Ismét hajszínt váltott Bella Thorne
2016. december 30. 11:41
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Majd amikor elkezd hullanni a haja a sok festèstõl 'mert keresi a saját stílusát', akkor majd biztos megtalálja.
2016. december 30. 11:43
Nekem nem tetszik ez a szín, szerintem nem áll jól neki. És amúgy semmi gond nincs azzal, hogy keresi önmagát, még fiatal. Madonna se találja magát, pedig idősebb mint Bella.
2016. december 30. 11:45
Látom most szerencsétlen Bella Thorne van terítéken, akit orrba-szájba lehet savazni minden megmozdulásáért, bravó. Ha neki ahhoz lenne kedve, hogy minden nap más színű hajjal szaladgáljon az utcán, ahhoz sem lenne senkinek semmi köze, mivel az ő élete, és ahogy valaki már előttem írta, szerintem a ti életetekre semmilyen hatással nincs az, hogy éppen kivel, hol és mit csinál.. Vagy netán tévedek? Egyébként láttam róla paparazzi képeket is és szerintem nagyon jól áll neki. És nem, egyáltalán nem vagyok a rajongója.
2016. december 30. 11:57
Engem csak az zavar, hogy mással nem képes felhívni magára a figyelmet...
2016. december 30. 12:01
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
Szerintem ez kifejezetten jól is áll neki.
2016. december 30. 12:17
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jól áll neki,de nekem a vörös haja jobban tetszett.
2016. december 30. 12:18
Megőrült a csaj!
Ez a sok hajfestés sem tesz jót a hajának...
De hát ő tudja a frankót!
Remélem azért Bella nem lesz mindig ilyen bolond!
2016. december 30. 12:21
A vörös állt neki a legjobban. Az ez előtti, bevallom egyáltalán nem tetszett, de ez nagyon jól áll neki
2016. december 30. 12:24
|
|
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline
|
Ez egyre rondabb lesz
2016. december 30. 13:28
Ez a csaj már azt se tudja, hogy mit kezdjen magával.
2016. december 30. 13:41
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Imádom a haját, szerintem nagyon jól áll neki. Amúgy esküszöm úgy írtok róla, mintha valami nagyobb botrányt csinált volna, erre csak befestette a haját.
2016. december 30. 13:45
|
|
Toffifyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.27. Hozzászólás: 416 Csatolások: 0 Azonosító: 254314 offline
|
A hajjal nincs gond, de a nővel annál inkább.Bella már azt sem tudja mit kezdjen magával, hogy felhívja magára a figyelmet.De legalább nem egy újabb pasi száján látjuk.
De a hajára vissztérve, nekem nagyon tetszik, én szívesen elfogadnám.
2016. december 30. 14:38
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Meg lehet engem kövezni de nekem kifejezetten tetszik, ez is, meg az orrpiercing is... ha van is vele gond, az a viselkedésében, nem pedig a megújult stílusában leledzik. Azok, akik minden egyes megmozdulásában csak a bajt keresik, és akik ott szidják, ahol tudják, azoknak az is mindegy lenne, ha a csaj hirtelen megváltaná a világot, akkor is csak negatív kritikát kapna a nyakába. Nem baj az ha a letisztult eleganciát és a kislányos stílust le akarja vetkőzni, láttunk már ilyet, nem is egyszer! Sőt, nekem ez sokkal jobban tetszik...!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: