84 éves korában hajtotta örök álomra a fejét az Ének az esőben és Az elsüllyeszthetetlen Molly Brown sztárja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tragikus: egy nappal lánya után meghalt Carrie Fisher anyja, Debbie Reynolds
2016. december 29. 14:24
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
2016. december 29. 14:27
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
2016. december 29. 14:34
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Úristen!
Zsazsa fia is egy nappal a halála után ment el és náluk is ez van! Az durva ha meghal egy szeretted de amikor 1-nél többen hát az még mennyivel szörnyűbb lehet! Hálistennek ilyet én még nem éltem át remélem nem is fogom bár az elkerülhetetlen hogy valaki ne haljon meg de az mégiscsak rosszabb amikor egyszerre többen! Remélem ilyet nem élek majd át!
2016. december 29. 15:03
|
|
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline
|
Mi történik??
már sírok! Nem hiszem el. Nyugodjanak békében!
2016. december 29. 15:05
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Mi az isten történik itt év végén??
Rohadjon már meg 2016 -.- Nyugodjon békében :"(
2016. december 29. 15:07
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nyugodjanak békében! Szegény Billie, nem elég, hogy elveszítette az édesanyját, nem sokkal később a nagyijától is búcsúznia kellett.
2016. december 29. 15:14
Nagyon szomorú dolgok ezek! Nyugodjanak békében!
2016. december 29. 15:27
Már csak 2 nap van az évből, gyorsan eltelhetne..
Nyugodjék békében!
Nyugodjék békében!
2016. december 29. 15:49
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Nyugodjanak békében!
2016. december 29. 15:56
a legszörnyűbb az, hogy a lánya UTÁN halt meg. Remélem létezik másvilág és most újra együtt vannak.
egyébként a "2016 egy elátkozott év" hozzáállás minden halálhírhez már annyira idegesítő... Carrie saját bevallása szerint drogozott, amit mondott az alapján én inkább azon csodálkozok, hogy 60 éves koráig bírta a szíve (NEM hibáztatom őt a saját haláláért vagy ilyesmi, de tanulság lehet mások számára : NE drogozz, ne is kezdd el és ne szokj rá, mert tönkreteszed a szíved) Szegény anyukájának pedig 'megszakadt a szíve' ahogy előttem is írták... 84 évesen évesen ekkora traumát átélni...
Egészégi problémák és halálesetek mindennap történnek hétköznapi emberekkel is, sajnos. Szerencsések vagyunk, hogy mi még itt vagyunk, mert BÁRKIVEL megtörténhet ez.
már bocsánat amiért "okoskodok" de már bosszant amikor 2016-ot hibáztatja valaki egy sztár halála miatt. Nekem az olyan komolytalanul hangzik...
egyébként a "2016 egy elátkozott év" hozzáállás minden halálhírhez már annyira idegesítő... Carrie saját bevallása szerint drogozott, amit mondott az alapján én inkább azon csodálkozok, hogy 60 éves koráig bírta a szíve (NEM hibáztatom őt a saját haláláért vagy ilyesmi, de tanulság lehet mások számára : NE drogozz, ne is kezdd el és ne szokj rá, mert tönkreteszed a szíved) Szegény anyukájának pedig 'megszakadt a szíve' ahogy előttem is írták... 84 évesen évesen ekkora traumát átélni...
Egészégi problémák és halálesetek mindennap történnek hétköznapi emberekkel is, sajnos. Szerencsések vagyunk, hogy mi még itt vagyunk, mert BÁRKIVEL megtörténhet ez.
már bocsánat amiért "okoskodok" de már bosszant amikor 2016-ot hibáztatja valaki egy sztár halála miatt. Nekem az olyan komolytalanul hangzik...
2016. december 29. 16:14
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Nincsen gyermekem, de egy szülőnek a világ legrosszabb érzése lehet, ha a saját gyerekét kell temetnie. Szó szerint belehalt a bánatba. Isten nyugosztalja őt is!
2016. december 29. 16:35
Nagyon feldühödtem, amikor ez a szörnyű hír fogadott az egyik közösségi oldalon. Azt hittem valamiféle rossz vicc, nem tudtam egyszerűen felfogni, hogy a sors ennyire kegyetlen, hogy ő is távozott közülünk. Mélységesen sajnálom a családot és kívánom a legjobbakat nekik ebben a nehéz időszakban. Debbie és Carrie most már újra együtt vannak odafenn. Isten nyugosztalja őket!
2016. december 29. 16:38
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Idézet (NoBigDeal @ 2016.12.29. 15:56)
... Carrie saját bevallása szerint drogozott, amit mondott az alapján én inkább azon csodálkozok, hogy 60 éves koráig bírta a szíve (NEM hibáztatom őt a saját haláláért vagy ilyesmi, de tanulság lehet mások számára : NE drogozz, ne is kezdd el és ne szokj rá, mert tönkreteszed a szíved) ...
Nem bontottad ki az igazság minden szeletét.
Carrie egész életében bipoláris zavarban szenvedett (mánia és depresszió váltakozása). Díjat is kapott a mentális betegségekről való ismeretterjesztésért. A tünetek enyhítéséért fogyasztott gyógyszereket, alkoholt és drogokat.
A tanulság az, hogy jó emberekkel is történnek rossz dolgok.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: