Jó dolgok, amik 2016-ban történtek
2016. december 29. 16:01
Mennyire pesszimisták vagytok páran! Ugyan én is tudnék vitatkozni a cikk néhány pontjával, inkább örülök annak, hogy végre van egy összeállítás, amely csak a pozitív történésekre koncentrál. Köszönetet mondok ezért az aranyos cikkért, hisz számos olyan dolgot is felsorakozatott , ami igenis jó dolog és én nem is tudtam róla.
2016. december 29. 16:42
Nem is tudtam hogy ennyi jó dolog történt az idén.
2016. december 29. 20:10
Én az új Harry Potter könyvnek örültem a legjobban.
2016. december 29. 20:57
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
hát ja, a Pokémon Go által halt meg egy pár ember de ez tényleg tök pozitív dolog, pláne hogy már egy játékot kell kitalálni ahoz hogy a mai gyerekek kimenjenek az utcára...tényleg jó dolog
amugy emellett valóban fantasztikus dolgokat olvashattam, nagyon megörültem neki
amugy emellett valóban fantasztikus dolgokat olvashattam, nagyon megörültem neki
2016. december 29. 23:23
A tudományos irányú dolgok tényleg klasszak, de szerintem nevetséges egy lapon említeni azzal, hogy melyik tinibálvány kapott filmszerepet és, hogy a cikkíró szerint, hogyan néz ki
A művégtagokra és a hasonlókra vonatkozó pontok valóban nagy előrelépések az embereknek, de a Pokemon Go pont az ellenkezője, több ember is meghalt miatta. A többi meg erősen vitatható... Például én személy szerint utálom a focit, az egyedül annyiban érintett, hogy az agyamra ment a rengeteg reklám róla és, hogy a Maxim kiadónál csináltak miatta egy jó kis könyves akciót. Aki hasonlóan áll Miley-hoz, az is kb. ugyanekkora pozitívumként fogja fel, hogy megint összejött Liammel.
A művégtagokra és a hasonlókra vonatkozó pontok valóban nagy előrelépések az embereknek, de a Pokemon Go pont az ellenkezője, több ember is meghalt miatta. A többi meg erősen vitatható... Például én személy szerint utálom a focit, az egyedül annyiban érintett, hogy az agyamra ment a rengeteg reklám róla és, hogy a Maxim kiadónál csináltak miatta egy jó kis könyves akciót. Aki hasonlóan áll Miley-hoz, az is kb. ugyanekkora pozitívumként fogja fel, hogy megint összejött Liammel.
2016. december 30. 17:09
|
blackdahliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 259514 offline
|
Egyetértek Gothic01! A következő oscaros igazán lehetne már Jake Gyllenhaal is, remélem kiharcolják neki is mint Leonak. A tudományos dolgokat tényleg jó volt olvasni
és igen most hogy Liam és Miley kibékültek biztosra veszem hogy beköszönt a világbéke és mindenki elszáll egy szivárványos csillámpónin
2016. december 31. 11:51
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Gothic01
agree
a focidrukkerek nekem a "nem szabad kimenni az utcára délután öttől" felfogást jelentették, az össze popsztárt telibeérdeklem, a pokemongohoz meg nincs elég netem
agree
a focidrukkerek nekem a "nem szabad kimenni az utcára délután öttől" felfogást jelentették, az össze popsztárt telibeérdeklem, a pokemongohoz meg nincs elég netem
2016. december 31. 14:16
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
van benne néhány hülyeség, valamint olyan dolog, ami szerintem minden évben megtörténik (filmszerepek stbstb), de ettől függetlenül annak nagyon örülök, hogy a pozitivitás a lényege ennek a cikknek, az utolsó pont meg különösen tetszett, hogy átlagos, de mégis fontos, érdekes dolgok vannak benne felsorolva
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: