Tragikus: egy nappal lánya után meghalt Carrie Fisher anyja, Debbie Reynolds
2016. december 29. 21:10
|
|
Hannah11TOvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 245871 offline
|
Milyen rossz,hogy úgy halt meg,hogy tudta hogy a lánya már halott..
2016. december 29. 21:11
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (NoBigDeal @ 2016.12.29. 17:58)
maradjunk annyiban, hogy a drogokat hibáztatom a halála miatt, de nem őt. Tanulság az, hogy ezek a szerek megrövidíthetik valaki életét. Jó lenne, ha mindenki egyforma esélyt kapna arra, hogy 90 évig éljen, de sajnos ezt nagyon sok minden befolyásolja... Hasznos lehet felismerni, hogy mi okozhatott szívrohamot Carrie-nél.
Idegenkezűség kizárása miatt teljes körű boncolást szoktak végezni, így az esetek többségében ki szokott derülni, hogy mi okozta az illető halálát. Az már egy másik kérdés, hogy valaki ki fogja-e szivárogtatni, vagy esetleg a hozzátartozók kérésére nem lesz nyilvánosságra hozva.
Egyébként - csak érdekességképp jegyzem meg - olyan furcsa, hogy pont egy mániás depresszióban szenvedő idős hölgyet szidsz a drogok miatt. Pedig drogtúladagolásban hunyt el nemrég Prince, Michael Jackson (aki propofollal lőtte magát), vagy éppen a fiatal (!!!!) Cory Monteith. Szerintem őket joggal lehetne e kérdés kapcsán górcső alá venni és talán még szidni is. Ám Carrie esetében indokolatlannak tartom azokat az - érzéketlen - kijelentéseket, mint amiket az iménti néhány hozzászólásodban tettél. Szívrohamot, másik nevén szívinfarktust a szívet ellátó koszorúerek elzáródása okozza. Ha jól tudom, a drog esetleg túlpörgetheti a szívet, így maximum tachycardiája, szívritmuszavara vagy esetleg pitvar fibrillációja lehet az illetőnek. Rengeteg ember kap infarktust, és a többségük nem él alkohollal vagy kábítószerrel. Szerintem hülyeség Carrie halálát a drogokra fogni, abszolút megalapozatlan kijelentés a részedről.
2016. december 29. 21:35
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Idézet (virgi09 @ 2016.12.29. 20:45)
Hihetetlen 2016!
Ezt amúgy őszintén, nem unjátok? Naponta több ezer ember hal meg, közülük minimum egy, de inkább több, ismert(ebb) ember, aki lehet, hogy nem ilyen felkapott, de ugyanúgy érző lények voltak (gondolok itt költőre, sportolóra, politikusra, művészre stb., nyugodtan meg lehet nézni a Wikipédián, körülbelül nincs olyan nap, ahova ne jegyeztek volna be valakit). Az, hogy most összejött, hogy több híres ember elment egymás után + még év közben is pl. Bud Spencer, véletlen, nem az év tehet róla, senki nem tehet róla, nem lehet felfogni? Az egyik birka elkezdi ezt a #hate2016 fszságot, a többi meg megy utána, imádom...
1 felhasználónak tetszik:
Maiko
2016. december 29. 21:40
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Meg tudom érteni, ennyi idősen ilyen tragédiát, sokkot átélni nagyon megviseli a szervezetet. De Carrie-vel együtt most már békében nyugodnak.
2016. december 29. 21:42
|
|
Dóri1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 68 Azonosító: 189093 offline
|
Nyugodjon békében !!! Hihetetlen azt elhiszem hogy kivolt akadva hogy meghalt a lánya ... mert az a tény hogy a legszörnyűbb dolog ami egy ember életében megtörténhet hogy a saját lányát/fiát kell eltemetnie... hát most ezt félig meddig így történt...
((
2016. december 29. 21:52
|
|
Lunesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 173511 offline
|
Idézet (xMilesss @ 2016.12.29. 21:35)
Ezt amúgy őszintén, nem unjátok? Naponta több ezer ember hal meg, közülük minimum egy, de inkább több, ismert(ebb) ember, aki lehet, hogy nem ilyen felkapott, de ugyanúgy érző lények voltak (gondolok itt költőre, sportolóra, politikusra, művészre stb., nyugodtan meg lehet nézni a Wikipédián, körülbelül nincs olyan nap, ahova ne jegyeztek volna be valakit). Az, hogy most összejött, hogy több híres ember elment egymás után + még év közben is pl. Bud Spencer, véletlen, nem az év tehet róla, senki nem tehet róla, nem lehet felfogni? Az egyik birka elkezdi ezt a #hate2016 fszságot, a többi meg megy utána, imádom...
Végre valaki megmondta.
2016. december 29. 22:28
Idézet (Beyla @ 2016.12.29. 21:11)
Idegenkezűség kizárása miatt teljes körű boncolást szoktak végezni, így az esetek többségében ki szokott derülni, hogy mi okozta az illető halálát. Az már egy másik kérdés, hogy valaki ki fogja-e szivárogtatni, vagy esetleg a hozzátartozók kérésére nem lesz nyilvánosságra hozva.
Egyébként - csak érdekességképp jegyzem meg - olyan furcsa, hogy pont egy mániás depresszióban szenvedő idős hölgyet szidsz a drogok miatt. Pedig drogtúladagolásban hunyt el nemrég Prince, Michael Jackson (aki propofollal lőtte magát), vagy éppen a fiatal (!!!!) Cory Monteith. Szerintem őket joggal lehetne e kérdés kapcsán górcső alá venni és talán még szidni is. Ám Carrie esetében indokolatlannak tartom azokat az - érzéketlen - kijelentéseket, mint amiket az iménti néhány hozzászólásodban tettél. Szívrohamot, másik nevén szívinfarktust a szívet ellátó koszorúerek elzáródása okozza. Ha jól tudom, a drog esetleg túlpörgetheti a szívet, így maximum tachycardiája, szívritmuszavara vagy esetleg pitvar fibrillációja lehet az illetőnek. Rengeteg ember kap infarktust, és a többségük nem él alkohollal vagy kábítószerrel. Szerintem hülyeség Carrie halálát a drogokra fogni, abszolút megalapozatlan kijelentés a részedről.
hol szidtam? akadj már le rólam
2016. december 29. 22:49
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (NoBigDeal @ 2016.12.29. 22:28)
hol szidtam? akadj már le rólam
Nem én vagyok az első aki azt gondolja/mondja, hogy a drogok hatással voltak a szívére. TE szidod éppen most Prince, Michael Jackson és Cory-t a függőségük miatt. Büszke lehetsz magadra.
Attól, hogy arrogánsan reagálsz és kiforgatod a szavaimat, még nem lesz igazad.
2016. december 29. 23:16
Idézet (Beyla @ 2016.12.29. 22:49)
Attól, hogy arrogánsan reagálsz és kiforgatod a szavaimat, még nem lesz igazad. 
ha ennyire meg akarod védeni tőlem Carrie-t (holott veled ellentétben én senkit sem szidtam) miért nem írsz róla egy pár kedves szót? Ja, mert kicsit sem érdekel téged, hogy él-e vagy nem, a lényeg az, hogy valakivel kötekedhetsz.
Akármiről szóljon egy cikk te mindig teleszrod a a kommentjeiddel, veszekedést indítasz... Hogy jössz ahhoz, hogy pl. Cory-t megemlítsd és azt mondd, hogy őt szidni lehetne a halála miatt?
én hol SZIDTAM Carrie-t a drogok miatt?
2016. december 29. 23:44
|
Beylacarter |
|
Idézet (NoBigDeal @ 2016.12.29. 23:16)
ha ennyire meg akarod védeni tőlem Carrie-t (holott veled ellentétben én senkit sem szidtam) miért nem írsz róla egy pár kedves szót? Ja, mert kicsit sem érdekel téged, hogy él-e vagy nem, a lényeg az, hogy valakivel kötekedhetsz.
Akármiről szóljon egy cikk te mindig teleszrod a a kommentjeiddel, veszekedést indítasz... Hogy jössz ahhoz, hogy pl. Cory-t megemlítsd és azt mondd, hogy őt szidni lehetne a halála miatt?
Szóval, ha valaki nem ért veled egyet, akkor az illető rögvest "veszekedést indít" ellened? Furcsa.
Szerk.: Ja, és Carrie Fisher abszolút nem kedvencem, sosem rajongtam érte, csakhogy elkerüljük az "Azért véded, mert szereted!" című történetet. Igyekszem reálisan átlátni az egészet.
2016. december 29. 23:55
|
|
lulcsy90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 129188 offline
|
2016 elég szemét vagy, ennyi embert elviszel magaddal??? Először Mindenki Perselus Pitonját és David Bowie-t vitted el, majd sorra jöttek a jó emberek, befejezhetnéd már végre a kaszálást 2016, 2017 remélem jobb leszel, mint ez a szenyó 16
2016. december 30. 00:09
Idézet (Beyla @ 2016.12.29. 23:44)
Szóval, ha valaki nem ért veled egyet, akkor az illető rögvest "veszekedést indít" ellened? Furcsa.
Csupán csak szerettem volna rávilágítani arra, hogy butaságot írtál, ennyi. Attól, hogy erőszakos vagy és echte bunkó minden ellenvéleményezővel, attól még a tény az tény marad, és egyik drog sem indukál kifejezetten infarktust. A többire is tudnék érdemben reagálni, de azt hiszem - mivel nem témája a cikknek - egy privát üzenetben leírom neked, hogyha érdekel a véleményem, okfejtésem a felhozott hírességekkel, illetve a drogfogyasztással kapcsolatban.
Abszolút nem támadásként jegyeztem meg, csupán csak szúrta a szememet a szakmai félreértések netovábbja. 
de érdekes, a másik kommentelőnek aki nem értett velem egyet nem válaszoltam "bunkó" stílusban. Unalmas vagy már, de nagyon. Ellentétben veled én NEM SZIDTAM a drogozás miatt senkit, mégis azt írtad, hogy szegény idős hölgyet szidom amikor x meg y meg xy érdemli meg a szidást, nem ő. Felőlem írjál privát üzenetet, jó hosszú legyen aztán véletlen meg se nézem..
2016. december 30. 00:17
|
Beylacarter |
|
Idézet (NoBigDeal @ 2016.12.30. 00:09)
de érdekes, a másik kommentelőnek aki nem értett velem egyet nem válaszoltam "bunkó" stílusban. Unalmas vagy már, de nagyon. Ellentétben veled én NEM SZIDTAM a drogozás miatt senkit, mégis azt írtad, hogy szegény idős hölgyet szidom amikor x meg y meg xy érdemli meg a szidást, nem ő. Felőlem írjál privát üzenetet, jó hosszú legyen aztán véletlen meg se nézem..
Ki is emeltem, hogyha érdekel a véleményem. Sajnos dolgozó emberként nincs időm arra, hogy feleslegesen pötyögjek, akkor már inkább a regényeimmel foglalkozok.
2016. december 30. 09:18
Rettenetes, hogy idén mennyi veszteség van a sztárvilágban is! Nyugodjék békében!
Rengeteg erőt és kitartást küldök Billie-nek és a családjának ebben a nehéz időszakban.
2016. december 30. 10:16
Szerintem meg k***ára mindegy, hogy miben haltak meg, akiket idén elveszítettünk. Utólag mindenki lehet okos, ha pl. Prince vagy George Michael előre tudja, hogy ilyen korán meghal, biztosan nem kezd inni vagy drogozni, de egyikük sem volt látnok. Egy a lényeg, óriási veszteség mindegyikük halála. Isten nyugosztalja őket!
2016. december 30. 11:56
Nyugodjanak békében.
Szörnyű az idei év ilyen szempontból.. mondom ezt konkrétan év eleje óta.
Szörnyű az idei év ilyen szempontból.. mondom ezt konkrétan év eleje óta.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.