Férfi zaklatta Ariana Grandét – kiállt magáért az énekesnő!
2016. december 29. 10:40
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Teljesen igaza van. Tisztelem Arianat, mert ő meg is mer szólalni a témával kapcsolatban és nem azért hívja magát feministának, mert férfiakat aláz. A feminizmus lényege nem az, hogy a férfiakat a nők maguk alá gyűrjék, hanem hogy végre egyenrangúak legyenek a nemek ( például nézzétek meg egy nő havi fizetését és egy férfiét, amit ugyanazért a munkáért kapnak). Remélem egy nap ez megvalósul.
2016. december 29. 10:57
Örülök, hogy kiállt magáért
Borzalmas, hogy ilyen emberek vannak a világon
Borzalmas, hogy ilyen emberek vannak a világon
2016. december 29. 11:06
Tisztelem Arit azért, hogy így kiáll magáért. Teljesen igaza van.
2016. december 29. 11:15
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Soha az életben nem értettem még egyet Ariana-val, de ez most egy hatalmas kivétel. Jól tette, hogy ezt így leírta. De azért kíváncsi vagyok, hogy ott helyben elmondta-e az illetőnek a véleményét ugyanígy.
2016. december 29. 11:46
Igaza van! Nem is értem hogy lehet a világon ilyen emberek, ez már tényleg pofátlanság! Eléggé szomorú hogy manapság ennyire lenézik a nőket...
2016. december 29. 12:46
|
|
ozolivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.22. Hozzászólás: 116 Csatolások: 2 Azonosító: 55592 offline
|
Zaklatta
Hatásvadász címadás mert ennek a zaklatásához nem sok köze van és különben is nem Ariana miatt szállt be a kocsiba az meg hogy ilyen bunkón nyilvánult meg csak Ariana barátjának köszönhető aki gondolom hasonló stílusra tanítja a rajongóit!
2016. december 29. 12:51
Az a probléma, hogy a videoklipjeiben egy "darab húsként" viselkedik.
2016. december 29. 15:36
Arról, hogy néhányan úgy kezelik a nőket, mint egy darab húst, pont az olyanok tehetnek mint ő, hisz konkrétan az egész karierrje a szexualitásra és magamutogatásra épül, mert másképp a kutyát nem érdekelné.
Én amellet vagyok, hogy igenis lehet nőiesnek és vonzónak lenni anélkül, hogy átesnénk a ló túloldalára és átcsapnánk valami megalázkodóba és közönségesbe.
Én amellet vagyok, hogy igenis lehet nőiesnek és vonzónak lenni anélkül, hogy átesnénk a ló túloldalára és átcsapnánk valami megalázkodóba és közönségesbe.
2016. december 29. 16:03
Semmi nem jogisít fel egy férfit arra,hogy tárgyként kezeljen egy nőt,és ilyen stílusban beszéljen vele.Még akkor sincs joga,ha az illető nő "egy darab húsként" viselkedik a klippjeiben,mint ahogy azt előttem írták.Emberek,akkor sem tehetne ilyent,ha Ariana egy szál semmiben lépett volna ki az utcára.Ez olyan,mintha a nőket hibáztatnánk azért,hogy megerőszakolták őket,az öltözetük vagy a viselkedésük miatt. Pedig sajnos ezt sokan így gondolják..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: