meg. Hanem eleve ilyenné akart válni és ebbe nem illett bele Gregg.
2016. december 31. 10:37
|
|
Kutyus123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.03. Hozzászólás: 503 Csatolások: 0 Azonosító: 216300 offline
|
Khmm..Úgy írtok itt róla néhányan,mintha óriási botrányt okozott volna,pedig csak a haját festette be.Nem azért írom ezt mert a rajongója lennék,hanem a józan ész diktálja így..Nem tetszik a haja?nem szimpatikus?Jó.Nekem sem kifejezetten.Azt viszont tudom h a hajfestés senkit nem tesz,idézem:"magamutatóvá,p*csássá,k*rvássa",ahogy előttem jópáran illették ezekkel a szavakkal.Nekem semmi bajom a hajával,különben sem nekem vagy nektek kell h tetszen,szerintem nem ezért festette be.Elegem van hogy minden Bellás poszt alá ilyen "kulturált" megjegyzések íródnak..Nem ismerjük őt,nem tudjuk milyen ember valójában,a cikkeket látjuk amiket lehoznak róla.Személy szerint nem szeretek megjegyzésekkel illetni olyan embereket,akiket távolról sem ismerek.Ezt tanácsolnám nektek is.
2016. december 31. 12:45
|
|
LuiseLocksmithvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 2 Azonosító: 259307 offline
|
Pffff.... Látszik a videón mennyire erőltetett az egést vadóc stílusa. Nem szimpatikus ez a nő
2016. december 31. 12:53
Most kezdi kiélni azokat a dolgait, amiket abban a korban kellett volna, amikor még a Disneynél volt és ezért nem tehette meg akkoriban. Csak ez így évek alatt felgyűjtve és most egyszerre zúdítva... Ebben tényleg hasonlít Mileyra. Csak Miley már kifele jön ebből (szerencsére), Bella meg csak most kezd igazán beindulni. Csak nehogy rossz vége legyen.
2016. december 31. 14:47
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Idézet (snezii @ 2016.12.31. 10:00)
Bella Pearl. Mivel Bella hagyta el Gregget, így szerintem nem a szakításuk hatására "kattant" meg. Hanem eleve ilyenné akart válni és ebbe nem illett bele Gregg.
Sajnos nem látunk a fejébe... de az biztos, hogy
eléggé megváltozott
2017. január 01. 14:05
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Emlékszem amikor még az Indul a riszában a kis visszahúzódó leánykát láttam benne. Na az mára úgy látszik eltünt....
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: