Az új évet új külsővel indítja a 19 éves sorozatsztár. Megújult frizuráját a közösségi oldalain mutatta meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ismét hajszínt váltott Bella Thorne
2016. december 30. 09:04
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. december 30. 09:15
Szerintem ezzel a hajszínváltással nincs semmi gond. Nagyon jól áll neki!
2016. december 30. 09:36
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Egyre jobban elzullik ez a lany, nagyon el van szallva magatol.. Regen szerettem, amikor meg az Indul a riszaban szerepelt, de azota hatalmasat valtozott.. Es nem jo iranyba. Szerintem feltunesi viszketegse van.
A pasikat is ugy valtogatja, mint mas a bugyikat.. #sorrynotsorry
A pasikat is ugy valtogatja, mint mas a bugyikat.. #sorrynotsorry
2016. december 30. 09:36
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Hát elég ronda szerintem. De nem csodálom , hogy ilyen lett a haja,amilyen maga Bella lett
2016. december 30. 09:37
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nem áll neki rosszul.
2016. december 30. 09:46
|
|
Enikő14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.17. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 259005 offline
|
Hát ez a csaj nagyon elvan szállva magától. Régen nagyon szerettem, de most már konkrétan utálom. Rengeteget változott és nem jó irányba
Még Gregg mellet volt normális,de mióta szakítottak teljesen meghülyült.
2016. december 30. 10:20
|
|
Bogivagyok25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.23. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 261469 offline
|
ez a csaj őrült nem igaz hogy ilyen hülyének kell lennie
2016. december 30. 10:50
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Miért kell ilyen hülyén viselkedni? Mindenki elhiszi, hogy felnőtt, nem kell ezt ennyire bizonygatni :/
2016. december 30. 10:54
Üssetek meg, de szerintem 1. a haja kifejezetten jó lett, 2. én eddig nem láttam semmi olyat a viselkedésében, ami miatt savazni kellene. Könyörgöm, még nincs 20 éves, szabadszellemű, ismerkedik a világgal és a saját határaival, hol ezzel a gond? Az egyetlen probléma, hogy ő "híresség", ezért mindenki értesül az esetleges párkapcsolati zűrjeiről. Miért lenne ribanc, mert ismerkedik? Annyi más ember csinálja ugyan ezt, de rájuk senkinek nincs egy rossz szava sem. Szerintem egyébként természetes, hogy Bella ki akar törni a beskatulyázásból, és nem akar egy életre leragadni a Disneynél. A karrierjében vállal komolyabb szerepeket is, de a magánéletét hagyja meg neki mindenki olyannak, amilyennek ő azt akarja. Ha így akar lázadni, csinálja. Nem értem, miért kell rajta mindig ennyire kiakadni, szerintem a mi életünkre semmilyen hatással nincs az, hogy éppen kivel van együtt, vagy milyen színű a haja...
2016. december 30. 11:04
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
19 évesen szétcseszi a haját...de jól van,ő tudja
Csak akkor ne siránkozzon,hogy 30-40 évesen hullik a haja
Csak akkor ne siránkozzon,hogy 30-40 évesen hullik a haja
2016. december 30. 11:12
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Tökéletesen egyet értek Sabinee - vel! Én imádom Bellát, úgy ahogy van. Fiatal, még hagy élvezze az életet, úgy ahogy ő akarja. Nektek, nekünk semmi beleszólásunk nincs. Az meg hogy zavar, hogy mindenhol ő van, legyen a te gondod. Ne olvasd el....
2016. december 30. 11:20
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Szerintem nem áll jól neki, de nyilván nem a hajszíne miatt szeretem vagy utálom. A pasiknoz való hozzáállása az ami számomra túllép egy határt, de ez van.
2016. december 30. 11:23
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
Szerintem k*rva jó lett és jó is áll neki
én is egy csomó ideje gondolkodok hogy nyáron befestem ilyenre a hajam. D ez most nem érdekel senkit
szerintem nagyon cool és dögös ez a hajszín, illik hozzá
a másik meg hogy megin mi van itt a komment szekcióban?
éli az életét mint egy 20 év körüli lány, próbálja a stílusát stb. mit kell már megin kötekedni?
mert te unalmas se színű hajú kis 4.es lány vagy tele utálattal attól még nem kéne mást kritizálni
jó oké kamaszoknál (ezt csak azért tudom mivel engem is mindig ezzel piszkálnak itthon) előfordul hogy szar napod van és belekötsz mindenkibe meg mindenbe elfogadjuk egyzser oké de hogy itt gubbasztassz és várod a cikkeket hogy elsőként kommentelj valami gusztustalanul pofátlan dolgot az nem pálya :/
Bellának király a haja és pont. nem tudom mit kell őt is állandóan basztatni mert kicsit feltűnőbben néz ki mint az átlag, szerintem menő stílusa van
én is egy csomó ideje gondolkodok hogy nyáron befestem ilyenre a hajam. D ez most nem érdekel senkit
szerintem nagyon cool és dögös ez a hajszín, illik hozzá
a másik meg hogy megin mi van itt a komment szekcióban?
éli az életét mint egy 20 év körüli lány, próbálja a stílusát stb. mit kell már megin kötekedni?
jó oké kamaszoknál (ezt csak azért tudom mivel engem is mindig ezzel piszkálnak itthon) előfordul hogy szar napod van és belekötsz mindenkibe meg mindenbe elfogadjuk egyzser oké de hogy itt gubbasztassz és várod a cikkeket hogy elsőként kommentelj valami gusztustalanul pofátlan dolgot az nem pálya :/
Bellának király a haja és pont. nem tudom mit kell őt is állandóan basztatni mert kicsit feltűnőbben néz ki mint az átlag, szerintem menő stílusa van
2016. december 30. 11:37
|
|
Qweertyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 259127 offline
|
Az előző haja jobban tetszett, bár ez sem rossz, de még mindig nem kedvelem a "keresem önmagam" kicsapongó, gyerekes stílusát és a botrányt botrányra halmozását.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: