Starity

Tragikus: egy nappal lánya után meghalt Carrie Fisher anyja, Debbie Reynolds

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 29. 21:10 #41
Hannah11TO
Hannah11TO
visszatérő vendég

StátuszSorozatfüggő
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 176
Csatolások: 0
Azonosító: 245871
Milyen rossz,hogy úgy halt meg,hogy tudta hogy a lánya már halott..
2016. december 29. 21:11 #42
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (NoBigDeal @ 2016.12.29. 17:58)
maradjunk annyiban, hogy a drogokat hibáztatom a halála miatt, de nem őt. Tanulság az, hogy ezek a szerek megrövidíthetik valaki életét. Jó lenne, ha mindenki egyforma esélyt kapna arra, hogy 90 évig éljen, de sajnos ezt nagyon sok minden befolyásolja... Hasznos lehet felismerni, hogy mi okozhatott szívrohamot Carrie-nél.

Idegenkezűség kizárása miatt teljes körű boncolást szoktak végezni, így az esetek többségében ki szokott derülni, hogy mi okozta az illető halálát. Az már egy másik kérdés, hogy valaki ki fogja-e szivárogtatni, vagy esetleg a hozzátartozók kérésére nem lesz nyilvánosságra hozva.

Egyébként - csak érdekességképp jegyzem meg - olyan furcsa, hogy pont egy mániás depresszióban szenvedő idős hölgyet szidsz a drogok miatt. Pedig drogtúladagolásban hunyt el nemrég Prince, Michael Jackson (aki propofollal lőtte magát), vagy éppen a fiatal (!!!!) Cory Monteith. Szerintem őket joggal lehetne e kérdés kapcsán górcső alá venni és talán még szidni is. Ám Carrie esetében indokolatlannak tartom azokat az - érzéketlen - kijelentéseket, mint amiket az iménti néhány hozzászólásodban tettél. Szívrohamot, másik nevén szívinfarktust a szívet ellátó koszorúerek elzáródása okozza. Ha jól tudom, a drog esetleg túlpörgetheti a szívet, így maximum tachycardiája, szívritmuszavara vagy esetleg pitvar fibrillációja lehet az illetőnek. Rengeteg ember kap infarktust, és a többségük nem él alkohollal vagy kábítószerrel. Szerintem hülyeség Carrie halálát a drogokra fogni, abszolút megalapozatlan kijelentés a részedről.
2 felhasználónak tetszik: SpecialError, Szandi0820
2016. december 29. 21:35 #43
xMilesss
xMilesss
sztármániás
Hozzászólás: 3655
Csatolások: 3236
Azonosító: 194820
Idézet (virgi09 @ 2016.12.29. 20:45)
Hihetetlen 2016! taps.gif

Ezt amúgy őszintén, nem unjátok? Naponta több ezer ember hal meg, közülük minimum egy, de inkább több, ismert(ebb) ember, aki lehet, hogy nem ilyen felkapott, de ugyanúgy érző lények voltak (gondolok itt költőre, sportolóra, politikusra, művészre stb., nyugodtan meg lehet nézni a Wikipédián, körülbelül nincs olyan nap, ahova ne jegyeztek volna be valakit). Az, hogy most összejött, hogy több híres ember elment egymás után + még év közben is pl. Bud Spencer, véletlen, nem az év tehet róla, senki nem tehet róla, nem lehet felfogni? Az egyik birka elkezdi ezt a #hate2016 fszságot, a többi meg megy utána, imádom...
1 felhasználónak tetszik: Maiko
2016. december 29. 21:40 #44
SpecialError
SpecialError

Státuszccc
Hozzászólás: 664
Csatolások: 160
Azonosító: 192434
Meg tudom érteni, ennyi idősen ilyen tragédiát, sokkot átélni nagyon megviseli a szervezetet. De Carrie-vel együtt most már békében nyugodnak.
2016. december 29. 21:42 #45
Dóri1996
Dóri1996
visszatérő vendég

StátuszNegyed mérföldről negyed mérföldre élek ... ♥ F&F ♥
Hozzászólás: 475
Csatolások: 68
Azonosító: 189093
Nyugodjon békében !!! Hihetetlen azt elhiszem hogy kivolt akadva hogy meghalt a lánya ... mert az a tény hogy a legszörnyűbb dolog ami egy ember életében megtörténhet hogy a saját lányát/fiát kell eltemetnie... hát most ezt félig meddig így történt... sad.gif((
2016. december 29. 21:52 #46
Lunes
Lunes
visszatérő vendég

StátuszUB: Jin
Hozzászólás: 467
Azonosító: 173511
Idézet (xMilesss @ 2016.12.29. 21:35)
Ezt amúgy őszintén, nem unjátok? Naponta több ezer ember hal meg, közülük minimum egy, de inkább több, ismert(ebb) ember, aki lehet, hogy nem ilyen felkapott, de ugyanúgy érző lények voltak (gondolok itt költőre, sportolóra, politikusra, művészre stb., nyugodtan meg lehet nézni a Wikipédián, körülbelül nincs olyan nap, ahova ne jegyeztek volna be valakit). Az, hogy most összejött, hogy több híres ember elment egymás után + még év közben is pl. Bud Spencer, véletlen, nem az év tehet róla, senki nem tehet róla, nem lehet felfogni? Az egyik birka elkezdi ezt a #hate2016 fszságot, a többi meg megy utána, imádom...

Végre valaki megmondta.
2016. december 29. 22:24 #47
Enikő14
Enikő14
visszatérő vendég
Hozzászólás: 111
Azonosító: 259005
Nyugodjon Békében!! sad.gif Elég durva ez a 2016 sad.gif
2016. december 29. 22:28 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2016.12.29. 21:11)
Idegenkezűség kizárása miatt teljes körű boncolást szoktak végezni, így az esetek többségében ki szokott derülni, hogy mi okozta az illető halálát. Az már egy másik kérdés, hogy valaki ki fogja-e szivárogtatni, vagy esetleg a hozzátartozók kérésére nem lesz nyilvánosságra hozva.
Egyébként - csak érdekességképp jegyzem meg - olyan furcsa, hogy pont egy mániás depresszióban szenvedő idős hölgyet szidsz a drogok miatt. Pedig drogtúladagolásban hunyt el nemrég Prince, Michael Jackson (aki propofollal lőtte magát), vagy éppen a fiatal (!!!!) Cory Monteith. Szerintem őket joggal lehetne e kérdés kapcsán górcső alá venni és talán még szidni is. Ám Carrie esetében indokolatlannak tartom azokat az - érzéketlen - kijelentéseket, mint amiket az iménti néhány hozzászólásodban tettél. Szívrohamot, másik nevén szívinfarktust a szívet ellátó koszorúerek elzáródása okozza. Ha jól tudom, a drog esetleg túlpörgetheti a szívet, így maximum tachycardiája, szívritmuszavara vagy esetleg pitvar fibrillációja lehet az illetőnek. Rengeteg ember kap infarktust, és a többségük nem él alkohollal vagy kábítószerrel. Szerintem hülyeség Carrie halálát a drogokra fogni, abszolút megalapozatlan kijelentés a részedről.

hol szidtam? akadj már le rólam 110.gif Nem én vagyok az első aki azt gondolja/mondja, hogy a drogok hatással voltak a szívére. TE szidod éppen most Prince, Michael Jackson és Cory-t a függőségük miatt. Büszke lehetsz magadra.

2016. december 29. 22:49 #49
Beyla
Beyla
carter

Idézet (NoBigDeal @ 2016.12.29. 22:28)
hol szidtam? akadj már le rólam  110.gif Nem én vagyok az első aki azt gondolja/mondja, hogy a drogok hatással voltak a szívére. TE szidod éppen most Prince, Michael Jackson és Cory-t a függőségük miatt. Büszke lehetsz magadra.

Attól, hogy arrogánsan reagálsz és kiforgatod a szavaimat, még nem lesz igazad. pardon.gif
2016. december 29. 23:16 #50
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2016.12.29. 22:49)
Attól, hogy arrogánsan reagálsz és kiforgatod a szavaimat, még nem lesz igazad. pardon.gif

ha ennyire meg akarod védeni tőlem Carrie-t (holott veled ellentétben én senkit sem szidtam) miért nem írsz róla egy pár kedves szót? Ja, mert kicsit sem érdekel téged, hogy él-e vagy nem, a lényeg az, hogy valakivel kötekedhetsz.
Akármiről szóljon egy cikk te mindig teleszrod a a kommentjeiddel, veszekedést indítasz... Hogy jössz ahhoz, hogy pl. Cory-t megemlítsd és azt mondd, hogy őt szidni lehetne a halála miatt?

én hol SZIDTAM Carrie-t a drogok miatt?
2016. december 29. 23:44 #51
Beyla
Beyla
carter

Idézet (NoBigDeal @ 2016.12.29. 23:16)
ha ennyire meg akarod védeni tőlem Carrie-t (holott veled ellentétben én senkit sem szidtam) miért nem írsz róla egy pár kedves szót? Ja, mert kicsit sem érdekel téged, hogy él-e vagy nem, a lényeg az, hogy valakivel kötekedhetsz.
Akármiről szóljon egy cikk te mindig teleszrod a a kommentjeiddel, veszekedést indítasz... Hogy jössz ahhoz, hogy pl. Cory-t megemlítsd és azt mondd, hogy őt szidni lehetne a halála miatt?
én hol SZIDTAM Carrie-t a drogok miatt?

Szóval, ha valaki nem ért veled egyet, akkor az illető rögvest "veszekedést indít" ellened? Furcsa. unsure.gif Csupán csak szerettem volna rávilágítani arra, hogy butaságot írtál, ennyi. Attól, hogy erőszakos vagy és echte bunkó minden ellenvéleményezővel, attól még a tény az tény marad, és egyik drog sem indukál kifejezetten infarktust szerintem. Szól a fáma a kokainról, hogy állítólag megnöveli a szívizommunkáját, de a toxikológusok és a kardiológusok ezt a tényt is nagyban vitatják. A többire is tudnék érdemben reagálni, de azt hiszem - mivel nem témája a cikknek - egy privát üzenetben leírom neked, hogyha érdekel a véleményem, okfejtésem a felhozott hírességekkel, illetve a drogfogyasztással kapcsolatban. smileeee.gif Abszolút nem támadásként jegyeztem meg, csupán csak szúrta a szememet a szakmai félreértések netovábbja. smileeee.gif

Szerk.: Ja, és Carrie Fisher abszolút nem kedvencem, sosem rajongtam érte, csakhogy elkerüljük az "Azért véded, mert szereted!" című történetet. Igyekszem reálisan átlátni az egészet.
2016. december 29. 23:55 #52
lulcsy90
lulcsy90
visszatérő vendég

StátuszFerge Teges..:D
Hozzászólás: 291
Azonosító: 129188
2016 elég szemét vagy, ennyi embert elviszel magaddal??? Először Mindenki Perselus Pitonját és David Bowie-t vitted el, majd sorra jöttek a jó emberek, befejezhetnéd már végre a kaszálást 2016, 2017 remélem jobb leszel, mint ez a szenyó 16
2016. december 30. 00:05 #53
Alpakita
Alpakita
visszatérő vendég

StátuszSaving people, hunting things, the family business...
Hozzászólás: 101
Azonosító: 259059
Nyugodjanak békében! sad.gif heart.gif
2016. december 30. 00:09 #54
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2016.12.29. 23:44)
Szóval, ha valaki nem ért veled egyet, akkor az illető rögvest "veszekedést indít" ellened? Furcsa. unsure.gif Csupán csak szerettem volna rávilágítani arra, hogy butaságot írtál, ennyi. Attól, hogy erőszakos vagy és echte bunkó minden ellenvéleményezővel, attól még a tény az tény marad, és egyik drog sem indukál kifejezetten infarktust. A többire is tudnék érdemben reagálni, de azt hiszem - mivel nem témája a cikknek - egy privát üzenetben leírom neked, hogyha érdekel a véleményem, okfejtésem a felhozott hírességekkel, illetve a drogfogyasztással kapcsolatban. smileeee.gif Abszolút nem támadásként jegyeztem meg, csupán csak szúrta a szememet a szakmai félreértések netovábbja. smileeee.gif

de érdekes, a másik kommentelőnek aki nem értett velem egyet nem válaszoltam "bunkó" stílusban. Unalmas vagy már, de nagyon. Ellentétben veled én NEM SZIDTAM a drogozás miatt senkit, mégis azt írtad, hogy szegény idős hölgyet szidom amikor x meg y meg xy érdemli meg a szidást, nem ő. Felőlem írjál privát üzenetet, jó hosszú legyen aztán véletlen meg se nézem..
2016. december 30. 00:17 #55
Beyla
Beyla
carter

Idézet (NoBigDeal @ 2016.12.30. 00:09)
de érdekes, a másik kommentelőnek aki nem értett velem egyet nem válaszoltam "bunkó" stílusban. Unalmas vagy már, de nagyon. Ellentétben veled én NEM SZIDTAM a drogozás miatt senkit, mégis azt írtad, hogy szegény idős hölgyet szidom amikor x meg y meg xy érdemli meg a szidást, nem ő. Felőlem írjál privát üzenetet, jó hosszú legyen aztán véletlen meg se nézem..

Ki is emeltem, hogyha érdekel a véleményem. Sajnos dolgozó emberként nincs időm arra, hogy feleslegesen pötyögjek, akkor már inkább a regényeimmel foglalkozok. laugh.gif Gondoltam, felajánlom, mint kardiológiai osztályon dolgozó, hogy tudnék egy-két érdekes ténnyel, adattal szolgálni már ami az infarktust, az egyéb szívrendellenességeket illeti és, hogy a koffein/alkohol/drog milyen hatással is van a szívre, illetve a keringésre. Mindenesetre, ha mégis szeretnél komolyabb, szakmai szinten érdeklődni, vagy esetleg vitázni, a privát funkció lehetősége mindig adott. wink.gif
2016. december 30. 09:18 #56
- törölt felhasználó -    
Rettenetes, hogy idén mennyi veszteség van a sztárvilágban is! Nyugodjék békében! sad.gif Rengeteg erőt és kitartást küldök Billie-nek és a családjának ebben a nehéz időszakban. heart.gif
2016. december 30. 10:16 #57
- törölt felhasználó -    
Szerintem meg k***ára mindegy, hogy miben haltak meg, akiket idén elveszítettünk. Utólag mindenki lehet okos, ha pl. Prince vagy George Michael előre tudja, hogy ilyen korán meghal, biztosan nem kezd inni vagy drogozni, de egyikük sem volt látnok. Egy a lényeg, óriási veszteség mindegyikük halála. Isten nyugosztalja őket!
2016. december 30. 11:56 #58
- törölt felhasználó -    
Nyugodjanak békében. sad.gif
Szörnyű az idei év ilyen szempontból.. mondom ezt konkrétan év eleje óta.
2016. december 31. 11:35 #59
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Nyugodjanak békében sad.gif Nagyon sajnálom, óriási veszteség a családjuknak és nekünk is sad.gif
2017. január 01. 17:24 #60
dettus7
dettus7
Hozzászólás: 1996
Csatolások: 18
Azonosító: 131164
nyugodjanak békében!
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok